- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Bazı seyler yasanılmadan bilinecek seyler degil oyle bir insan ki Allah dusmanimi boyle insanlardan uzak tutsun diyebiliyorum sadeceçalışmama izin vermiyor kolaya kaçmak gibi geliyor bana her şeye olay çıkarıyor demişsin isterse her gün kavga çıkarsın kaç yaşındasın bilmiyorum ama seni eve kapatmıyorlar paran olsa gezmeye çıkmaya yasak yok .günlük işler bulup harçlık kazanabilirsin .tekstil işi yapan yerler var süsler elde dikilecek yapılacak şeyleri evlere gönderip yaptırtıyorlar böyle yer bulup konuşup malzemeleri alıp evde yapıp teslim edebilirsin
Acik yada kapali olmamin konuyla alakasini bagdastiramadimYaşın kaç? Nasıl çalışmana karşı çıkabilir ki? Kapalı mısın?
Ne yazık ki izin vermiyor
Maalesef durumumuz kotu falan degil varlik icinde yokluk yasatiyo dersem yeridir zaten calismamiza izin vrmeyisinin nedenide bu insanlar durumu cok iyi diye falanin kizi calisiyor lafini kendine yediremedigi icin calismamiza izin vermiyorYa inanamiyorumbende. Durumunuz cok kotu sandim ama meger baba biraz sorunlu...neden vu kadar cimrilik yaapiyor? Havayla beslenilmiyor fotosentezde yapamazsiniz derdi nedir? Evde yapilan isler oluyor gizliden yapin bence kalemdi kelepceydi nikah sekeri olabilir bunlari yapin azda olsa bir katki olur nereden bilecek gormeyecek sekildeufak ugak katki olur......
Arkadaslariniza gelince hic kendinizi ezik hissetmeyin bu ins ani bir durum.insan zenginde olabilir fakirde olabilir sizin durumunuzdada olabilir ama samimi soyluyorum cok uzuldum eziyet ediyor baba ....arkadaslariniz samimi degil.sanirim gercek arkadas anlayislik olur kafaniza takmayin durumlar duzelince bol bol.gorusursunuz gelemiyorum ozel.bir.durum.duzeldiginde anlatirim.kusmeyin dersiniz olur biter derdiniz size yetiyor zaten
Ailen dindar filansa yaptığı zulüm, bunun farkında değiller mi filan diyecektim. Tekrar söylüyorum, annen de baban kadar hatalı.Acik yada kapali olmamin konuyla alakasini bagdastiramadim
28Kim vermiyor babanız mı ?
Kaç yaşındasınız acaba ?
Sözde dindar bir babaya sahibimAilen dindar filansa yaptığı zulüm, bunun farkında değiller mi filan diyecektim. Tekrar söylüyorum, annen de baban kadar hatalı.
Eeeee yuh o zaman....Ben de 18-19 filansın sanmıştım.
Para için mi çalışıyor insanlar yuhhh nasıl bir gerizekalılık var babanızda? Ali Sabancı niye çalışıyor o zaman ya da Mustafa Koç diyin babanıza....İş bulun ve çalışmaya başlayın, sizi öldürecek değil ya....Maalesef durumumuz kotu falan degil varlik icinde yokluk yasatiyo dersem yeridir zaten calismamiza izin vrmeyisinin nedenide bu insanlar durumu cok iyi diye falanin kizi calisiyor lafini kendine yediremedigi icin calismamiza izin vermiyor
Yasadigim yer kucuk bir yer olfugu icinde evde yapilacak tarzda isler olmuyor
Ablamla ayni sehirde yasamiyoruz bu arada hastane yakin bazen gidip gelmem 1 saati bulmuyor cok sik gitmedigim icinde haberi olmuyor zaten psikologa gittigimide bilmiyorPsikologa gitmene izin veriyor mu? İş buldum desen bişey diyebileceğini sanmıyorım. Ama iş ararken söyleme işe başla öyle söyşe. Biraz cesarete ihtiyacın var. Adam özgüvenini kırmış. Ablan da hatalı. Senin onla konuşmana gerek yok. Onun senle konuşup cesaretlendirmesi arada cebine 3 5 bişey sıkıştırması lazım. Yapmıyosa zaten konuşma bişeyini anlatma. Günlük 100 liraya organizasyonlarda çalışırsın ruhu duymaz. Ablma yatıya gittim dersin. Açıköğretime başla. Ya da ciddi ciddi üni kazanmaya çalış öadem evdesin bütün gün...
Evde yapabilecegin islere bak madem en azindan elinin harcligi olurCalismayi bende istiyorum ama izin vermiyor maalesef aslinda bi ara calismistim ama sirf babam yuzunden isten cikarildim diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?