Bütün aile yalvardı..

helal olsun ağzına sağlık. sevgi geçer... unutursun... lacivert işaretli yer o kişinin zihniyetinin değişmediğini gösteriyor zaten. gerçi bi yaştan ssonra değişmez.

canım çok guzel konuşmuşsun ama bundan sonra o kadar içli dışlı olunmuş söylenmiycek laflar söylenmiş sen affedip evlensen dahi kocan illaki ailesini bir gün görmek isticek ve sen o insanlarla yuz yuze gelip konuşmaya tahammül edebilicek misin ? olduki ben konuşmak istemiyorum dersen kocan sana kim oluyosun benim ailemi siliyosun demiycek çok ileri giderse dövmiycek mi ?bunlar yüksek olasılıklı şeyler sevgi zor bulunan ve unutulan bişey ama evlilik çok farklı ikisini ayırt et buna göre davran.kolay gelsin

Daha evlenmeden dovmek ne yahu. Bazi sapik erkekler en azindan evlendikten sonr a belli ediyo kendini bu onu bile bekleyememis.
Sen de unutursun.
Doven erkek dovmeye devam eder aldatan erkek te aldatmaya, sadece araya biraz sure koyarlar.
Cidden buyuk sacmalarsin donersen

Aile atsan atilmaz satsan satilmaz mutlaka ilerde sorun cikar diye düşünüyorum . kv adayıda ne cirkefmis oh siz istediğinizi yapin kiz nisani atinca kaf edin zamanında dusunselerdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…