• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

beni arama:19: :63:
bak hiç sesim soluğum çıkmıyo sabahtan beri, beni arayıp soruyon mu?

kız beste, seni daha çok seviyo bu galiba:57::76:

Kızlarr :3:beynde estetilkilerr kervanına katılıyorum burnumdan bi operasyon geçiricemmmm hokka gibi bişi yapıcam dedi doktorr doğal olacak didi bakalım hayırlısııııı

ne arayacağım seni fıs fıs konuşuyon aniden telide suratıma kapatıyon :19: beste öylemi rahat rahat dedikodu yapılıyor :23:

hıııım senin niye sesin çıkmadı bakim? teftiş mi var

Kızlarr :3:beynde estetilkilerr kervanına katılıyorum burnumdan bi operasyon geçiricemmmm hokka gibi bişi yapıcam dedi doktorr doğal olacak didi bakalım hayırlısııııı

bak bak hiç haberimiz yok gizli gizli günü bile aldın demek :34: hokka burnun olsun inşallah:21:

bak bak hiç haberimiz yok gizli gizli günü bile aldın demek :34: Hokka burnun olsun inşallah:21:

ahaha Aniden oldu kızzzzz doktor harika bi doktorrr ailem çok memnun şimdilik burnumuzu yapsınn bi tane doğurduktan sonrada memikleri yaparrr bi memişLER yapmışş daşş daşşşşşş resim gösterdi bayıldmmm nttede pek şikayet yok hatta hiç yokkk

Son düzenleme:
ahaha Aniden oldu kızzzzz doktor harika bi doktorrr ailem çok memnun şimdilik burnumuzu yapsınn bi tane doğurduktan sonrada memikleri yaparrr bi memişLER yapmışş daşş daşşşşşş resim gösterdi bayıldmmm nttede pek şikayet yok hatta hiç yokkk

hadi bakalım ol da görelim burnunu :21: adı neki doktorun yaz hele bilmediğim bu alemde doktor yok şükür:1:

Avatarına bile yansımış mutluluğun:) Hadi hayırlısı zefey cim.İnşallah güzel haberlerini alırız:34:

Nasılsın ogülem? işin vardır diye aramıyorum ben de.Bak ütüler bugün hemen bitti:) gömlekler pantullar dooğru kuru temizlemeye,penyelere de çarçabuk bir ütü:21: donlar da el ütüsü üstüne bi de kızgın ütü press...:8::8::8: Mürrü de temizlio paklıo beni.O nu da bugün kronemetreli çalıştırıyorum:1: 12 de oğlanın odasından çıkacaksın mürveet,2 de salondan çıkacaksın mürvett,4 de bizim oda bal dök yala mürrveeettt....kadın feleği şaştı bugün motor takılmış vaziyette yapıyor:9: aaa akşam 8 lere 9 lara kalıo anam:20: çıbıhh dedim çıbıhh:46: tak fişi bitir işi:23: Bi daha geç gidersen seni almayacam dedim.Nassı korktuu nassı korktuuu:18: vızır vızır arı şeklinde :118: çalışıyor .

nldglp , diğer tpiktede bir ce dedim çoktım valla. hemen yakalamışsın. çok yoğun olduğum için giremiyorum ,okuyamadım bile sizleri boş vaktimde okuyacağım ,çok merak ediyorum ne var ne yok diye :9:

öpüyorum hepinizi :54:

Kaçırma kaçırma takipte ol bacım.Bak soluksuz millet okuyor buraları:52:

ne arayacağım seni fıs fıs konuşuyon aniden telide suratıma kapatıyon :19: beste öylemi rahat rahat dedikodu yapılıyor :23:
hıııım senin niye sesin çıkmadı bakim? teftiş mi var

teftiş değil teşvik çalışması var:52: haftasonundan sonra bugün burası da kesmedi beni...istifa ediiciiiim sanırım. Hem o zaman rahat rahat dedikodu da yaparık bebem. Besteaa, bak sırf dedikodu için arıyo seni, açık açık söylemiş...Bak dedikodu yapamıyom diye de aramıyo beni. Lahanadan dolayı bunu da açık açık söylemiş. Bu jelesek böyle, anında kelek jelesek oluveriiii. tikkat et...

minnoşun neyi var? gribal durum mu? çabucak geçer umarım. benim de büyük oğlan, köh köh öksürüyo. akşam dayadım keçiboynuzu çayı, içinede bilumum ot. umarım iyi gelir.

Nasılsın ogülem? işin vardır diye aramıyorum ben de.Bak ütüler bugün hemen bitti:) gömlekler pantullar dooğru kuru temizlemeye,penyelere de çarçabuk bir ütü:21: donlar da el ütüsü üstüne bi de kızgın ütü press...:8::8::8: Mürrü de temizlio paklıo beni.O nu da bugün kronemetreli çalıştırıyorum:1: 12 de oğlanın odasından çıkacaksın mürveet,2 de salondan çıkacaksın mürvett,4 de bizim oda bal dök yala mürrveeettt....kadın feleği şaştı bugün motor takılmış vaziyette yapıyor:9: aaa akşam 8 lere 9 lara kalıo anam:20: çıbıhh dedim çıbıhh:46: tak fişi bitir işi:23: Bi daha geç gidersen seni almayacam dedim.Nassı korktuu nassı korktuuu:18: vızır vızır arı şeklinde :118: çalışıyor .

nlentom, canım ciğerim, en sevdiğim:21:, keleğini görmediğim:1: yoğundu bugün...ama şimdi hafiflettim biraz. gerçi senin kadar yoğun değilimdir, orası kesin. kız dona bile mi ütüyon yapıyon? benim hiiçç öyle çalışkanlıklarım yoktur. Kurutmadan çıkarken zaten ateş topu gibi çıkıyolar, bakteri makteri hakgetire:32: el ütüsüyle jilet gibi koyuyorum çekmeyece:21:

benim de temizlik için ekstra kadın almam lazım...camlar, kapılar bi elden geçmeli. acilen temizlenmeli:31:

zefey, seni de alıntılamışım ama, bi mesajı yazana kadar 50 kişi geldiğinden, sana iki kelam edememiş:51:

hayırlı uğurlu olsun kararın. jelesek için canlı örnek olabilirsin. beğenirse burnunu, karından sonra sıraya burunu ekleyebilir:34:

saat 6 olmuş, ben kaçar :16:

sizi öper- öper & yalar :67:

edit:ezberden ikon numarası yazınca yine domatesli gelmiş...

76 olcak işte aynen böyle...

yalarımmm :76:

Son düzenleme:
Jelesenk jelesenk bak karın germeyi çok ihmal etmişizz:51: Sen de olacan bacım.Sonra deme ah kızlar vah kızlar bantlar nassı iyi olcek,ayy bu izler ne zaman geçecek,nasıl dik yüriicim....sorar da sorarsın sen şimdi...takip et cınımm

ismini duydum ama burunda pek denk gelmedim adına :34: hayırlısı olsun canım çok güzel olsun yakınların en iyi referans

Bak yavriş senden de kaçarmış demek:1:

Ben duymuştum cem beyi.Listemde ismi.Daha çok yaptığı dudaklarla ünlü.

Sahi sen dudak düşünüyormuydun:1:

Neyse herşeye hakim hatun bunuda öğrendin.Bende gidecem görüşmeye ekle defterdeki listeye.Takıpte ol

Jelesenk jelesenk bak karın germeyi çok ihmal etmişizz:51: Sen de olacan bacım.Sonra deme ah kızlar vah kızlar bantlar nassı iyi olcek,ayy bu izler ne zaman geçecek,nasıl dik yüriicim....sorar da sorarsın sen şimdi...takip et cınımm

Nldglp ne haber:1:

Jelesenk gerdirmeden uzman oldu.

Gerdirincede ihtisasını alacak:1:Artık o da sorarsa bantlar falan güleriz bizde..Biz ona soruyoruz çünki:1:

Back