Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

abbowwwwwww toplu katliam olmuş buralar ne oldu gene kimler bastı damarcıklarınızaaa a be guzellerimmm piiiii mahpus damlarında kimler yatar anammm anaammm anammm anammmmmmm

abbowwwwwww toplu katliam olmuş buralar ne oldu gene kimler bastı damarcıklarınızaaa a be guzellerimmm piiiii mahpus damlarında kimler yatar anammm anaammm anammm anammmmmmm

seviyeli, nazik arkadaşım ben biliyorum damarlarına basanı. Ama sadece bunların değil, moderatörün de damarına basmış

ayhh bu arada sabah sabah parmaklarım yoruldu "beğen" yapmaktan. Ulen, banlıyken bu kadar beğen alan sizden başka üye yoktur eminim..Ne enerji, ne sinerji bebeklerim bu yaw. Ben haftasonu mesaisindeyken coşmuşsunuz, çoştuğunuz yetmemiş coşturmuşsunuz. Gerçi telde aldım haberleri saz arkadaşlarımdan. Gerçi vaz geçtim şu saz arkadaşı benzetmesinden. Bu seviye ile bizden sazlar takımı değil, filarmoni orkestrası olur bilmeyene duyrula

kartopum, selam şekerim....

bugün topik rahat hem jelesek hem nldglp banlanmış meydan bize kaldı

hadi cabuk oku geçmişi, beğen yapa yapa gel, beliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…