merhabalar bende aynı dertten oldukça sıkıntılı günler yaşadım üstüm 36 benim ama bacaklar fena bel karın popo da bişey yok sırt küçük ama birde bacaklarımı görmelisiniz ki inanılmaz alt bacak ölçüm 37 doktor ölçü alırken ben direkt söyleyince ErBey şaşırdı nasıl biliyorsun tüm bacaklarını die :) yıllardır 1 cm inceldimi diye o kadar ürün yöntem denedim ki ama olmadı işte.Ben ayın 23 de laser lipoliz olacağım bacak bölgeme dokrurumuzun gösterdiği resimlerde çok güzel sonuçları gözümle gördüm :) cm olarak 2 cm incelme olacak ama inceleceksin merak etme dedi :) ben ameliyat sonrası 4 ay içerisinde ödemler atılacağından size sonuçlarla ilgili 4 ay sonra net birşey söyleyebilirim ma gördüğüm resimler ve doktorun güvenilir olması beni ikna etti.beklicem ve yaza etekleri giyeceğim insallah :)
senden iyi haberler bekliyorum canim isallah yaza etek giyersin kac liraya olacan arkadasim icin cok önemli canim bu para konusu
ay canim ya isallah seni etekle bekliyorum
fiyat vermem doğrumu bilemedim ama şunu söyleyeyim daha fazlasını söyleyen de oldu daha azını da ortalama bir fiyat birde ben yüzüm için kök hücre olucam iki ameliyat bir arada bence gidip görüşürse doktorumuz yardımcı olur :)
fiyat vermem doğrumu bilemedim ama şunu söyleyeyim daha fazlasını söyleyen de oldu daha azını da ortalama bir fiyat birde ben yüzüm için kök hücre olucam iki ameliyat bir arada bence gidip görüşürse doktorumuz yardımcı olur :)
canim asagi yukari ortalamasini versen tam olmasada
yüzüne kök hücremi o ne ise yariyor ayyyyy masallah bilmedinizde yokkkk
ne ise yariyorki kök hücreyi verince yüze genclesmemi oluyor allahim allahim acilen ben bir estetikci akraba enistete olur bulammmm lazimmmm
Seydacım ben yazarım sen boşver nlglpd yiözelden şey ettiririm pazarlık tüyoları da var bende
Jelesec nerelerdesin sen özledim ama :)
DUYDUM Kİ BENİ NLGLPDE İLE ALDATIYORMUŞSUNARANIZDAN ÇEKİLDİM
BEN HEP BURALARDAYIM CANIMBİRAZ GEZGİNCİ ÜYEYİM HER BAŞLIKTA Bİ MUHABBETİM VAR
bende bakıyorum bakıyorum benim ablam yok
Buradayımsenin bacakları inceltmeden gitmem buradan
linacım güzel memelerinin keyfini çıkarne güzel neşeli keyifli ameliyat sonrası geçiriyorsun ben çok kusmuştum sende olmamış maşallah
Jelo azcık rahat dur ya girdim hemen senin açıklaman gözüme çarptı :)))) ya insanlara çok kızma kafasına takılanları bşrdahaki buluşmaya davet ediver boyumuzu posumuzu görsünler :)))
benim açıklamalarım hep göze çarparhahahahahah can atarlar da çağırmam herkesi içimize almıyoruz nazar değer
benim açıklamalarım hep göze çarparhahahahahah can atarlar da çağırmam herkesi içimize almıyoruz nazar değer
Biraz önce dr u ve hastalarını düşündüm güldüm epey şunun için dr ne kadar sıcak ve iyiyse farkındamısınız hastalarıda öyle sanırım bu yüzden hepimizin yolları aynı noktada kesişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?