Erdi erdi havam oldu kızııım 4 yonca,boru değel
Kız mirinim dün gece bak sana msj atmıştım topiğe...miriniiim needesiin diye yazmıştım.Bir kaç saat sonra yazmışsın.Kesin içime doğdu yaaHoşgeldin mirinimm
Biraz önce dr u ve hastalarını düşündüm güldüm epey şunun için dr ne kadar sıcak ve iyiyse farkındamısınız hastalarıda öyle sanırım bu yüzden hepimizin yolları aynı noktada kesişti
Mirin bırak okuyup beğenmeyi.Gel laklak edelim biraz:109:
gormemiştimm bebeimm ama kalp kalbe karşıymış bak çıkageldim dayanamadım saaaaa
Beste bak durdun durdun süper bi noktaya parmak bastınaynen öyle ama bak mirin,panter,şeyda,aleda,postit, daha çok kişi ile kesişti yolumuz içi temiz olanla kesişir bebem
Geceler sensiz,sessiz ve karanlıık...bizi bi daa bırakıp gitme miriniim
Beste bak durdun durdun süper bi noktaya parmak bastınaynen öyle ama bak mirin,panter,şeyda,aleda,postit, daha çok kişi ile kesişti yolumuz içi temiz olanla kesişir bebem
iç temizliğinden kasıt ne laaa benim içimde bi ton gaz var şuan sancılanıyom heaa
Orası ayrı canım mutlaka ortak noktalar var ki böyle ama konu dr ve hastalarıydı ya ondan dedim
hahahahahah zaten rahatlamıştımsenin yazını okuyunca koptum ağdadan bahsediyorum beden temizliği bacım
ben tamamen ameliyatın etkilerini atlattım sanırım :44: gene silikon düşünmekteyim acep iyimi yaparım kötümü bilmiyorum pifsss ama bi kaç yıl dr araştırırım herel :26:
mütevazi olmayan doktorun mütevazi olmayan hastaları siziAllahtan 2.tane estetik doktorum var ben diğer doktorun tarafına geçiyorum
Elalem ne derse desin hadi hadi hadi
kızım var ya bizler akıllanmayıznarkoz yiye yiye manyak olduk abi o ameliyat dan kalk öbürüne yat bak ben karından sonra Muhammet beye burun planı yapıyorum
vallem iç derken elbisenin altındaki içmi yoksa deri altındaki organ olan iç mi çıkaramadım şimduk. ama ben şuan bağırsaklarımdaki gazdan muzdaripim bilemicem pek temiz deil içim benim
evet canım çok güzel geçiyo hep böyle devam eder umarım. kusma olmadı yediğim pastaların haddi hesabı yokBuradayımsenin bacakları inceltmeden gitmem buradan
linacım güzel memelerinin keyfini çıkarne güzel neşeli keyifli ameliyat sonrası geçiriyorsun ben çok kusmuştum sende olmamış maşallah
ne güzel bir tesbit.....Biraz önce dr u ve hastalarını düşündüm güldüm epey şunun için dr ne kadar sıcak ve iyiyse farkındamısınız hastalarıda öyle sanırım bu yüzden hepimizin yolları aynı noktada kesişti
evet ben de o şanslılar arasındayım...ada222,edbeer,sevimlii,serap38,gelincik,c1186,whiterabbit,bentoprak,burcu,meltem,lina_k,lopezim,ogltkn,jelesec,nldglp,
mütevazi olmayan doktorun mütevazi olmayan hastaları siziAllahtan 2.tane estetik doktorum var ben diğer doktorun tarafına geçiyorum
Elalem ne derse desin hadi hadi hadi
yürü git uleeeen kokutma burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?