Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

offf be kuşummmm,
verdiğin bu mesajla herkes anladı, evimin kadını olmadığımı

kartopu, özelden görüşelim şekerim...buralarda yazmak istemiyorum. Malum; fikri, eylemi güzel olan var, olmayan var

:82: tabi canım. jeselec bir yığın meslek saydırınca bende merak ettim onun için sormuştum

offf be kuşummmm,
verdiğin bu mesajla herkes anladı, evimin kadını olmadığımı

kartopu, özelden görüşelim şekerim...buralarda yazmak istemiyorum. Malum; fikri, eylemi güzel olan var, olmayan var

sen birilerine gönderme yaptın galiba güzelim ev kadını benim 6.senedir evimin hanımı oldum ama çalışmak gibisi yok hastalıklardan kurtulayım estetikler bitsin sahalara döneceğim pişşşt sana asistan lazım mı? Sende adamın burnundan getirirsin gecen telde duydum çömezin birini haşlıyordun

gözün korktu yani

bu arada sigarayı bırakmana çok sevindim

Yok bebem sen korkma dürüst yalan konuşmayan şeffaf insanlara melek gibidir o tersini yapanlara uyuz hepsi o

bende kendimi daha iyi hissediyorum sigarayı bıraktım kendimi içkiye verdim dermişim

huuuuuu ogltkn, dondun mu bacım 15.dakikadır cevap yazıyon görünüyor

ahanda bak atıldın forumdan o kadar beklersen olacağı bu:))))))))

Son düzenleme:

heee sana görderdim evinin hanımı
estetikler bitsin demişsin, kuşum senin iş uzar estetiklerin bitmesini beklersen. yaş kemale iyice erer, seni kimse işe almaz bak söylemedi deme...daha karın, yüz, kol, bacak, oooooo çok işin var senin çoook

huuuuuu ogltkn, dondun mu bacım 15.dakikadır cevap yazıyon görünüyor

ahanda bak atıldın forumdan o kadar beklersen olacağı bu:))))))))

haa haa burdayım bebeğim, ne atılması ayol...

arkadaş geldi, kısa bi toplantı yaptık ayak üstü dermişimm

o kadar estetiği yaptırırsan üniversiteden yeni mezun kız gibi olur valla. ama bu seferde tecrubesiz diye işe alınmayabilir.

yürü git beh bizim sektörde benim adımı söyle tanımayan firma yoktur uleeeen yaptığımız işler büyük zirvede bıraktım ben işi ne zaman dönsem sahaya kapılar ardına kadar açılır hem unutma çok büyük torpilim var 50.de olsa yaş zirveden başlarım

Son düzenleme:

ay şimdi senin mesleğinide merak ettim ben

kızlaaar şimdi d.günü partisii. arkadaştayım.Onun bilgisayardan girdim.öptüm byee

ya bu nasıl bir hayat abi? sabah mevlüt şimdi doğum günü partisi akşama miğros sonra köpekleri gezdirme zor anam senin hayatın birde araya bukadar estetik sığdır vallahi bravo

o kadar estetiği yaptırırsan üniversiteden yeni mezun kız gibi olur valla. ama bu seferde tecrubesiz diye işe alınmayabilir.

yok yok, sanmazlar...bunun yüz o kadar toparlanamaz (ay kendi ellerimle ölüm fermanımı yazıyorum resmen)

ay şimdi senin mesleğinide merak ettim ben

gündelikçi kız o. ne zaman dönerse dönsün sahalara, kadınlar alır bunu. çok titiz, çok temiz. Yerleri viledayla değil, eliyle siliyo biliyon mu

kızlaaar şimdi d.günü partisii. arkadaştayım.Onun bilgisayardan girdim.öptüm byee
allahtan yabancı bilgisiyar, tüm sayfaları okuyamamıştır kesin..yoksa bu kadar kısa yazmazdı

ya bu nasıl bir hayat abi? sabah mevlüt şimdi doğum günü partisi akşama miğros sonra köpekleri gezdirme zor anam senin hayatın birde araya bukadar estetik sığdır vallahi bravo

aaa hakkını yiyosun kadının.
sabah çarşaf ütüledi, çorap çifleştirdi (haftaya yeni çorapları doğacak) yemeklerini hazırladı, daha ne yapsın? hatta o gitar çalıp şarkı bile söylemiştir bi ara

hadi söyle sen yaptın mı bugünün yemeğini?

kızım var ya gündelikçiler senden benden (benden derken benim eşten bahsediyorum zira 6.senedir koca parası yiyorum) çooook para kazanıyorlar 100.tl geliyorlar artı kıçlarını öpüyorsun gelsin diye artı 10.tl yol parası vur aylığa ooooo iyi para vilada beni bozar arada kullanıyorum ama çok nadir ben nlglpd gibi ara bezi modundayım hala eski kafa

ya bırak Allah aşkına ya doğrucu davut eşit davran millete kapak yap arkadaşını hemen savun sarı şeker vur patlasın çal oynasın modunda o değilde bu çarşaf niye ütülenir onuda anlamam 1.gece yat hele ki atraksiyon varsa anında kırışacak daha ne gerek var hııııım gerçi nlglpd yaşlı pek atraksiyon olmaz onda

ooo, benden fazla değil bebeğim...yanılıyorsun bugüne bugün millet vekili maaşının 5 katı kadar aylık gelirim var benim sen ev hanımı moduna girdiğinden beri ekonomiden bayağı uzak kalmışsın

işyerindemi dizi izliyosun

bak bak bak, cımbızladığı cümleye bak
moveniusum, sen nerde çalıştığımı bilmiyosun değil mi:18:

bu arada raporumu burdan veriiim sana..killer abs denendi, sevildi, sayende sonunda baklavalı bi göbeğe kavuşup , seni fotolarla şenlendiriciim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…