Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece baya geyik dönmüş.. kaçırmışız :)
Evet gülmekten agzım ayrılıp karnım çatladı resmen :)
Oh gez gez bende çıkacagım birazdan gece uğrarımçatlatma o karnını o kadar emek verildi bozulmasın güzelliği
ben dışarıdayım bugün kendinize iyi bakın akşam görüşürüz![]()
Eşim diyorki :sen bu pc yi aldığında neye bakıyorsun da gülüyorsun? hadi gel cvp ver.Uzuuun uzun anlatya işte bizim K.K diye bir yer var.eee, işte orda bir jelesenk var.eeee, bi de beste var.eee aslında çok kişi var.eeee......var da var....
akşam da geyiğin dibini aramışsınız :)))
şu an iki velet iki yanımda,biri kafamı biri saçımı çekiştirirken, resmen zulüm altında size yazmaya çalışıyorum. Kurtarın imdat ! p.tesi olsun da işe gidiiim aneyyy, ayaklarımı uzatıp kahve içiiiim. bugün yemek bile yemedim(( ama çocukların her bi poku tamam. Oyunlar oynandı, etkinliklerin biri gitti biri geldi. Akşam yemeğine de omega hazırladım. Daha da vitaminlensinler ki, yarına bu kadar bile giremiiim nete
beni yazmamışsınbirinç demicem artık sana
lahanadan jelesekle ikiniz beyin peltelenmesi geçiriyonuz da haberiniz yok. Yarına misafirim gelcek, akşam gelemem
misafire hazırlık lazım..neler yapsam
![]()
bizdede lahana yemegi var benimde içesimi getirdim bak şimdi
![]()
akşam da geyiğin dibini aramışsınız :)))
şu an iki velet iki yanımda,biri kafamı biri saçımı çekiştirirken, resmen zulüm altında size yazmaya çalışıyorum. Kurtarın imdat ! p.tesi olsun da işe gidiiim aneyyy, ayaklarımı uzatıp kahve içiiiim. bugün yemek bile yemedim(( ama çocukların her bi poku tamam. Oyunlar oynandı, etkinliklerin biri gitti biri geldi. Akşam yemeğine de omega hazırladım. Daha da vitaminlensinler ki, yarına bu kadar bile giremiiim nete
beni yazmamışsınbirinç demicem artık sana
lahanadan jelesekle ikiniz beyin peltelenmesi geçiriyonuz da haberiniz yok. Yarına misafirim gelcek, akşam gelemem
misafire hazırlık lazım..neler yapsam
![]()
bizdede lahana yemegi var benimde içesimi getirdim bak şimdi
![]()
Bak sana nefis tavsiyelerim var
Başlangıç :Lahana çorbası
Ara : Minik mititey lahana kızartması,lahana parçacıklı amerikan,lahanalı paçanga
Salata :Tabii ki lahana salatası
Ana yemek: Lahana sarması,sütlü lahana püresi
Tatlı :Şuruplu kırmızı lahana tatlısı
Nassı ama örnek menüm![]()
süper menü
ozoya telde ben okudum bu yazdığını koptuk gülmekten
uğraşamaz kızım bu menüyle o pahlıya çıkar diyor bim marketten hazır kurabiye alacak cimri![]()
Kız 2 top lahana alsa 4 ya da 5 tl tutar.2 top lahanadan dünyanın yemeği çıkar ana,ara,arka hatta içkisi bile...Lahana kaynatılır,içine 5 damla votka damlatılır.Bu karışım şarap kadehlerine konulur.Afiyetle içilir. Vallaha bu durumda kurabiyeler açık ara pahalıya gelir![]()
5.tele çok 3.lira kuru pasta bimde
hareket yok bu gece kaçayım mirin yok beste yok o yok bu yok :26: bende çok gezdim yorgunumadrenalin yoksa bende yokum
![]()
lina nerede acaba :26: sınavları vardı iyi geçti mi ? kaynanayı ne yaptı :26:
ses ver lina![]()
AAAKaynana bunu ağzını bandajlayıp bodruma kilitlemesin
Linaaaa ses ver bebeemmm
![]()
o kadar da değil ya yaşlı kadın yapamaz gücü yetmez bebem
![]()
Bu yazıyı okuyacağıma yoruyorum gördüğüm rüyayıSabah sabah kaynanamı gördüm rüyamda
Uyandığım an yataktan fırladım tekrar görürüm diye amann pazar kabusu hiç iyi gitmedi
Herkese Keyifli Pazarlar
![]()