Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

gormemiştimm bebeimm ama kalp kalbe karşıymış bak çıkageldim dayanamadım saaaaa

Beste bak durdun durdun süper bi noktaya parmak bastın aynen öyle ama bak mirin,panter,şeyda,aleda,postit, daha çok kişi ile kesişti yolumuz içi temiz olanla kesişir bebem

Beste bak durdun durdun süper bi noktaya parmak bastın aynen öyle ama bak mirin,panter,şeyda,aleda,postit, daha çok kişi ile kesişti yolumuz içi temiz olanla kesişir bebem

iç temizliğinden kasıt ne laaa benim içimde bi ton gaz var şuan sancılanıyom heaa

ada222,edbeer,sevimlii,serap38,gelincik,c1186,whiterabbit,bentoprak,burcu,meltem,lina_k,lopezim,ogltkn,jelesec,nldglp,

ben tamamen ameliyatın etkilerini atlattım sanırım :44: gene silikon düşünmekteyim acep iyimi yaparım kötümü bilmiyorum pifsss ama bi kaç yıl dr araştırırım herel :26:

Jelesec bir gün oturup aklımıza gelen tanıştığımz üyelerin listesini çıkaralım.Saymakla bitmez sanırım

hahahahahah zaten rahatlamıştım senin yazını okuyunca koptum ağdadan bahsediyorum beden temizliği bacım

vallem iç derken elbisenin altındaki içmi yoksa deri altındaki organ olan iç mi çıkaramadım şimduk. ama ben şuan bağırsaklarımdaki gazdan muzdaripim bilemicem pek temiz deil içim benim

ben tamamen ameliyatın etkilerini atlattım sanırım :44: gene silikon düşünmekteyim acep iyimi yaparım kötümü bilmiyorum pifsss ama bi kaç yıl dr araştırırım herel :26:

kızım var ya bizler akıllanmayız narkoz yiye yiye manyak olduk abi o ameliyat dan kalk öbürüne yat bak ben karından sonra Muhammet beye burun planı yapıyorum

kızım var ya bizler akıllanmayız narkoz yiye yiye manyak olduk abi o ameliyat dan kalk öbürüne yat bak ben karından sonra Muhammet beye burun planı yapıyorum

bağımlılık yapıyorrrrr ben narkoz alamadığım vakit nefes alamıyorum

ohohhh sen yenimi dusunuyorsun muabbeet beyi ben çoktan listeye aldım onu beraber gidelim yatalım yan yana bir narkoz keyfi yapalım cıkalım

Buradayım senin bacakları inceltmeden gitmem buradan

linacım güzel memelerinin keyfini çıkar ne güzel neşeli keyifli ameliyat sonrası geçiriyorsun ben çok kusmuştum sende olmamış maşallah
evet canım çok güzel geçiyo hep böyle devam eder umarım. kusma olmadı yediğim pastaların haddi hesabı yok kilo alıp çıkcem yav
ne güzel bir tesbit.....
ada222,edbeer,sevimlii,serap38,gelincik,c1186,whiterabbit,bentoprak,burcu,meltem,lina_k,lopezim,ogltkn,jelesec,nldglp,
evet ben de o şanslılar arasındayım...
mütevazi olmayan doktorun mütevazi olmayan hastaları sizi Allahtan 2.tane estetik doktorum var ben diğer doktorun tarafına geçiyorum

Elalem ne derse desin hadi hadi hadi

mütevaziliğin doruk noktasında benim doktorum bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…