Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Busty serum kullananlar ?

Insallh gerek kalmaz. dolandirilmamszdr cok istiyorum buna inanmayi. Parayi gectim duygularla oynanms olur. Ya bende 17 gun oldu tk yok artk iyice tedirgin olmaya basladim

Nesli hanım en eski kullanan sizsiniz sanırım kaçıncı kullanımdan sonra değişiklik hissettiniz? Yardımcı olur musunuz
Ben ikinci paketteyken degisikligi gordum.ama sunu soyleyeyim cok cok buyuk bir buyume yok. Dördüncü kutum bitmek üzere.bir arkadas biraz zan altinda birakmis yalan söylüyorlar diye. Ben facede gordum reklamini ve oyle aldim.sizlerden bir farkim yok yani sirketin adamlari falan demis ya baskasini bilmem ama benim hic işim olmaz . bu tur seylerden para kazanmak gibi bir derdim de olamaz.ben de buyume istedigim oranda olmuyor diye kac kez aradım. Hic mi olmadi dediler oldu dedim yalan soyleyecek değilim. O zaman kullanmaya devam edin dediler.besinci kutuya gecmek üzereyim.

Tabikide nesli er tesekkur ederim kendi adima paylastiniz bende sizden biriyim bi umut aldim ama henuz 2. Kutuya yeni gectim suan bi degisim yok. olur die devam ediyorum.

Tabikide nesli er tesekkur ederim kendi adima paylastiniz bende sizden biriyim bi umut aldim ama henuz 2. Kutuya yeni gectim suan bi degisim yok. olur die devam ediyorum.

Facede cikan reklamnin altnda hep ayni yorumlar var ve cogu kisilerde karalamis suan hepimiz arays icindeyiz dogru oldugu yonunde umut ariyoz o yuzden bulamayinca umudumuz kiriliyo. Ben gene de devam edicem baska care yok gbi :s

Nesli Er, ben sizin şahsınıza yalancı demedim. Bu ürün hakkındaki fikrimi ve satış durumu hakkındaki fikrimi söyledim. Ayrıca google da bu ürüne ait her yorumu okudum. Hiç bir gerçek kullanıcıya da rastlamayamadım. Yabancı sitelerde de yok hiç bir bilgi...: )

Bu siteye reklam amaçlı yalan profiller de çok sık geliyor. Ürününü satmak için kullanıcı gibi yorum yapıp, tavsiye eden.. Kimseyi hedef göstermediğimi tekrar ediyorum. Ama rastladık yıllardır.. Kimseyi zan altında bırakmak istemem. Zaten varsa böyle bir durum, bir süre sonra ortaya çıkıyor...:)

Gerçekten kullanıp, olumlu sonuç alanlar yüzlerini göstermeden bikini üzeri ile fotoğraf çekip, gelişmeleri gösterseler daha mı inandırıcı olur, bilemedim..

Arkadaslar kullanıp da buyume olan varsa ltfen bilgilendirsin .benim daha onikinci gunum.bi degisikluk yok.yorumlardan anladigim kadriyla ikinci kutudan sonra buyume farkediliyor

Kızlar herkese merhaba. Sadece bu başlık için üye oldum siteye. Ama her türlü ürünü almadan sizlerin yorumlarını okurum mutlaka. Ciddi anlamda komplex boyutunda bir meme takintim var. Evet çok küçükler. 2 yıl öncesine kadar silikon düşünüyordum ama bir türlü cesaret edemedim ve vaz gectim. Bu ürünle ilgili çok araştırdım ama hiç bir gerçek kullanıcıdan düzgün bir gelişme duymadım. Su anda kendi bitki karışımımi hazırlıyorum. Tüm gelişmeleri buradan yazarım. Eğer sonuç almaya başlarsam nasıl hazırlandığını detaylı anlaticam. İşin sırrı çemen tohumundaymis. Bu serumu kullanıp gerçekten sonuç alan varsa lütfen paylaşsın hemen alicam.

Bende bu numaradan sipariş verdim faturalı barkod numaralı geldi ürün bende ayni tedirginliği yaşamıştım hala daha içimde öyle bi kuşku var işe taramasını bekliyorum sabırla
Basturk1 , ben henüz ürüne başlamadım.sömestr için şehir dışında olduğumdan rahat kullanamaz diye dönüşe bıraktım. Sonuç alabildin mi? Yorumlarına çok ihtiyacım var. İade edebilirim.

Arkadaşlar ben ikinci kutuya geçtğm.bir cm kadar büyüme var ölçtüm.çok sevindim kullanmaya devam edecm.sizi bilgilendirmek istedim

Basturk1 , ben henüz ürüne başlamadım.sömestr için şehir dışında olduğumdan rahat kullanamaz diye dönüşe bıraktım. Sonuç alabildin mi? Yorumlarına çok ihtiyacım var. İade edebilirim.
Canım ben 2. Kutuda 3. Serumdayım şimdiye kadar her gece aynı saatte düzenli olarak sürdüm bir tek dün gece çok rahatsız olduğum için unutmuşum. Başladığımda 86 cm idi göğüs ölçüm şimdi ölçtüm hiçbir değişiklik yok. Cm olarak büyümeyi geçtim bi sertleşme bi gerilme hiçbir şey yok. Açıkçası ümidimi yitirdim diyebilirim şuan sadece para verdiğim için kullanmaya devam edicem. Bir ilerleme olursa yine yazarım buraya

bu işin tek çözümü ameliyat cnm.. kalan herşey para tuzağı.. keşke yıllarca böyle ürünlere harcayacağıma daha erken ameliyat olsaymışım.. 3 hafta oldu istediğim ölçüye kavuştum çok şükür..

Maliyet kısmı belimi büküyor ya yoksa biliyorum kesin çözümü ama öğrenci olduğum için şuan ameliyat parasını karşılamam mümkün değil ailem zaten karşı çıkıyor ameliyata ne yapıcam bilmiyorum

Kendin kazancını sağladığın zaman yaptırırsın cnm hem uçuk rakamlar değil eskisi gibi ben 5500 tl oldum bir arkadaş devlette 3750 tl olmuş.. zamanı gelince araştırır olursun köklü çözüm yaşın genç daha demekki sıkıntı yapma, ama evlenince emzirince büyür lafları hikaye..

Silikon bende cok istiyorum ama maliyet sknti suan. Bu serumu aldm bi umut ama umudum fazla yok.

2. Kutunun bitmesine 2 serum kaldı. Sonuç resmen hüsran ne görüntü ne his olarak hiçbir değişiklik yok kullandım olumlu sonuç aldım diyene de inanmam artık. Bundan sonra almaya niyetlenen varsa kesinlikle vazgeçsin boşuna para kaybı ve en yakın zamanda hukuki süreç başlatacağım...

Bende 2. Kutunun sonundaym cook hafif dolgunluk var ama baya az. Pek umudum yok acikcasi ama genede devam edicem. Bence sizde devam edin belli mi olur bi umut belki etki gostermeye baslar

Ay yorumları okuyunca vazgeccem sanki almaktan,1ay sonra emzirmeyi bırakıcam,hemen almayı düşünüyordum,sarkiklik ve dik durması için bitek buna guvenmistim ameliyatsız çözüm diye hayallerim suya düşüyo sanki ,ameliyat olanlar da his kaybı oluyo diye duydum dogrumuki

Merhaba ben 16 ocakta 5 kutu sıparıs ettım her aksam yatmadan sürüyorum ve inanırmısınız 20 günde göguslerm buyudu dolgunlasti dikleşti.. inanılmaz guvenım geldi.Ben 36 yasndaym cocugm yok ama zayıfladgm için sarktı ve söndü göğüslerm suankı degısıme inanamazsnız. İlk baslarda bende cok tereddut ettm daha 2.kutumdayım bitmek üzere ama tavsiye ederm kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…