• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

jelesec hanım, sana leoparlı don sütyen bile alırım dedim daha ne diyim. Hala cimri diyebiliyosun yani? ulen böyle cimri arkadaşa can feda, ıhh

ayh :)) şu nickimin açık yazılmış haline pöfkürerek gülüyorum..ah jelesec ahh sana güllü dallı don alıcam bu sebepten.
nldglp'cim, kadın 12 saat boyunca temizlemiş durmuş, hatta bi dahakine daha da derin temizlicem demiş, ben onun yalancısıyım:52: :33:

ya ben senin yalancınım baycana cimri akrep var cebinde demedik mi beraber eeeee adam nereli senin orala:1: toprak sanada geçmiştir biraz diye yazdım
Jelesec hanım iyice tembelleştiniz ve serdiniz melek lik işini.Bknz meme küçültme topiğinde cym adlı üye bir soru sormuş size.Ben cvp verdim.Olmuyor ama böyle ...

aman bırak güzelim meleği şeytanı gel kurufasülyeye:9: millet melek ayağına şeytanlık yapıyor bıraktık biz o işleri:32:

Kazen facebook sayfasında çok güzel bir yazı paylaşmış çok hoşuma gitti.

Hayatın en hüzünlü anı, sevdiğin dostlarının buna değmediğini gördüğün andır.Ve en büyük kaybın onlara harcadığın zamandır.

...

KK Dostlarına ...

ya ben senin yalancınım baycana cimri akrep var cebinde demedik mi beraber eeeee adam nereli senin orala:1: toprak sanada geçmiştir biraz diye yazdım

aman bırak güzelim meleği şeytanı gel kurufasülyeye:9: millet melek ayağına şeytanlık yapıyor bıraktık biz o işleri:32:

hıhh, geçmiş miş, mış mış, miş miş.....
yemezler, hatta romanlar etsiz yemek yemezler:56:

kız o cym tanıdık geliyo bana, eskilerden biri mi acep:44: hadi yardım et, bi zaman "ercan karacaoğlu yardım" diye yazdığın yazıları hatırla:20:

Hayatın en hüzünlü anı, sevdiğin dostlarının buna değmediğini gördüğün andır.Ve en büyük kaybın onlara harcadığın zamandır.

...

KK Dostlarına ...

"kıskan" butonu niye yok ???

kazen niye benim facebook arkadaşım değil ??

birinci soruya kazen, ikinciye hem kazen hem nldglp cevap verebilir:kkk:

...

KK Dostlarına ...

güzel yazı bacım beğendim;

hıhh, geçmiş miş, mış mış, miş miş.....
yemezler, hatta romanlar etsiz yemek yemezler:56:

kız o cym tanıdık geliyo bana, eskilerden biri mi acep:44: hadi yardım et, bi zaman "ercan karacaoğlu yardım" diye yazdığın yazıları hatırla:20:

seni seviyom ben be:16: aman yardım yazdık da ne oldu kimse cevap yazmadı :19: ben ve 6.hissim yardım etti:32:
"kıskan" butonu niye yok ???

kazen niye benim facebook arkadaşım değil ??

birinci soruya kazen, ikinciye hem kazen hem nldglp cevap verebilir:kkk:

ben bilmem kocam bilir :1: nlglpd hanım hangi arada arkadaş oldunuz bakim:51:donkişot seni:9:

güzel yazı bacım beğendim;

seni seviyom ben be:16: aman yardım yazdık da ne oldu kimse cevap yazmadı :19: ben ve 6.hissim yardım etti:32:

ben bilmem kocam bilir :1: nlglpd hanım hangi arada arkadaş oldunuz bakim:51:donkişot seni:9:

Daha ben de arkadaş değilim sadece sayfaya girip baktım:)kıskanma hemen. Seni daha affetmedim Ogülatakane!

daha ben de arkadaş değilim sadece sayfaya girip baktım:)kıskanma hemen. Seni daha affetmedim ogülatakane!

ağresifim, kompleksliyim,kıskancım amma perdelerimi kaldırdığımda kelebek gibi olurum:9::1::21:

Recep ivedik filminden alıntı:23:

Daha ben de arkadaş değilim sadece sayfaya girip baktım:)kıskanma hemen. Seni daha affetmedim Ogülatakane!

:38: :7::29::48::131:

bak bütün ikili ikonları dizdim sıraya, affetmişsindir artık:129:
en sondakini bilerek koydum, dondurma yiyomda şuan :))

Pişt özelden yazdım sana bakıver nlgpd hanım
bana niye yazmıon?

Son düzenleme:
çok üzgünüm çok iphone dan girince artık kimseyi takip edemiyorum aboneliklerimi bile :43::43::43: sabah giriyordum birden kk telefon sayfasında buldum kendimi:43: nasıl kurtulacagım bilen varmı arkadaşlar :43::43:

çok üzgünüm çok iphone dan girince artık kimseyi takip edemiyorum aboneliklerimi bile :43::43::43: sabah giriyordum birden kk telefon sayfasında buldum kendimi:43: nasıl kurtulacagım bilen varmı arkadaşlar :43::43:

Merhaba Beste.Ben de tel den giriyorum bazen ama senin dediğin gibi bir şey yaşamadım:44: Bilgisayar da nasıl çıkıyorsa cepten girdiğim zaman da aynı şekilde çıkıyor.Sana bu konuda yardımcı olamayacağım:(

Geçmiş mesajlarına bir baktım bacak dolgusu topiğindesin çoğunlukla.Buraya da yazmışsın araştırıyorum diye.Merak ettim ne ameliyatı olmak istiyorsun?

Bugün öglene kadar bendede normaldi :( sonra böyle oldu diger sorunu özelden cevaplıyorum :)
Merhaba Beste.Ben de tel den giriyorum bazen ama senin dediğin gibi bir şey yaşamadım:44: Bilgisayar da nasıl çıkıyorsa cepten girdiğim zaman da aynı şekilde çıkıyor.Sana bu konuda yardımcı olamayacağım:(

Geçmiş mesajlarına bir baktım bacak dolgusu topiğindesin çoğunlukla.Buraya da yazmışsın araştırıyorum diye.Merak ettim ne ameliyatı olmak istiyorsun?

hoşgeldin bestemelodi; iphone yok bende o yüzden sorunu anlamadım umarım en kısa zamanda çözersin sorunu

nldglp; bacım sen çok meraklı oldun son günlerde ü:ssz: benim ameliyat tarihime kadar birşey gelmez inşallah başına :9: K.K nın bana kazandırdığı güzel dost seni seviyorum:16: aman bizim tekirdağlı kıskanmasın onu da çok çok çok seviyorum:16:

hoşgeldin bestemelodi; iphone yok bende o yüzden sorunu anlamadım umarım en kısa zamanda çözersin sorunu

nldglp; bacım sen çok meraklı oldun son günlerde ü:ssz: benim ameliyat tarihime kadar birşey gelmez inşallah başına :9: K.K nın bana kazandırdığı güzel dost seni seviyorum:16: aman bizim tekirdağlı kıskanmasın onu da çok çok çok seviyorum:16:

teşekkür ederim henüz çözemedim inşallah çözecegim daha beter yapmam umarım :)

Back