• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ya telefonda konf.olmuyormu? bi de ona çare bulunsa:)
ben iş yerinden yapabiliyorum :)) bi gün onu deneyelim hakikaten ne komik olur

Tatlım benim sıpam 22 yaşını bitirdi.Ben ancak babaanne olup torunumu sevebilirim:)

ayh, babaanne ve torun kelimeleriyle seni yan yana getiremedim. beynim bile itiraz etti bu duruma. sen torun torba işlerine girişmeden biz şu sünnetleri aradan çıkaralım. sonra bahanen çok olur senin :))

jelesecim hazırmısınnn arıyorum birazdan, ama cepten :102:

deniz seki ''suya hapsettim'' şarkısını dinleyin bakalım ben çok beğenirim şimdi onu dinliyorum...ha birde ''hayallerim hayal oldu'' buda denizin ezbere bilirim nlglpd yorum yap bakalım dinle

Son düzenleme:
deniz seki ''suya hapsettim'' şarkısını dinleyin bakalım ben çok beğenirim şimdi onu dinliyorum...ha birde ''hayallerim hayal oldu'' buda denizin ezbere bilirim nlglpd yorum yap bakalım dinle

Suya hapsettim in bende çook acı anıları var.Çok severim o şarkıyı ama hep ağlamak gelir dinledikce:( Mersin de kalmıştım 2 sene 2008-2010 yılları arasında.Ve babacığımın kanser olduğunu ordayken öğrenmiştim.İstanbul a sürekli gelip gidiyordum.Teşhisi ile ölümü arası 4 ay dı.Çok kötü günlerdi benim için.Ve Deniz Seki nin bu şarkısı hit ti o zaman.Her radyoyu açtığımda bu şarkı çalardı ve ben hep dinler ağlardım Jelesec im.

Suya hapsettim in bende çook acı anıları var.Çok severim o şarkıyı ama hep ağlamak gelir dinledikce:( Mersin de kalmıştım 2 sene 2008-2010 yılları arasında.Ve babacığımın kanser olduğunu ordayken öğrenmiştim.İstanbul a sürekli gelip gidiyordum.Teşhisi ile ölümü arası 4 ay dı.Çok kötü günlerdi benim için.Ve Deniz Seki nin bu şarkısı hit ti o zaman.Her radyoyu açtığımda bu şarkı çalardı ve ben hep dinler ağlardım Jelesec im.

ya bak şimdi kötü oldum, allah mekanını cennet eylesin inşallah.Hit olduğundan beri dinlerim hiç bıkmadım bu şarkıdan,

Babacım nurlar içinde yatsın.15 Ekim de 2 yıl olacak onu kaybettiğim ve özlemim.Ben de çok severim tatlım.

allah ramet eylesin canim nurlar icinde yatsin babacigin
nldglp benim babam öldügünde 2 yil ev hapsinde yasar gibi yasadim her tarafi sevfaf duvar koymustum kendime
hep yeni bebegim olmustu kizim ölecek korkusuyla yasadim bu zinciri kirmam 2yili buldu tam 45 kilo aldim düsün beni
babam öleli9 yil oldu atlattinmi dersen hayir ölümü kabulendim

şeyda, senin de babacığının mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin canım.

nldglp, temizlik telaşında. Jelesec, kayınvalide hizmetinde:104:

ben de bişiler yiyim barims :125:

nldglp benim babam öldügünde 2 yil ev hapsinde yasar gibi yasadim her tarafi sevfaf duvar koymustum kendime
hep yeni bebegim olmustu kizim ölecek korkusuyla yasadim bu zinciri kirmam 2yili buldu tam 45 kilo aldim düsün beni

Malesef ölüm kaçınılmaz bir son bütün canlılar için.Lakin yakınlarımızı kaybettiğimizde yaşadığımız üzüntü ve travmayı atlatabilmek çok zor.Özlem çok kötü,bir daha görememek duygusu zaten insanı gerçekten çok üzüyor.Seni anlayabiliyorum ve sabır diliyorum.Gene de büyüklerin söylediği gibi Allah sıralı ölüm versin.

Kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz? bende temizlik hala devam.Ne pislenmiiiiş anlatamam.Tabii bütün gün internetin başından ayrılmazsan böyle olur.Şimdi ben her yere girip bir de beğen yapiim.Başka işimiz yok ya! boş gezenin boş kalfaları:9:

Jelesec hanım,kayınannenizin çorbasına şeker,çayına tuz atma zamanı gelip geçmektedir:)

Ogltkn cim sende çaylara kahvelere devam.Biz burda birimiz hizmet diğerimiz temizlik ohhh sen de çay kahve....

mekanı cennet olsun babanın, başın sagolsun canım çok zor tabi... sevdiğinden ayrı kalma bir daha görememe sesini duyamama duygusu çok kötü bir duygu.

bacılar nasılsınız? ben hizmete devam ediyorum,elma soyarım çay demlerim çorba yaparım modundayım :9: kaynanam memnun hayatından 1.hafta daha bende uzattı tatilini:25:

nlpdglp; bebem işin bitmedi mi daha benim evde aynen heryer heryerde benim kadınım bana yan çizdi haftaya artık alacağım temizliğe öptüm hepinizi

Kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz? bende temizlik hala devam.Ne pislenmiiiiş anlatamam.Tabii bütün gün internetin başından ayrılmazsan böyle olur.Şimdi ben her yere girip bir de beğen yapiim.Başka işimiz yok ya! boş gezenin boş kalfaları:9:

Jelesec hanım,kayınannenizin çorbasına şeker,çayına tuz atma zamanı gelip geçmektedir:)

Ogltkn cim sende çaylara kahvelere devam.Biz burda birimiz hizmet diğerimiz temizlik ohhh sen de çay kahve....

valla ikinizde dün külkedisine bağladınız olayı, yapayalnız bıraktınız beni:1: ben yine kahvemi içtim, işleri toparladım, topiğin tozunu almaya geldim :)) sizin için miss yapıyorum, hadi gelin:34:

bacılar nasılsınız? ben hizmete devam ediyorum,elma soyarım çay demlerim çorba yaparım modundayım :9: kaynanam memnun hayatından 1.hafta daha bende uzattı tatilini:25:

nlpdglp; bebem işin bitmedi mi daha benim evde aynen heryer heryerde benim kadınım bana yan çizdi haftaya artık alacağım temizliğe öptüm hepinizi

temizliği boşver şuanki görev tanımın "hizmet elemanı" :52:

kız şu ikonu :25: nerden buldun...kurufasülye-gaz mevzuunda çok aramış ama bulamamıştım...sen artık forumun kurdu olmuşsun, elinden uçanla kaçan kurtuluyor:9:

cem adrian - elvada- çalıyor. İçime ılık ılık akıyor bu şarkı. Şiddetle tavsiye olunur:32:

valla ikinizde dün külkedisine bağladınız olayı, yapayalnız bıraktınız beni:1: ben yine kahvemi içtim, işleri toparladım, topiğin tozunu almaya geldim :)) sizin için miss yapıyorum, hadi gelin:34:

keyif senin canım oh kayınvalide yok temizlik yok A.ablan sagolsun:9: bende buradayım anam fotolara yapılan yorumlarla bir mutlu oldum gör :21:ameliyat sonrası seksi pozlar boydan vereceğim neyim eksik benim:51:

temizliği boşver şuanki görev tanımın "hizmet elemanı" :52:

kız şu ikonu :25: nerden buldun...kurufasülye-gaz mevzuunda çok aramış ama bulamamıştım...sen artık forumun kurdu olmuşsun, elinden uçanla kaçan kurtuluyor:9:

:25::25::25: söylerim ikonun yerini amma 100.tl alırım :1::1:

keyif senin canım oh kayınvalide yok temizlik yok A.ablan sagolsun:9: bende buradayım anam fotolara yapılan yorumlarla bir mutlu oldum gör :21:ameliyat sonrası seksi pozlar boydan vereceğim neyim eksik benim:51:

her açışta senin fotoğlar çıkıyor karşıma, yorumlar çoşmuş. Ama hakikaten böyle muazzam bi fark, üstelik 8 günde ! mucize valla. Bebeem, ameliyattan sonra leoparlı yada zebralı bi çamaşır takımı sana hediyem olsun ;)

Back