jelesec hanım, sana leoparlı don sütyen bile alırım dedim daha ne diyim. Hala cimri diyebiliyosun yani? ulen böyle cimri arkadaşa can feda, ıhh
ayh :)) şu nickimin açık yazılmış haline pöfkürerek gülüyorum..ah jelesec ahh sana güllü dallı don alıcam bu sebepten.
nldglp'cim, kadın 12 saat boyunca temizlemiş durmuş, hatta bi dahakine daha da derin temizlicem demiş, ben onun yalancısıyım
Jelesec hanım iyice tembelleştiniz ve serdiniz melek lik işini.Bknz meme küçültme topiğinde cym adlı üye bir soru sormuş size.Ben cvp verdim.Olmuyor ama böyle ...
ya ben senin yalancınım baycana cimri akrep var cebinde demedik mi beraber eeeee adam nereli senin oralatoprak sanada geçmiştir biraz diye yazdım
aman bırak güzelim meleği şeytanı gel kurufasülyeyemillet melek ayağına şeytanlık yapıyor bıraktık biz o işleri
Kazen facebook sayfasında çok güzel bir yazı paylaşmış çok hoşuma gitti.
Hayatın en hüzünlü anı, sevdiğin dostlarının buna değmediğini gördüğün andır.Ve en büyük kaybın onlara harcadığın zamandır.
...
KK Dostlarına ...
Kazen facebook sayfasında çok güzel bir yazı paylaşmış çok hoşuma gitti.
Hayatın en hüzünlü anı, sevdiğin dostlarının buna değmediğini gördüğün andır.Ve en büyük kaybın onlara harcadığın zamandır.
...
KK Dostlarına ...
hıhh, geçmiş miş, mış mış, miş miş.....
yemezler, hatta romanlar etsiz yemek yemezler
kız o cym tanıdık geliyo bana, eskilerden biri mi acep:44: hadi yardım et, bi zaman "ercan karacaoğlu yardım" diye yazdığın yazıları hatırla
"kıskan" butonu niye yok ???
kazen niye benim facebook arkadaşım değil ??
birinci soruya kazen, ikinciye hem kazen hem nldglp cevap verebilir
güzel yazı bacım beğendim;
seni seviyom ben beaman yardım yazdık da ne oldu kimse cevap yazmadı ben ve 6.hissim yardım etti
ben bilmem kocam bilirnlglpd hanım hangi arada arkadaş oldunuz bakim donkişot seni
daha ben de arkadaş değilim sadece sayfaya girip baktım:)kıskanma hemen. Seni daha affetmedim ogülatakane!
Pişt özelden yazdım sana bakıver nlgpd hanım
Daha ben de arkadaş değilim sadece sayfaya girip baktım:)kıskanma hemen. Seni daha affetmedim Ogülatakane!
bana niye yazmıon?Pişt özelden yazdım sana bakıver nlgpd hanım
Anacım msj açılmıgltkn hakkındamı yazdıydın biraz daha kıskansın:))
:131:
bak bütün ikili ikonları dizdim sıraya, affetmişsindir artık:129:
en sondakini bilerek koydum, dondurma yiyomda şuan :))
bana niye yazmıon?
Bunun kıskançlık damarları tuttu iyice:) Yaz şuna da özelden iki satır jelesec
çok üzgünüm çok iphone dan girince artık kimseyi takip edemiyorum aboneliklerimi bilesabah giriyordum birden kk telefon sayfasında buldum kendimi nasıl kurtulacagım bilen varmı arkadaşlar
Merhaba Beste.Ben de tel den giriyorum bazen ama senin dediğin gibi bir şey yaşamadım:44: Bilgisayar da nasıl çıkıyorsa cepten girdiğim zaman da aynı şekilde çıkıyor.Sana bu konuda yardımcı olamayacağım
Geçmiş mesajlarına bir baktım bacak dolgusu topiğindesin çoğunlukla.Buraya da yazmışsın araştırıyorum diye.Merak ettim ne ameliyatı olmak istiyorsun?
hoşgeldin bestemelodi; iphone yok bende o yüzden sorunu anlamadım umarım en kısa zamanda çözersin sorunuçok üzgünüm çok iphone dan girince artık kimseyi takip edemiyorum aboneliklerimi bilesabah giriyordum birden kk telefon sayfasında buldum kendimi nasıl kurtulacagım bilen varmı arkadaşlar
Merhaba Beste.Ben de tel den giriyorum bazen ama senin dediğin gibi bir şey yaşamadım:44: Bilgisayar da nasıl çıkıyorsa cepten girdiğim zaman da aynı şekilde çıkıyor.Sana bu konuda yardımcı olamayacağım
Geçmiş mesajlarına bir baktım bacak dolgusu topiğindesin çoğunlukla.Buraya da yazmışsın araştırıyorum diye.Merak ettim ne ameliyatı olmak istiyorsun?
hoşgeldin bestemelodi; iphone yok bende o yüzden sorunu anlamadım umarım en kısa zamanda çözersin sorunu
nldglp; bacım sen çok meraklı oldun son günlerde übenim ameliyat tarihime kadar birşey gelmez inşallah başına K.K nın bana kazandırdığı güzel dost seni seviyorum aman bizim tekirdağlı kıskanmasın onu da çok çok çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?