Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Cözdüm olayı :) baktım düzelmiyor app store da kk nın iphone ipad uygulaması var onu indireyim belki daha iyidir dedim indirdim yok oda aynı sildim uygulamayı oflaya oflaya tekrar safari den kk ya girmek isteyince bir baktım eskiye döndü basınıza aynı şey gelirse bu sekilde düzeliyor aklınızda olsun :) sitenin bu hali ne kadar güzelmiş onu anladım :)

Son düzenleme:
anam nereye kayboldunuz geldim 2.lafın belini kıralım diye arazi olmuşsunuz

nlglpdddd neredesin bacım; hani aramadın kadını ayarla bana bak gelirsem evini pisletirim kendi gününü bana ver 1.gün senin ev temizlendi nasılsa

Dün aradım ama kadının tel kullanma olayı biraz yok gibi.Ya şarjı olmuyo,ya kontürü bugünde sabah çıktım akşam geldim eve dışardaydım.Söz yarın arar konuşurum.

Amanııın zor bela temizlendi dur bacım pisletme hemen:)

hıım anladım çokda zorlama havalara girmesin kadın benim alt komşuya bugün t.şirketinden 2.kadın gelmiş çok memnundu olmadı onları da denerim...

ya asıl sorun bana ameliyat sonrası 1.ay devamlı gelecek biri lazım benim koca 1.hafta izin alabilir sonrası ev işi ufaklık okuldan gelince ilgilenecek biri lazım ama yok bulamadım millet sürekli gelmek istiyor ben evdeyim devamlı kadın ihtiyacım yok şirketler komisyon istiyor nlglpeeeee sen gel bana bacım yakınsın

Gelirim hayatım lafımı olur.Laf da değil ama gerçekten gelirim

O zamana kadar yaparız buluruz birilerini sen tasalanma arkadaşım.Ne günler için varız ki? sırf goygoy olmuyor.İhtiyacımız olduğunda birbirimizi kollayacağız tatlım benim sen hiç takma onları kafana.

Şimdi yarın sabah ogltkn yazar; Kızlaaar ofise geldim çayımı çorbamı içtim.Jiljülyen de bitti.Hatta işlerimi de bitirdim ben eve dönüyorum....sinir eder insanı

Şimdi yarın sabah ogltkn yazar; Kızlaaar ofise geldim çayımı çorbamı içtim.Jiljülyen de bitti.Hatta işlerimi de bitirdim ben eve dönüyorum....sinir eder insanı

aynen ya kadın kadın değil süpermen herşeye yetişiyor akşam aradım işten çıkmış minik sıpaları almış parka çıkarmış,düşün ofise geliyor çalışıyor,çorba çay Jülyen yapıyor enerji kalıyor minikleri parka çıkarıyor her eve lazım

Hayır utanmasa börek açtım pişirdim hatta çayla içtim falan diyecek sabahın 7 sinde alla allaaa

Valla ben hatun dan tırstım jelesece.Bir gün ''alo alo uzaydan ogltkn e bildiriyor'' falan diyebilir.

-N'aber ogltkn?
-İyi dir ben ay dayım nldglp.
-N'apıyon orda?
-Havadar olsun dedim,jilyen i burda yapmaya geldim.

allah senin tependen baksın emialtıma ettim gülmekten

kadın doktora para kaptırmamak için 24 saat jilyen yaparcimri anam cimri bak senle bana bastırıyoruz parayı oluyoruz estetik ameliyatları

Edi,büdü,şakire,dudu hadi herkese iyi geceler.KGY KGK (açılımı kuzu gibi yat koç gibi kalk) bundan sonra açılım yazmak yok.Bunları ezberleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…