Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

tucecim estetik doktorları üzgünüm ama biraz sorunu varsa o hastaya hiç yaklaşmıyor bulaşmıyor haberin ola

hunili giderseniz 3.kat para verseniz de ellemez

bu hiç hoş olmadı olsun y aöylesine dolanalım artık ortalarda , hayat boş durma coş bu yaşta saçımda beyazlar doldu, bundan sonra hiçbirşey takmıcam lkafama dert etmicem yani, hunilide gezsek okey bana

bu hiç hoş olmadı olsun y aöylesine dolanalım artık ortalarda , hayat boş durma coş bu yaşta saçımda beyazlar doldu, bundan sonra hiçbirşey takmıcam lkafama dert etmicem yani, hunilide gezsek okey bana

ne güzel bak böyle düşünmen gerçi saçlar beyazlarla dolduktan sonra hayat boş durma coş olayına girmişsin ama olsun

huni den başka kafaya bir şey takmamak lazım

bak dedim kartopu özür dilemez diye bide dil çıkarmış ondan miniğin eli şeyinde geziyor anası kezban ne yapsın çocuk

haa haa jelesec hanım...
son gülen iyi güler unutma

dilemedi zaten ve hatta sana dil çıkarttı

arayı kızıştırim biraz da üzerimden şimşekleri çekeyim

hatta sana da dil çıkarıyom al :76:
zira dün beni öpmediğini unutmuş değilim :76: :76:

Ogülü bu nlglpd başlığı açtı ve kaçtı bu nasıl ev sahibi ya evine misafir geliyoruz şurada 2.3.5.bilemedin 8.saat misafiri evde bırakıp kaçıyor hiç misafirperver değil çık çık çık

aynen yaa, ver ona gezsin,

istanbul kazen, o kepçe

aynı espürükü 2. kez yapıyom naapiim çok hoşuma gitti

selam canım, spora başlaman iyi olmuş nasıl zorlandın mı karın yüzünden? Kazen bey gülmek için arada takılıyor buraya...

ben çok iyiyim bebeğim keyfim çoooook yerinde

evet jelesec biraz karin hareketlerinde zorlaniyorum yürüyüs süper ama ebru salinin yaptigi makas beni öldürüyor gerisi süperrr
iyi olmana sevindimmmm

Aledax cım canım çok teşekkür ettim.Benim için bayağı bir mesai harcamışsın.Güzel güzel yazmışsın.Ama kuaförde yavaş yavaş açılmaya başladım.Yağsız dometesli b.peynirli bir tost yedim.3 tane ağrı kesici ve 2 tane bulantı hapı aldım.Sonrasında iyi oldum.Ercan bey e gittik kuzenimle.Hepinize selamı var(deeermişimm)

Vallahi bugünkü yazıları okumak bile 1 saatimi aldı.İstanbul kazen, ben kepçe gezerken siz de kazan ın altını bayağı bi ateşe vermişsiniz bakıyorum.Bi dedikodu bi dedikodu sefanız bol,sohbetiniz çok koyu olmuş canikolar.

bunu yazan sen misin? 3.gün önce tel konuşmamız geldi aklıma :26: Yine karın germe olucan hıııım:26:

Afiyet olsun canım bende aneyin yaptığı aşureden yedim şimdi

Aman sanada bişey dedik iyiki he eski halimi hatırlayınca herşeyi unutuyorum ben benim çok cici bir dr um var bu arada diğer konuyla ilgili konuştuğum dr bizim dr a hastanız sizi çok seviyor diye haber uçurmuş bende dedim sizin diğer hastalarınız da öyle bir jelesec hariç takmadığı kulp kalmadı

ben de an itibariyle elma yiyorum, en sağlıksından :) yedikleriniz löp löp et olsun, yarasınnnnn

besteaaaa, bana da maillesene be kuş, yiyemiyom göreyim barims
Dr görse zaten kalpten gidecek birde diğerlerini ayartıyorsum diyecek jelesec gibi benide aldırmaz artık güvenliğe aramızda kalması koşuluyla ısmarlarım sanada istersen

evet evet iltifat... Kezban tanımımıza bakarsanız iltifat olduğunu göreceksiniz...

ben zaten anlamıştım da, anlayamayan kezbanlar için çok iyi oldu bu açıklama insanın dostu var düşmanı var diii mi ama
jelesec editle tüm mesajları bacımmm

Dr görse zaten kalpten gidecek birde diğerlerini ayartıyorsum diyecek jelesec gibi benide aldırmaz artık güvenliğe aramızda kalması koşuluyla ısmarlarım sanada istersen

ben bu koşula da, künefeye de kurbaaan olurum

kız nldglp, ne zaman uygunsan sana göre plan yapmak istiyorum. hangi haftasonu müsait olursun benim için?? bi bak bakiim ajandaya? buluşalım, künefelere yoğunlaşalım

Ne ara geldiniz yazdınız gittiniz oku oku bitmedi kızlaaar.

Keyfininkahyası saçları sadece ana rengin çıksın diyemi kazıttın arkadaşım.Bende de öyle bir düşünce uzun zamandır var cesaret henüz yok.

ohh bebişim hel çal hem oyna, canım cilyen cicim cülyen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…