offf be kuşummmm,
verdiğin bu mesajla herkes anladı, evimin kadını olmadığımı
kartopu, özelden görüşelim şekerim...buralarda yazmak istemiyorum. Malum; fikri, eylemi güzel olan var, olmayan var
offf be kuşummmm,
verdiğin bu mesajla herkes anladı, evimin kadını olmadığımı
kartopu, özelden görüşelim şekerim...buralarda yazmak istemiyorum. Malum; fikri, eylemi güzel olan var, olmayan var
gözün korktu yani
bu arada sigarayı bırakmana çok sevindim
sen birilerine gönderme yaptın galibagüzelim ev kadını benim 6.senedir evimin hanımı oldum ama çalışmak gibisi yok hastalıklardan kurtulayım estetikler bitsin sahalara döneceğim pişşşt sana asistan lazım mı? Sende adamın burnundan getirirsin gecen telde duydum çömezin birini haşlıyordun
huuuuuu ogltkn, dondun mu bacım 15.dakikadır cevap yazıyon görünüyor
ahanda bak atıldın forumdan o kadar beklersen olacağı bu:))))))))
heee sana görderdim evinin hanımı
estetikler bitsin demişsin, kuşum senin iş uzar estetiklerin bitmesini beklersen. yaş kemale iyice erer, seni kimse işe almaz bak söylemedi deme...daha karın, yüz, kol, bacak, oooooo çok işin var senin çoook
heee sana görderdim evinin hanımı
estetikler bitsin demişsin, kuşum senin iş uzar estetiklerin bitmesini beklersen. yaş kemale iyice erer, seni kimse işe almaz bak söylemedi deme...daha karın, yüz, kol, bacak, oooooo çok işin var senin çoook
yürü git behbizim sektörde benim adımı söyle tanımayan firma yoktur uleeeen yaptığımız işler büyük zirvede bıraktım ben işi ne zaman dönsem sahaya kapılar ardına kadar açılır hem unutma çok büyük torpilim var 50.de olsa yaş zirveden başlarım
ay şimdi senin mesleğinide merak ettim ben
kızlaaar şimdi d.günü partisii. arkadaştayım.Onun bilgisayardan girdim.öptüm byee
o kadar estetiği yaptırırsan üniversiteden yeni mezun kız gibi olur valla. ama bu seferde tecrubesiz diye işe alınmayabilir.
ay şimdi senin mesleğinide merak ettim ben
allahtan yabancı bilgisiyar, tüm sayfaları okuyamamıştır kesin..yoksa bu kadar kısa yazmazdıkızlaaar şimdi d.günü partisii. arkadaştayım.Onun bilgisayardan girdim.öptüm byee
ya bu nasıl bir hayat abi? sabah mevlütşimdi doğum günü partisi akşama miğros sonra köpekleri gezdirme zor anam senin hayatın birde araya bukadar estetik sığdır vallahi bravo
yok yok, sanmazlar...bunun yüz o kadar toparlanamaz(ay kendi ellerimle ölüm fermanımı yazıyorum resmen )
gündelikçi kız o. ne zaman dönerse dönsün sahalara, kadınlar alır bunu. çok titiz, çok temiz. Yerleri viledayla değil, eliyle siliyo biliyon mu
allahtan yabancı bilgisiyar, tüm sayfaları okuyamamıştır kesin..yoksa bu kadar kısa yazmazdı
dizi seyretçektim, sizin yüzünüzden forumu bırakıp gidemiyom
aaa hakkını yiyosun kadının.
sabah çarşaf ütüledi, çorap çifleştirdi (haftaya yeni çorapları doğacak) yemeklerini hazırladı, daha ne yapsın? hatta o gitar çalıp şarkı bile söylemiştir bi ara
hadi söyle sen yaptın mı bugünün yemeğini?
işyerindemi dizi izliyosun
kızım var ya gündelikçiler senden benden (benden derken benim eşten bahsediyorum zira 6.senedir koca parası yiyorum) çooook para kazanıyorlar100.tl geliyorlar artı kıçlarını öpüyorsun gelsin diye artı 10.tl yol parası vur aylığa ooooo iyi para vilada beni bozar arada kullanıyorum ama çok nadir ben nlglpd gibi ara bezi modundayım hala eski kafa
işyerindemi dizi izliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?