kızlar ben nişanlımın ailesinin davranışları ve nişanlımın beni dövmesinden sonra nişanı attım. Aradan neredeyse 15 gün geçti ama öyle şeyler oldu ki .. Nişanlım hergün mesaj attı hergün yalvardı ben mesajlara cevap vermeyince ailemi aradı onlara çok pişmanım çok seviyorum vs diye ağlamış . Onlarda terslemiş herkesin kendi yoluna bakması gerektiğini söylemişler . Sonra babası beni aradı herşeye sıfırdan başlayın bitti deme ailenin yanına gelelim oturup konuşalım tatlıya bağlayalım. seni çok seviyo senden vazgeçmiyo eve bile gelmiyo dedi. Ben istemiyorum siz beni zamanında istemiyodunuz ne değişti şimdi dedim . ( bana beni istemdiklerini söylemişlerdi şimdi 180 derece döndüler) Sustu bişey diyemedi . Ertesi gün annesi aradı annemi feryat figan ağlıyor. Kendine bişey yapacak vedalaştı gitti nolur arasın bi defa konuşsun yalvarıırım Allah rızası için vs annem tamam dedi kapattı. Daha önce beni evdn kovduklarında ailem aradığında telefona bile gelmemişlerdi ama onlar gibi vicdansızlık yapmadık ! Ben aradım eski nişanlımı kapalıydı telefonu sonra kardeşi aradı beni onuda çok seviyorum gerçekten çok iyi bi kız. Ağladı falan oda kendine bişey yapcak abla nolur ulaş diyo. Sonra beni aradı nişanlım ağlıyo seviyorum yapamıyorum çok pişmanın benim ailem başka memlekette orda yaşayalım benim aileme uzak olmak istiyosan tamam uzak olalım ama nolur beni bırakma diye ağlıyo yalvarıyo. Bi defa görym seni oraya gelceö dedi ben ailemin yanına gelmiştim.Güvenmeyi çok isterdim bilmiyorum sonuçta severek nişanlandık benim içinde çok zor ama bu duruma getiren kendisi ve ailesi. Sevgi hemen bitmez ama benim onu sevmemem unutmam lazım seni sevmiyorum istemiyorum dedim gelme boşuna orda iş bulur orda dururuz hep dedi. İstediğim herşeyi söylüyo şimdi . Olmaz ben sana güvenmiyorum bitti dedim kapattım . Sonra annesi aradı bende okadar soğumuşum o kadından efendim dedim konuştun mu kızım dedi. Bende evet beni ve ailemi rahatsız edip durmayın artık zamanında düşünseydin oğlunun mutluluğunuda bana iyi davransaydın evden kovmasaydın dedi. Şimdi bunların konuşmanın zamanımı dedi evet zamanı dedim herkes hata ypabilir öfkelendim ondan oldu dedi bende öfkeni kontrol etseydin . Hani senin bitti demenle bitiyodu bak şimdi sen üzülüyosun oğlun üzülüyo . Büyük lokma ye büyük konuşma bundan sonra .ben sana söylym sakın beni isteme ben senin yaptıklarını unutamam anne dmem evine bile gelmem haberin olsun zamanında ayırmk için uğraşıyodun şimdide oğluna sahip çık arayıp durmasın dedim.bişey yaparsa kendine benim kadar sende üzül dedi . Ben üzülmem vicdanda yapmam siz üzülün siz ayırmak istediniz hep bundan sonraki gelininize iyi davranın evden kovmayın oğlun dövmesin ders olsun bunlar size dedim Sen bu kafayla gidersen 9 tane koca değiştirirsin dedi bana .. Okadar sinirlendim ki o an onlar bana herşeyi yapsın ben bırakmym öyle mi olacaktı yani. Ne demek istiyosun sen s... gidin dedim suratına kapattım!! Numaramı değiştrdim 2. Defa belki kızcaksınız imkansız şuanda ama ben ne kadR sevmiyorum desemde seviyorum.. Bunu hiç kimseye itiraf edemiyorum. Bi yolu yok mudr? Bu kadar pişmanlık yalan değildir diye düşünüyorum. Ama aileisni hiç bir zaman görmek istemiyorum!! Benim memleketimde otursAk mutlu olur muyz?? Yada kalbime mi gömeyim..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bütün aile yalvardı..
- Konu Sahibi uumutsuz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
kararlı duruşunu takdir ettim diyecektim ki son cümlelerini okudum...
olmayacağını ve sebeplerini siz telefonda anlatmışsınız zaten,bizden ne duymak istiyo5rsunuz anlamadım??
bundan sonra beraber olamazsınız,sizi döven adamın koynuna girilmez,böyle kv ile de ömür geçmez...
özeti budur..
olmayacağını ve sebeplerini siz telefonda anlatmışsınız zaten,bizden ne duymak istiyo5rsunuz anlamadım??
bundan sonra beraber olamazsınız,sizi döven adamın koynuna girilmez,böyle kv ile de ömür geçmez...
özeti budur..
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.514
- 208
Pişmanlığın hikâye olduğunu annesinin hemen gerçek yüzünü göstermesinden anlamışsınızdır zaten. Sizi döven biriyle asla bir araya gelmeyin. Bazı sınırlar vardır, bir kere aşıldığında bir daha asla normale dönülmez. Dayak da öyle bir sınır. Tabiri mazur görün ama artık köpek eğitiminde bile dayağı bir yöntem olarak kullanmıyor insanlar.
- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
Kisiligine bagli.
Elbet birgün bu insanlarin kirk yilda birde olsa yüzüne bakmalisin. Oglanin ailesi.
Ayrica, el kaldirmasi cok cirkin! Insan sevdigini hic pataklar mi? O seni cantada keklik sanmis heralde.
Birak sürünsün.
Yanliz sunu demeden gecemicem ... Keske terbiyeni bozmasaydin. O cadinin seviyesine inmeseydin ...
Elbet birgün bu insanlarin kirk yilda birde olsa yüzüne bakmalisin. Oglanin ailesi.
Ayrica, el kaldirmasi cok cirkin! Insan sevdigini hic pataklar mi? O seni cantada keklik sanmis heralde.
Birak sürünsün.
Yanliz sunu demeden gecemicem ... Keske terbiyeni bozmasaydin. O cadinin seviyesine inmeseydin ...
- 20 Mart 2008
- 141.385
- 212.724
- 1.423
- 60
kızlar ben nişanlımın ailesinin davranışları ve nişanlımın beni dövmesinden sonra nişanı attım. Aradan neredeyse 15 gün geçti ama öyle şeyler oldu ki .. Nişanlım hergün mesaj attı hergün yalvardı ben mesajlara cevap vermeyince ailemi aradı onlara çok pişmanım çok seviyorum vs diye ağlamış . Onlarda terslemiş herkesin kendi yoluna bakması gerektiğini söylemişler . Sonra babası beni aradı herşeye sıfırdan başlayın bitti deme ailenin yanına gelelim oturup konuşalım tatlıya bağlayalım. seni çok seviyo senden vazgeçmiyo eve bile gelmiyo dedi. Ben istemiyorum siz beni zamanında istemiyodunuz ne değişti şimdi dedim . ( bana beni istemdiklerini söylemişlerdi şimdi 180 derece döndüler) Sustu bişey diyemedi . Ertesi gün annesi aradı annemi feryat figan ağlıyor. Kendine bişey yapacak vedalaştı gitti nolur arasın bi defa konuşsun yalvarıırım Allah rızası için vs annem tamam dedi kapattı. Daha önce beni evdn kovduklarında ailem aradığında telefona bile gelmemişlerdi ama onlar gibi vicdansızlık yapmadık ! Ben aradım eski nişanlımı kapalıydı telefonu sonra kardeşi aradı beni onuda çok seviyorum gerçekten çok iyi bi kız. Ağladı falan oda kendine bişey yapcak abla nolur ulaş diyo. Sonra beni aradı nişanlım ağlıyo seviyorum yapamıyorum çok pişmanın benim ailem başka memlekette orda yaşayalım benim aileme uzak olmak istiyosan tamam uzak olalım ama nolur beni bırakma diye ağlıyo yalvarıyo. Bi defa görym seni oraya gelceö dedi ben ailemin yanına gelmiştim.Güvenmeyi çok isterdim bilmiyorum sonuçta severek nişanlandık benim içinde çok zor ama bu duruma getiren kendisi ve ailesi. Sevgi hemen bitmez ama benim onu sevmemem unutmam lazım seni sevmiyorum istemiyorum dedim gelme boşuna orda iş bulur orda dururuz hep dedi. İstediğim herşeyi söylüyo şimdi . Olmaz ben sana güvenmiyorum bitti dedim kapattım . Sonra annesi aradı bende okadar soğumuşum o kadından efendim dedim konuştun mu kızım dedi. Bende evet beni ve ailemi rahatsız edip durmayın artık zamanında düşünseydin oğlunun mutluluğunuda bana iyi davransaydın evden kovmasaydın dedi. Şimdi bunların konuşmanın zamanımı dedi evet zamanı dedim herkes hata ypabilir öfkelendim ondan oldu dedi bende öfkeni kontrol etseydin . Hani senin bitti demenle bitiyodu bak şimdi sen üzülüyosun oğlun üzülüyo . Büyük lokma ye büyük konuşma bundan sonra .ben sana söylym sakın beni isteme ben senin yaptıklarını unutamam anne dmem evine bile gelmem haberin olsun zamanında ayırmk için uğraşıyodun şimdide oğluna sahip çık arayıp durmasın dedim.bişey yaparsa kendine benim kadar sende üzül dedi . Ben üzülmem vicdanda yapmam siz üzülün siz ayırmak istediniz hep bundan sonraki gelininize iyi davranın evden kovmayın oğlun dövmesin ders olsun bunlar size dedim Sen bu kafayla gidersen 9 tane koca değiştirirsin dedi bana .. Okadar sinirlendim ki o an onlar bana herşeyi yapsın ben bırakmym öyle mi olacaktı yani. Ne demek istiyosun sen s... gidin dedim suratına kapattım!! Numaramı değiştrdim 2. Defa belki kızcaksınız imkansız şuanda ama ben ne kadR sevmiyorum desemde seviyorum.. Bunu hiç kimseye itiraf edemiyorum. Bi yolu yok mudr? Bu kadar pişmanlık yalan değildir diye düşünüyorum. Ama aileisni hiç bir zaman görmek istemiyorum!! Benim memleketimde otursAk mutlu olur muyz?? Yada kalbime mi gömeyim..
Seni döven birinin pişmanlığına asla ve asla güvenme diyorum,o kalkan el başka zamanda kalkacaktır..
Annesi ne kadar yalvarsada son sözü ile noktayı koymuş 9 koca değiştirirsin..
Mutlu olmazsın,sen en güzeli kalbine bile gömme sevgini toprağı kaz içine boşalt orada kalsın..
- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
İstediği kadar ailecek pişman olsunlar ama iş işten geçmiş canım artık kendi yoluna bak. Ailen sana sahip çıkmış en büyük mutluluğun bu olmalı ve zararın neresinden dönülse kardır. Sizin problemleriniz artık normal sıradan şeyler değilmiş ailesinin seni kovması nişanlının dövmesi bunlar normal şeyler değil. Zamanla tabiki geçecek ama şuan pişman olduğunu görmen seni rahatlatmıştır az da olsa. Ama keşke annesiyle o kadar yüz göz olmasaydın demişsin zaten diyeceklerini ama küfür etmeseydin keşke. Kadın hemen seni suçlamaya başlamış vicdanını rahatlatacak ya. O çocuğa da bişey olmaz merak etme 1 hafta gezer sokaklarda sonra biter geçer her şey. Kendini eve kapatma bu süreçte işine ver çalış ya da kitap oku arkadaşlarınla ailenle gez
- 13 Haziran 2011
- 12.655
- 7.691
- 448
adam sımdıden senı dovmus arkadasım düşün bakalım evlenınce neler yapar....hele anneis...bıraksın baska sehırde yasayalım ayaklarını.oyle olsa bıle o kadın ayırır sızı...hala utanmadan 9 koca degıstırırsın dıyo
ve hala dönsmmı dıyorsun.bırak ne halı varsa görsun. kendınede ailenede yapma bu kötülüğü
ve hala dönsmmı dıyorsun.bırak ne halı varsa görsun. kendınede ailenede yapma bu kötülüğü
- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
yazın 3 e bölünmelik resmen. Önce korktum o kadar büyük bir hata yapmış mıdır. gerçekten bu kadar olumsuzluğa rağmen barışmış mıdır diye. Sonra helal olsun dedim. ne de güzel dersini vermiş hepsine dedim. ve en son yine bir şok...
öncelikle o adam ve aileyi Allah düşmanımın başına vermesin.
ne güzel ailen arkanda. sen ne güzel hepsine gereken dersi vermişsin.
şimdi seviyorum. mutlu olur muyuz da nereden çıkıyor.
Allah aşkına ailesini görmeyeceğine nasıl inanıyorsun.
kk da biraz daha zaman geçirirsen göreceksin ne konular var. tıpkı evlenmeden ikna edilen mutlu olacağını düşünen sonrasında resmen hayatı kararan..
bir kere bu adam dövmüşya dövmüş. şimdiden dövdüyse ileride neler yapar.
- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Ağzına diline sağlık. Çok güzel söylemişsin.
Sakın geri dönme sakin.annen baban seni elalemin hayvani dövsun diye mi getirdi bu yaşa kardeşim.
Kurtulmussun ne güzel. Bırak evlenip dayak yiyip de ayrılmak da vardı. Bak allah açmış kurtuluş kapısını.
Bir de dayak olmuş bu adam şu an farkedemiyor ama adamın bilinç altı seni ezilmiş olarak algıladi bir kere.evlensen de ezecek. Ailesinden de kurtuluş olmayacak.dönme yapma bu hatayı.
Sakın geri dönme sakin.annen baban seni elalemin hayvani dövsun diye mi getirdi bu yaşa kardeşim.
Kurtulmussun ne güzel. Bırak evlenip dayak yiyip de ayrılmak da vardı. Bak allah açmış kurtuluş kapısını.
Bir de dayak olmuş bu adam şu an farkedemiyor ama adamın bilinç altı seni ezilmiş olarak algıladi bir kere.evlensen de ezecek. Ailesinden de kurtuluş olmayacak.dönme yapma bu hatayı.
- 17 Ağustos 2008
- 422
- 399
- 658
O anda bunları söylüyorsa sizi düşündüğünden filan değil oğlu üzülmesin diyedir.Yani hiç bişey değişmemiş onlarda pişmanda değiller.Sen bu kafayla gidersen 9 tane koca değiştirirsin dedi bana ..
- 3 Nisan 2014
- 36.111
- 147.211
- 798
myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
pişmanız oğluşumuza geri dön demeleri tamamen hikaye. fark etmişsindir.Sen bu kafayla gidersen 9 tane koca değiştirirsin dedi bana .
kararlı duruşunu bozma derim ben. seni çok mutlu edicek ailene saygıda kusur etmicek biri çıkıcaktır elbette karşına..
hakkında hayırlısı olsun