Arap oldumaz biraz daha açıklasan olmamı? Sevgili pro üyemiz Jelesec haanım der ki:Kumpirin yarısını ben yimişim.zaten ben çok yermişim,her yerimi gerdirmişim,kulaklarımı da gerdirecekmişim...
arap oldumaz biraz daha açıklasan olmamı? Sevgili pro üyemiz jelesec haanım der ki:kumpirin yarısını ben yimişim.zaten ben çok yermişim,her yerimi gerdirmişim,kulaklarımı da gerdirecekmişim...
hocaya sormuşlar kurban etini nasıl dağıtalım.oda başı hocaya döşü hocaya yedide beşi hocaya gerisini dağıtın demiş canım.jelesece hocam nasılsın
bakın sizler büyük dediniz hemen bir boy minik yaptımYa tamam ben yedim hepsini Sen manken gibisin hiiiiç gerek yok oranı buranı gerdirmene
ay bu çok şımardı.napcaz biz senle jeleseke? Ogülatakane yetiş bacım yetiş.vay başımıza gelenler vay
kızlar saat yarım olmuş.ben kaçar.her zamanki gibi kgy,kgk.
Ogltkn,ben gece yenen içilenleri kaldırdım.üstten bir toz aldım.sabah sen devam edersin balım.kolay gele...topiğimiz hep temiz kalsınGözden şerden uzak
Melez desek
pişşşt yarın hangi köye gideceksinEvinde otur da yemek yap iş yap biraz Hadi kuzu gibi yatın koç gibi kalkın...öpüldünüz
bursa nın mudanya köyüne.düğünümüz var jelesec im.yarın çok iş var
mune kim ????????????
ayyy sabah sabah bir girip okuyayım neler olmuş falan dedim bayıldım gülmekten resmen ya tatlişkolar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?