Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bacım dudağına ruj sürmüş bu adam ben dinlemem

bize de ters Ama ses, şarkılar, duygusallığı, o ters durumu bastırıyor seviyorum ulennnnn !!!

üstelik biliyormusun, bütün albümlerini tek tek, siyah rujlu dudağıyla öptü..satın alınan tüm albüm kapaklı orjinal cem öpücüklü. Kaç sanatçı binlerce albüm öpmek için sabahlar bir cd fabrikasında.

ada22 ile serap38 hediye ettikleri seksi bikiniler ve çamaşırlar var hiç sen alma bacım ben giyinir giyinir benim kocaya çektiririm

sen maske al bir tane

Biliyormusunuz dün akşam 9 da gitti temizlikci bayan.Şoka girdik ev halkı olarak.Kadın bu dünyaya temizlik yapmak için gelmiş sanki.Kuzenime 1 yıldır gidiyor.Hep aynı hiç değişmedi diyor.Anacım sabah 9 da başladı işe.Akşam 9 a kadar sadece 15 er dakikadan iki mola verdi o da biri yemek,diğeri meyve molası.Yerleri ilkönce süpürüyor sonra viledalıyor sonra iki su da yere eğilip havlu bezle hatur hutur siliyor.Bir oda için 3kova su değiştirdi.Dedim ki benim ev çok mu pis ki bu kadar çok siliyorsun? o da ,yok ablacıım ben her evde böyle silerim.Benim sildiğim ev bi daha kolayına pislenmez dedi.Vallahi şaştım kaldım

Bir de kullandığı bütün yer kovalarını,cam kovalarını evdeki bütün çöp kovalarını küvette şıkır şıkır yıkadı.İşi bitince eleenktrik süpürgesinin içini boşaltıp,her bir yerini gıcır gıcır sildi.Bana daha önce gelen bayan 4.5 dedimmi giderdi iş bitti diye.Kadıncağız hala diyorki,ayy içime tam sinmedi ama bir daha ki sefere daha derin yapacağım Bundan daha derin ne olur anlamadım 12 saat durmaksızın...pes dedim gerçekten.

Ben toprak bu hafta için geleceğim Ercan bey e demiş.Ne zaman acaba haberin varmı?.Ben gerçi yarın ve Perşembe yokum işim var.Sadece Cuma boşum.

ilk yorumum "ayhhh amma da pismiş evi" demek oldu
ama şu kova bez yıkama işini de yazmışsın ya, helal dedim o zaman. Benim en gıcık olduğum şeydir, banyoya girince kovalar, içinde bezler öyle küvete konmuş beni bekler

kaça geliyo, bana da gelmez mi

canım şekerim sen şu kadını birgün bana ayarla neyse parası veririm; kaynana gitsin onu alayım ben benimkine suyunu değiştir demekten geberiyorum...akşam ben onu bırakırım evine yolu dert etmesin anam çok dua ederim sana yap bi iyilik

ama kadına söyle benim evim seninki kadar piiiiiis değil

Ben toprak bu hafta için geleceğim Ercan bey e demiş.Ne zaman acaba haberin varmı?.Ben gerçi yarın ve Perşembe yokum işim var.Sadece Cuma boşum.

aaaaaa sen olmazsan buluşmada olmaz''MAHALLAENİN DELİSİ'' olmadan olmaz canım ben seni ararım durumla ilgili gelemeyenler var kıskanmasınlar ...ogltkn üstüne alınma camım

aaaaaa sen olmazsan buluşmada olmaz''MAHALLAENİN DELİSİ'' olmadan olmaz canım ben seni ararım durumla ilgili gelemeyenler var kıskanmasınlar ...ogltkn üstüne alınma camım

Vallahi hala huni bulamadım.Bu Ataşehir de ne leğen bulabilirsin ne ucu fırçalı yıkama sopasından bulabilirsin.Nerde k.köyün ortasında oturmak nerde Ataşehir? annem tam K.köy altıyola çok yakın evi.Adım atsan herşey elinin altında.Zerzevatcılar,Tamirciler,giyim kuşam,çarşı pazar,manav....ne istersen var.

Neyse konuyu dağıtmayalım şeker.Gününü yazmamış Bentoprak.İnşallah girer okur burayı.Aloo Bentoprak hayırlı uğurlu olsun didinmi sen bakiim bu topiğimize? K.K nün en fiyakalı topiğine bekleriz efenim

Leyyyyn kimi evi pismiş? Üzümcünün şahidi şıracı, Jelesec hanım jelesec hanım,bir de beğenmiş bu msj ı.Seni varya saçlarından çeke çeke naparım beyyn

Vallaha bak kaldırtmayın işaret pımmağımı havaya,koydurmayın elimi belime

Komisyon alırım

Ogülatakane hanım huu siz başlattınız bu polemiği hatırlatırım. işaret parmak kalktı havaya

al güzelim al benimi korkmam tekirdağlı vermez ama cimri o

jelesec hanım, sana leoparlı don sütyen bile alırım dedim daha ne diyim. Hala cimri diyebiliyosun yani? ulen böyle cimri arkadaşa can feda, ıhh

Ogülatakane hanım huu siz başlattınız bu polemiği hatırlatırım. işaret parmak kalktı havaya

ayh :)) şu nickimin açık yazılmış haline pöfkürerek gülüyorum..ah jelesec ahh sana güllü dallı don alıcam bu sebepten.
nldglp'cim, kadın 12 saat boyunca temizlemiş durmuş, hatta bi dahakine daha da derin temizlicem demiş, ben onun yalancısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…