bacım dudağına ruj sürmüş bu adam ben dinlemem
her açışta senin fotoğlar çıkıyor karşıma, yorumlar çoşmuş. Ama hakikaten böyle muazzam bi fark, üstelik 8 günde ! mucize valla. Bebeem, ameliyattan sonra leoparlı yada zebralı bi çamaşır takımı sana hediyem olsun
söylerim ikonun yerini amma 100.tl alırım
ayıp ettin
delüüüüü :))
ya nldglp nerde, bugün de mi temizlik ? özledim
Biliyormusunuz dün akşam 9 da gitti temizlikci bayan.Şoka girdik ev halkı olarak.Kadın bu dünyaya temizlik yapmak için gelmiş sanki.Kuzenime 1 yıldır gidiyor.Hep aynı hiç değişmedi diyor.Anacım sabah 9 da başladı işe.Akşam 9 a kadar sadece 15 er dakikadan iki mola verdi o da biri yemek,diğeri meyve molası.Yerleri ilkönce süpürüyor sonra viledalıyor sonra iki su da yere eğilip havlu bezle hatur hutur siliyor.Bir oda için 3kova su değiştirdi.Dedim ki benim ev çok mu pis ki bu kadar çok siliyorsun? o da ,yok ablacıım ben her evde böyle silerim.Benim sildiğim ev bi daha kolayına pislenmez dedi.Vallahi şaştım kaldım
Biliyormusunuz dün akşam 9 da gitti temizlikci bayan.Şoka girdik ev halkı olarak.Kadın bu dünyaya temizlik yapmak için gelmiş sanki.Kuzenime 1 yıldır gidiyor.Hep aynı hiç değişmedi diyor.Anacım sabah 9 da başladı işe.Akşam 9 a kadar sadece 15 er dakikadan iki mola verdi o da biri yemek,diğeri meyve molası.Yerleri ilkönce süpürüyor sonra viledalıyor sonra iki su da yere eğilip havlu bezle hatur hutur siliyor.Bir oda için 3kova su değiştirdi.Dedim ki benim ev çok mu pis ki bu kadar çok siliyorsun? o da ,yok ablacıım ben her evde böyle silerim.Benim sildiğim ev bi daha kolayına pislenmez dedi.Vallahi şaştım kaldım
Bir de kullandığı bütün yer kovalarını,cam kovalarını evdeki bütün çöp kovalarını küvette şıkır şıkır yıkadı.İşi bitince eleenktrik süpürgesinin içini boşaltıp,her bir yerini gıcır gıcır sildi.Bana daha önce gelen bayan 4.5 dedimmi giderdi iş bitti diye.Kadıncağız hala diyorki,ayy içime tam sinmedi ama bir daha ki sefere daha derin yapacağımBundan daha derin ne olur anlamadım 12 saat durmaksızın...pes dedim gerçekten.
Ben toprak bu hafta için geleceğim Ercan bey e demiş.Ne zaman acaba haberin varmı?.Ben gerçi yarın ve Perşembe yokum işim var.Sadece Cuma boşum.
aaaaaa sen olmazsan buluşmada olmaz''MAHALLAENİN DELİSİ'' olmadan olmazcanım ben seni ararım durumla ilgili gelemeyenler var kıskanmasınlar ...ogltkn üstüne alınma camım
ilk yorumum "ayhhh amma da pismiş evi" demek oldu
ama şu kova bez yıkama işini de yazmışsın ya, helal dedim o zaman. Benim en gıcık olduğum şeydir, banyoya girince kovalar, içinde bezler öyle küvete konmuş beni bekler
kaça geliyo, bana da gelmez mi
canım şekerim sen şu kadını birgün bana ayarla neyse parası veririm; kaynana gitsin onu alayım ben benimkine suyunu değiştir demekten geberiyorum...akşam ben onu bırakırım evine yolu dert etmesin anam çok dua ederim sana yap bi iyilik
ama kadına söyle benim evim seninki kadar piiiiiis değil
Komisyon alırım
al güzelim al benimi korkmam tekirdağlı vermez ama cimri o
Ogülatakane hanım huu siz başlattınız bu polemiği hatırlatırım.işaret parmak kalktı havaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?