tucecim estetik doktorları üzgünüm ama biraz sorunu varsa o hastaya hiç yaklaşmıyor bulaşmıyor haberin ola
hunili giderseniz 3.kat para verseniz de ellemez
bu hiç hoş olmadıolsun y aöylesine dolanalım artık ortalarda , hayat boş durma coş bu yaşta saçımda beyazlar doldu, bundan sonra hiçbirşey takmıcam lkafama dert etmicem yani, hunilide gezsek okey bana
bak dedim kartopu özür dilemez diye bide dil çıkarmış ondan miniğin eli şeyinde geziyor anası kezban ne yapsın çocuk
dilemedi zaten ve hatta sana dil çıkarttı
arayı kızıştırim biraz da üzerimden şimşekleri çekeyim
bu bi iltifat di mi? jelesec de beğen yaptığına göre kesin iltifat
selam canım, spora başlaman iyi olmuş nasıl zorlandın mı karın yüzünden? Kazen bey gülmek için arada takılıyor buraya...
ben çok iyiyim bebeğim keyfim çoooook yerinde
kız ogülü aledaxs yazmadı hiç jili yaparken bi şey olmasın :44:
bacakları kötü idi ses ver blendaxs
Cicişim sen kendi kendine nazar edıyosun.Ben böyleyımmmçşarkısını dinle önce.
Sende busun.Bakımlı havalı.özenli.Kendini en iyi hissettıgın şeyleri yapıyosun.Senın için simge onlar.Bakımlı eller.mis kokan ten fönlü saçlar vs vs.
Kadınların fıtratında var güzel olmak dürtüsü.Sev kendini böyle hemde en kokoş halınle.
Gene açtım enerjileri zaten kapamamıştım.Sadece gözlerini kapa elini göbeginin üstüne koy ...... aledax diyelim gelen enerjılerı kabul ediyorum.İizin veriyorum de. 3 kez söyle.
Sonrada enerjını dengelesin diye çapraz bir egzersiz yap.ayakta sag bacak sol kol sol bacak sag kol..birbirine degdirmeye çalış.nefes önemli bir yandanda üfle tüm negatıf enerjilerini.
Yenılensin hücrelerin oksijenle.
Mubarek Cuma günü herkese hayırlar getirsin.
hadi kalk tatlım söyle bir silkelen titre silkin.Mide sorunlarıda yogun korku duygusunda kaynaklanır.Hazmedememe gibi. Sor kendıne neyı hazmedemedım:)
Sevgiler.
bunu yazan sen misin? 3.gün önce tel konuşmamız geldi aklıma :26: Yine karın germe olucan hıııım:26:
Afiyet olsun canım bende aneyin yaptığı aşureden yedim şimdi
Dr görse zaten kalpten gidecek birde diğerlerini ayartıyorsum diyecek jelesec gibi benide aldırmaz artık güvenliğeben de an itibariyle elma yiyorum, en sağlıksından :) yedikleriniz löp löp et olsun, yarasınnnnn
besteaaaa, bana da maillesene be kuş, yiyemiyom göreyim barims
evet evet iltifat... Kezban tanımımıza bakarsanız iltifat olduğunu göreceksiniz...
Dr görse zaten kalpten gidecek birde diğerlerini ayartıyorsum diyecek jelesec gibi benide aldırmaz artık güvenliğearamızda kalması koşuluyla ısmarlarım sanada istersen
Hadi TEKİRDAĞLILAAAAR attırıverelim bir 9/8 lik.....
Candan Erçetin - İnce Giyerim İnce & Bahçelerde Börülce ( Açikhava Konserleri ) - YouTube
Hadi TEKİRDAĞLILAAAAR attırıverelim bir 9/8 lik.....
Candan Erçetin - İnce Giyerim İnce & Bahçelerde Börülce ( Açikhava Konserleri ) - YouTube
şekerentom,
birazdan oğluşların iyice uyuduğundan emin olup, jilliana başlıyorum. o zaman attırmanın alasını yapıciiiim ben )
candan erçetini de pek severim. harbiye açık havada dinlemiş, ve sesine aşık olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?