• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

akşam da geyiğin dibini aramışsınız :)))

şu an iki velet iki yanımda,biri kafamı biri saçımı çekiştirirken, resmen zulüm altında size yazmaya çalışıyorum. Kurtarın imdat ! p.tesi olsun da işe gidiiim aneyyy, ayaklarımı uzatıp kahve içiiiim. bugün yemek bile yemedim :((( ama çocukların her bi poku tamam. Oyunlar oynandı, etkinliklerin biri gitti biri geldi. Akşam yemeğine de omega hazırladım. Daha da vitaminlensinler ki, yarına bu kadar bile giremiiim nete:27:

Eşim diyorki :sen bu pc yi aldığında neye bakıyorsun da gülüyorsun? hadi gel cvp ver.Uzuuun uzun anlat:35: ya işte bizim K.K diye bir yer var.eee, işte orda bir jelesenk var.eeee, bi de beste var.eee aslında çok kişi var.eeee......var da var....

beni yazmamışsın:19: birinç demicem artık sana:20: lahanadan jelesekle ikiniz beyin peltelenmesi geçiriyonuz da haberiniz yok. Yarına misafirim gelcek, akşam gelemem:50: misafire hazırlık lazım..neler yapsam:28:

şu an iki velet iki yanımda,biri kafamı biri saçımı çekiştirirken, resmen zulüm altında size yazmaya çalışıyorum. Kurtarın imdat ! p.tesi olsun da işe gidiiim aneyyy, ayaklarımı uzatıp kahve içiiiim. bugün yemek bile yemedim :((( ama çocukların her bi poku tamam. Oyunlar oynandı, etkinliklerin biri gitti biri geldi. Akşam yemeğine de omega hazırladım. Daha da vitaminlensinler ki, yarına bu kadar bile giremiiim nete:27:

beni yazmamışsın:19: birinç demicem artık sana:20: lahanadan jelesekle ikiniz beyin peltelenmesi geçiriyonuz da haberiniz yok. Yarına misafirim gelcek, akşam gelemem:50: misafire hazırlık lazım..neler yapsam:28:

Bak sana nefis tavsiyelerim var:23::23::23:

Başlangıç :Lahana çorbası

Ara : Minik mititey lahana kızartması,lahana parçacıklı amerikan,lahanalı paçanga

Salata :Tabii ki lahana salatası

Ana yemek: Lahana sarması,sütlü lahana püresi

Tatlı :Şuruplu kırmızı lahana tatlısı

Nassı ama örnek menüm :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Hemde ne geyik koptuk akşam :nazar::nazar::nazar:

iş yerin 5 yıldızlı tatil köyü evin yanında,yataman bu gece yorgunluktan...süper anne aferin sana :46:

yarın misafirlerin menü tamam telde konuştuğumuz gibi bim marketten hazırları topla :1::1:

Bak sana nefis tavsiyelerim var:23::23::23:

Başlangıç :Lahana çorbası

Ara : Minik mititey lahana kızartması,lahana parçacıklı amerikan,lahanalı paçanga

Salata :Tabii ki lahana salatası

Ana yemek: Lahana sarması,sütlü lahana püresi

Tatlı :Şuruplu kırmızı lahana tatlısı

Nassı ama örnek menüm :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

süper menü :1::1::1:

ozoya telde ben okudum bu yazdığını koptuk gülmekten :9:

uğraşamaz kızım bu menüyle o pahlıya çıkar diyor bim marketten hazır kurabiye alacak cimri :23::23:

süper menü :1::1::1:

ozoya telde ben okudum bu yazdığını koptuk gülmekten :9:

uğraşamaz kızım bu menüyle o pahlıya çıkar diyor bim marketten hazır kurabiye alacak cimri :23::23:

Kız 2 top lahana alsa 4 ya da 5 tl tutar.2 top lahanadan dünyanın yemeği çıkar ana,ara,arka hatta içkisi bile...Lahana kaynatılır,içine 5 damla votka damlatılır.Bu karışım şarap kadehlerine konulur.Afiyetle içilir. Vallaha bu durumda kurabiyeler açık ara pahalıya gelir :52:

Kız 2 top lahana alsa 4 ya da 5 tl tutar.2 top lahanadan dünyanın yemeği çıkar ana,ara,arka hatta içkisi bile...Lahana kaynatılır,içine 5 damla votka damlatılır.Bu karışım şarap kadehlerine konulur.Afiyetle içilir. Vallaha bu durumda kurabiyeler açık ara pahalıya gelir :52:

5.tele çok 3.lira kuru pasta bimde :1:

hareket yok bu gece kaçayım mirin yok beste yok o yok bu yok :26: bende çok gezdim yorgunum:34: adrenalin yoksa bende yokum :9::9:

lina nerede acaba :26: sınavları vardı iyi geçti mi ? kaynanayı ne yaptı :26:

ses ver lina :23::23:

:1::1::1: o kadar da değil ya yaşlı kadın yapamaz gücü yetmez bebem :23:

Bu yazıyı okuyacağıma yoruyorum gördüğüm rüyayı :46: Sabah sabah kaynanamı gördüm rüyamda :1: Uyandığım an yataktan fırladım tekrar görürüm diye amann pazar kabusu hiç iyi gitmedi :52: Herkese Keyifli Pazarlar :16:

Bu yazıyı okuyacağıma yoruyorum gördüğüm rüyayı :46: Sabah sabah kaynanamı gördüm rüyamda :1: Uyandığım an yataktan fırladım tekrar görürüm diye amann pazar kabusu hiç iyi gitmedi :52: Herkese Keyifli Pazarlar :16:

neyse rüya imiş :21: sonrası iyi geçmiştir pazar gününün :9:

2.oğlum var ileride benim gelinlerde ayceyyim gibi kaynanamı gördüm rüyamda pazar kabusuydu eminim diyecekler :1:

Back