• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün Dertlerde Psikologla Paylaşılmiyor Ki

çalışmama izin vermiyor kolaya kaçmak gibi geliyor bana her şeye olay çıkarıyor demişsin isterse her gün kavga çıkarsın kaç yaşındasın bilmiyorum ama seni eve kapatmıyorlar paran olsa gezmeye çıkmaya yasak yok .günlük işler bulup harçlık kazanabilirsin .tekstil işi yapan yerler var süsler elde dikilecek yapılacak şeyleri evlere gönderip yaptırtıyorlar böyle yer bulup konuşup malzemeleri alıp evde yapıp teslim edebilirsin
Bazı seyler yasanılmadan bilinecek seyler degil oyle bir insan ki Allah dusmanimi boyle insanlardan uzak tutsun diyebiliyorum sadece

Yasadigim yer kucuk bir yer oldugu ivinde evde yapilacak tarzda isler yok

net var sanırım evinde. lisans öğrencileri ödevlerini yazdırıyorlar wordde falan böyle bir şeyde yapabilirsin belki

Ya inanamiyorumbende. Durumunuz cok kotu sandim ama meger baba biraz sorunlu...neden vu kadar cimrilik yaapiyor? Havayla beslenilmiyor fotosentezde yapamazsiniz derdi nedir? Evde yapilan isler oluyor gizliden yapin bence kalemdi kelepceydi nikah sekeri olabilir bunlari yapin azda olsa bir katki olur nereden bilecek gormeyecek sekildeufak ugak katki olur......

Arkadaslariniza gelince hic kendinizi ezik hissetmeyin bu ins ani bir durum.insan zenginde olabilir fakirde olabilir sizin durumunuzdada olabilir ama samimi soyluyorum cok uzuldum eziyet ediyor baba ....arkadaslariniz samimi degil.sanirim gercek arkadas anlayislik olur kafaniza takmayin durumlar duzelince bol bol.gorusursunuz gelemiyorum ozel.bir.durum.duzeldiginde anlatirim.kusmeyin dersiniz olur biter derdiniz size yetiyor zaten
Maalesef durumumuz kotu falan degil varlik icinde yokluk yasatiyo dersem yeridir zaten calismamiza izin vrmeyisinin nedenide bu insanlar durumu cok iyi diye falanin kizi calisiyor lafini kendine yediremedigi icin calismamiza izin vermiyor

Yasadigim yer kucuk bir yer olfugu icinde evde yapilacak tarzda isler olmuyor

Psikologa gitmene izin veriyor mu? İş buldum desen bişey diyebileceğini sanmıyorım. Ama iş ararken söyleme işe başla öyle söyşe. Biraz cesarete ihtiyacın var. Adam özgüvenini kırmış. Ablan da hatalı. Senin onla konuşmana gerek yok. Onun senle konuşup cesaretlendirmesi arada cebine 3 5 bişey sıkıştırması lazım. Yapmıyosa zaten konuşma bişeyini anlatma. Günlük 100 liraya organizasyonlarda çalışırsın ruhu duymaz. Ablma yatıya gittim dersin. Açıköğretime başla. Ya da ciddi ciddi üni kazanmaya çalış öadem evdesin bütün gün...

Maalesef durumumuz kotu falan degil varlik icinde yokluk yasatiyo dersem yeridir zaten calismamiza izin vrmeyisinin nedenide bu insanlar durumu cok iyi diye falanin kizi calisiyor lafini kendine yediremedigi icin calismamiza izin vermiyor

Yasadigim yer kucuk bir yer olfugu icinde evde yapilacak tarzda isler olmuyor
Para için mi çalışıyor insanlar yuhhh nasıl bir gerizekalılık var babanızda? Ali Sabancı niye çalışıyor o zaman ya da Mustafa Koç diyin babanıza....İş bulun ve çalışmaya başlayın, sizi öldürecek değil ya....

Psikologa gitmene izin veriyor mu? İş buldum desen bişey diyebileceğini sanmıyorım. Ama iş ararken söyleme işe başla öyle söyşe. Biraz cesarete ihtiyacın var. Adam özgüvenini kırmış. Ablan da hatalı. Senin onla konuşmana gerek yok. Onun senle konuşup cesaretlendirmesi arada cebine 3 5 bişey sıkıştırması lazım. Yapmıyosa zaten konuşma bişeyini anlatma. Günlük 100 liraya organizasyonlarda çalışırsın ruhu duymaz. Ablma yatıya gittim dersin. Açıköğretime başla. Ya da ciddi ciddi üni kazanmaya çalış öadem evdesin bütün gün...
Ablamla ayni sehirde yasamiyoruz bu arada hastane yakin bazen gidip gelmem 1 saati bulmuyor cok sik gitmedigim icinde haberi olmuyor zaten psikologa gittigimide bilmiyor

kardeş sen babanı hiçe sayıp çalışmaya başlamazzsan bu sorun çözülmezki nası çözülebilir tek çözüm çalışıp para kazanman sence de öyle değil mi?

İşe başla ve annenede kendinede gül gibi bak babanada zırnık koklatma kendiniz yiyin için. Hatta çalışırsanız restide çekersiniz annenize sahip çıkarsınız bak ozaman baban nasıl düzeliyor. Bu ne canım varlık içinde yokluk ? size bakmakla yükümlü babanız bakmıcaksa böyle çile çektircekse gitsin. Sinirim çıktı ya ayrıca sen niye utanıyorsunki? baban utansın sen utanılıcak birşey yapmıyorsun.Arkadaşlarında bildiği halde trip atıyorlarsa defolsunlar gitsinler.

İş bul evden ayrıl. Böyle saçmalık olmaz. Çalışacaksın elbette. Bir güvencen olacak. Emekli olacaksın inşallah. Sen misafirleri düşüneceğine kendini düşün.

"Bazi seyler yasanmadan bilinmiyor" iste bu cok dogru ve yerinde bir söz olmus...

Gercektende bazi seylere yasamadan yorum yapiyoruz... bilmeden... Oyle insanlar varki artik insan demeye bile bin sahit lazim.. Evindekilere köle muamelesi yapiyor adam resmen calismak yasak oturmak yasak kalkmak yasak bu sekilde hayat gercekten cok zor...

Bazı internet siteleri var ama önce az da olsa birinden borç alman şart. Ordan ürün seç çok çok uygun fiyatlara her şey var. Yurtdışından geliyor onlar. Sonra buradaki sitelere üye ol satış sitelerine. İnternetten satış yaparak çok güzel paralar kazanabilirsin. Çevremde çok var bu şekilde oturduğu yerden para kazanan.

Back