Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

senden iyi haberler bekliyorum canim isallah yaza etek giyersin kac liraya olacan arkadasim icin cok önemli canim bu para konusu
ay canim ya isallah seni etekle bekliyorum

senden iyi haberler bekliyorum canim isallah yaza etek giyersin kac liraya olacan arkadasim icin cok önemli canim bu para konusu
ay canim ya isallah seni etekle bekliyorum

fiyat vermem doğrumu bilemedim ama şunu söyleyeyim daha fazlasını söyleyen de oldu daha azını da ortalama bir fiyat birde ben yüzüm için kök hücre olucam iki ameliyat bir arada bence gidip görüşürse doktorumuz yardımcı olur :)

Aferin bak öğrendin bu işi Lopezim Fiyat açıktan yazmak Şeyda cım pek etik bir durum değil.Şimdi lopeze yapılan işlem ile arkadaşına yapılan bakalım aynı olacakmı,keza fiyatlar da aynı olurmu bilinmez.En güzeli randevu alıp gitmesi ErBey e)) ya da başka doktorlara...

Seydacım ben yazarım sen boşver nlglpd yi özelden şey ettiririm pazarlık tüyoları da var bende

canim asagi yukari ortalamasini versen tam olmasada
yüzüne kök hücremi o ne ise yariyor ayyyyy masallah bilmedinizde yokkkk
ne ise yariyorki kök hücreyi verince yüze genclesmemi oluyor allahim allahim acilen ben bir estetikci akraba enistete olur bulammmm lazimmmm

hücre nakli yüzdeki deforme olmuş bölgelere yada elmacık kemiği vs gibi belirginleştirmek istediğiniz bölgelere uygulanıyor.Bir nevi gençlik aşısı kalıcılığı bünyeye göre değişiyormuş ama ortalama 3 5 yıl :) 10 yıl geriye dönüyormussunuz cilt rengi parlaklığı ve rahatsız olduğunuz yerlere çözüm oluyor.Nakil sadece meme ve yüz bölgesine uygulanıyor

bende bakıyorum bakıyorum benim ablam yok

Buradayım senin bacakları inceltmeden gitmem buradan

linacım güzel memelerinin keyfini çıkar ne güzel neşeli keyifli ameliyat sonrası geçiriyorsun ben çok kusmuştum sende olmamış maşallah

Jelo azcık rahat dur ya girdim hemen senin açıklaman gözüme çarptı :)))) ya insanlara çok kızma kafasına takılanları bşrdahaki buluşmaya davet ediver boyumuzu posumuzu görsünler :)))

Jelo azcık rahat dur ya girdim hemen senin açıklaman gözüme çarptı :)))) ya insanlara çok kızma kafasına takılanları bşrdahaki buluşmaya davet ediver boyumuzu posumuzu görsünler :)))

benim açıklamalarım hep göze çarpar hahahahahah can atarlar da çağırmam herkesi içimize almıyoruz nazar değer

benim açıklamalarım hep göze çarpar hahahahahah can atarlar da çağırmam herkesi içimize almıyoruz nazar değer

Biraz önce dr u ve hastalarını düşündüm güldüm epey şunun için dr ne kadar sıcak ve iyiyse farkındamısınız hastalarıda öyle sanırım bu yüzden hepimizin yolları aynı noktada kesişti

ay insanlar ne garip ya nasıl bi karın ağrısıdır bu anlamıyorum

gııııı mirin geldin polemiğin içine girdim hemen :2: senin yelin yetiyor adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…