Selam kızlar hayırlı olsun geyik topik.Yorumları okumadım üzgünüm.Öpüyorum hepinizi.
anam nereye kayboldunuzgeldim 2.lafın belini kıralım diye arazi olmuşsunuz
nlglpdddd neredesin bacım; hani aramadın kadını ayarla bana bak gelirsem evini pisletirimkendi gününü bana ver 1.gün senin ev temizlendi nasılsa
Dün aradım ama kadının tel kullanma olayı biraz yok gibi.Ya şarjı olmuyo,ya kontürübugünde sabah çıktım akşam geldim eve dışardaydım.Söz yarın arar konuşurum.
Amanııın zor bela temizlendi dur bacım pisletme hemen:)
hıım anladım çokda zorlama havalara girmesin kadınbenim alt komşuya bugün t.şirketinden 2.kadın gelmiş çok memnundu olmadı onları da denerim...
ya asıl sorun bana ameliyat sonrası 1.ay devamlı gelecek biri lazım benim koca 1.hafta izin alabilir sonrası ev işi ufaklık okuldan gelince ilgilenecek biri lazım ama yok bulamadımmillet sürekli gelmek istiyor ben evdeyim devamlı kadın ihtiyacım yok şirketler komisyon istiyor nlglpeeeee sen gel bana bacım yakınsın
hayırlı olsun yenı topiğiniz, çok tatlıymış, çok begendım
bende ugrarım ara sıra kızlarrrr)
hayırlı olsun yenı topiğiniz, çok tatlıymış, çok begendım
bende ugrarım ara sıra kızlarrrr)
Şimdi yarın sabah ogltkn yazar; Kızlaaar ofise geldim çayımı çorbamı içtim.Jiljülyen de bitti.Hatta işlerimi de bitirdim ben eve dönüyorum....sinir eder insanı
Şimdi yarın sabah ogltkn yazar; Kızlaaar ofise geldim çayımı çorbamı içtim.Jiljülyen de bitti.Hatta işlerimi de bitirdim ben eve dönüyorum....sinir eder insanı
Hayır utanmasa börek açtım pişirdim hatta çayla içtim falan diyecek sabahın 7 sindealla allaaa
aynen ya kadın kadın değil süpermenherşeye yetişiyor akşam aradım işten çıkmış minik sıpaları almış parka çıkarmış,düşün ofise geliyor çalışıyor,çorba çay Jülyen yapıyor enerji kalıyor minikleri parka çıkarıyor her eve lazım
Valla ben hatun dan tırstım jelesece.Bir gün ''alo alo uzaydan ogltkn e bildiriyor'' falan diyebilir.
-N'aber ogltkn?
-İyi dir ben ay dayım nldglp.
-N'apıyon orda?
-Havadar olsun dedim,jilyen i burda yapmaya geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?