Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bütün erkekler kendilerinden kimin hoşlanan anlayabilirler mi
bütün erkekler değil canm butun herkes anlayabılırkı bunu sınıflandırmamak lazım düşünsene sen bir insanın sana farklı bakışını,seninle ilgilenmesini,illaki kendini belli eder yaa bence anlaşılır dıyorum ben en basta gözler belli ederki,boşuna dememişler gözler kalbın aynasıdır dıye ve bence cokta doğruua.s.
belli ederse karşıdaki kadında erkekte anla kur yapıldığını ama hiç belli etmeyenlerde vardır benim eşim benimle hiç konuşmaz ilgilenmezdi tanıştığımızda adam aşıkmış tarzı oymuş sonradan anladık
ya bazilari da cok gıcık, sanki hoslaniyormus gibi yapip senin de pas verdigini gordukten sonra kacar, amaci sirf bakalim etkileyebiliyor muyumdur aman boylelerine kanmayin
Genellemeler doğru değil bana göre..:1no2: Kimi insan duygularını çok belli edemez,anlayamazsınız. Kimi de belli eder hemen anlarsınız. Kişinin huyu ve davranış şekliyle alakalı bence..CADIARZU
yok arkadaşlar belli etmeyen insanlarda var.mesela bende pek belli edemem.....ve karşımdakinin ilgisinide anlayamam.yani arkadaşça yanaşıyoda olabilir.
kişinin karekteriyle ilgili bir şey ....:1closedeyes: ama konu erkek milleti olunca iş değişiyor eğer karşılarındaki kız güzelse işlerine geliyorsa hemen anlarlar neyin ne olduğunu...:dilcikar:
Genellemeler doğru değil bana göre..:1no2: Kimi insan duygularını çok belli edemez,anlayamazsınız. Kimi de belli eder hemen anlarsınız. Kişinin huyu ve davranış şekliyle alakalı bence..CADIARZU
evet laleye katılıyorum kişisine bağlı mesela ben belli edemem sevdiğimi ama severim ruhu duymaz sonradan gider açılırım ona söylerim dan diye suratına oda şaşırır bende sonuçta herşey olucağına varır bende dörtte te bir tuttu dört kişiye açıldım biriyle çıktım diğerleri beni istemedi niyedir bilmem bi kızdan duymak şaşırttı dye düşünüyorum napıyım bende böyleyim deli diyorlar bana desinler değişemem hehe :roflol: