Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Arap oldum az biraz daha açıklasan olmamı? Sevgili pro üyemiz Jelesec haanım der ki:Kumpirin yarısını ben yimişim.zaten ben çok yermişim,her yerimi gerdirmişim,kulaklarımı da gerdirecekmişim...

Hocaya sormuşlar kurban etini nasıl dağıtalım.Oda başı hocaya döşü hocaya yedide beşi hocaya gerisini dağıtın demiş canım.Jelesece hocam nasılsın

arap oldum az biraz daha açıklasan olmamı? Sevgili pro üyemiz jelesec haanım der ki:kumpirin yarısını ben yimişim.zaten ben çok yermişim,her yerimi gerdirmişim,kulaklarımı da gerdirecekmişim...

bakın sizler büyük dediniz hemen bir boy minik yaptım Ya tamam ben yedim hepsini Sen manken gibisin hiiiiç gerek yok oranı buranı gerdirmene

bakın sizler büyük dediniz hemen bir boy minik yaptım Ya tamam ben yedim hepsini Sen manken gibisin hiiiiç gerek yok oranı buranı gerdirmene

Ay bu çok şımardı.Napcaz biz senle jeleseke? ogülatakane yetiş bacım yetiş.Vay başımıza gelenler vay

ay bu çok şımardı.napcaz biz senle jeleseke? Ogülatakane yetiş bacım yetiş.vay başımıza gelenler vay

jeleseke hııııım; oturduğun siteye gelip pankart açmam mı ben heryeri estetikli bunun diye bak gör

Kızlar saat yarım olmuş.Ben kaçar.Her zamanki gibi KGY,KGK.

Ogltkn,ben gece yenen içilenleri kaldırdım.üstten bir toz aldım.Sabah sen devam edersin balım.Kolay gele...Topiğimiz hep temiz kalsın gözden şerden uzak

pişşşt yarın hangi köye gideceksin Evinde otur da yemek yap iş yap biraz Hadi kuzu gibi yatın koç gibi kalkın...öpüldünüz

Günaydın kızlar

Ogltkn neredesin bacım? Aksilik yok değil mi? Denetleme bittimi?

ayyy sabah sabah bir girip okuyayım neler olmuş falan dedim bayıldım gülmekten resmen ya tatlişkolar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…