• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

teşekkürler hem de çokkk... ama pek emek veremedim derslere. birdahakilere kısmet artık... bakalım hayırlısı....

gördüm canım çok mersi anam herkese yetişiyoruz :10::9:

daha ne yapalım :34:

Senin listenden lion u buldum.Profil sayfasına gelip açtığı konulara girdim.4-5 konu açmış.İstediğin sayfayı tıklayıp,üst satırdaki linki copy-paste yapip sonuca ulaştııım:))

Senin listenden lion u buldum.Profil sayfasına gelip açtığı konulara girdim.4-5 konu açmış.İstediğin sayfayı tıklayıp,üst satırdaki linki copy-paste yapip sonuca ulaştııım:))

:46::46::46::46::42::42::42::42: zeki kadın seni :16:

gıııı mirin neredesin looo :23::23:

Mirin, çık smyrnkh nin evinden.Ne işin var bacım milletin evinde? aaa çık gel topiğine bakiim:20: bak ben yatıyorum artık.Nöbet devirteslim hadi bakiim naş naş.

:46::46::46::46::42::42::42::42: zeki kadın seni :16:

gıııı mirin neredesin looo :23::23:

moralim çok bozuk kızlar :43: malum şu ameliyatın bana yapmadığı stres sinir kalmamıştı kurdeşen dökmüştüm deri hastalıklarıyla aram çok iyidir :19:
tabi atlatamadım henuz kurdeşenim bitti seboreik der. oldum onun izleri ve yaraları henuz geçmemişken şimdide dishidrotik egzama oldum :43: :43: :43: çok canım sıkkın çok sinirlerim bozuk :43:

moralim çok bozuk kızlar :43: malum şu ameliyatın bana yapmadığı stres sinir kalmamıştı kurdeşen dökmüştüm deri hastalıklarıyla aram çok iyidir :19:
tabi atlatamadım henuz kurdeşenim bitti seboreik der. oldum onun izleri ve yaraları henuz geçmemişken şimdide dishidrotik egzama oldum :43: :43: :43: çok canım sıkkın çok sinirlerim bozuk :43:

aaaa:53: bak şimdii giderayak üzüldüm yaa:(( Bütün yazdıklarımı geri aldım canımcım.Zaten şakaydı:16: Biraz izin alıp uzaklaşabilsen herşeyden.Ama sonucun artık güzeldi en son gördüğüm resimde Mirin.

Sen üstesinden gelirsin be bacım üzme kendini sakın.

Ne aşamada şimdi seninkisi? Ellerde su toplama soyulma falan oluyordu di mi?Çatlama bir de...Bir arkadaşımdan biliyorum.O da sıkıntıdan olmuştu:(

Back
X