- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
Valla ben de nefret ediyorum. Hepsinin mi aklı şeyinde olur ya? Ben pes ettim daha da uğraşamam. Elin güdemediği sapığını ben ne diye çekeyim ya hu? 2 gün konuşursun 3. güne senle ciddi düşünüyorum ama test sürüşüne çıkalım derler. Reddedersin, ama ısrar etmekten de geri durmazlar. Hayır dedi mi birisi istemiyordur değil mi? Ama bu erkeklerin kafası buna niye basmıyor? Naz yapıyor, dur ben bir süre daha kafasını ütüleyeyim o zaman iş tamamdır diye düşünüyorlar herhalde. Bir kız bu meselede hayır dediyse o kesin olarak hayır demek tir ya hu? İstese zaten hal ve hareketlerinden anlarsın zaten. E şimdi bir de emek verdi 3-4 gün senle cinsellik olmadan konuştu, avına kitlendi beyfendi, hedef de belli hemen pes etse emekleri boşuna gidecek o sebeple hayırı bir cevap olarak kabul etmiyorlar. Senin karakterinmiş, işte hoş muhabbettinmiş onun için hedefe giden yolda bomboş engeller canım. Seksten başka konuştuğu, yaptığı her şeyi işin bedeli olarak algılıyor o şimdi. Bunları anlamam bana kaç tane sapığa maloldu. Ama sonunda anladım, hiç birine güvenmiyorum artık. Yani arkadaş ne vücutmuş şu kadın vücudu? Paranoyaklığa, güvensizliğe, yalnızlığa sürüklüyor insanı. Bu kadar et düşkünü yaratıklar olduğu sürece de yalnız kalacağım galiba.