Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanmaya devam et canım vazgeçme.ben şu halime ne bile razıyım:)Önceden varlıklarını bile hissetmiyordum şu anda dokununca hassaslaştıklarını hissediyorum bu da kasların harekete gectiğini gösteriyor.Tavsiyem aksatmadan kullan denemekte fayda var.Bugün 3. Günüm. Ölçmeden başladım, çünkü regl dönemindeyim 3 kutuya bir 4 cm; sanki biraz yetersiz gibi geldi bana? Ben de dolgulu 80 kullanıyorum ama hızla kilo verdiğim için çok hafif sarkma ve küçülme oldu Umarım bende işe yarar. Zirâ pişman olmaya başladım gibi.
kullanmaya devam et canım vazgeçme.ben şu halime ne bile razıyım:)Önceden varlıklarını bile hissetmiyordum şu anda dokununca hassaslaştıklarını hissediyorum bu da kasların harekete gectiğini gösteriyor.Tavsiyem aksatmadan kullan denemekte fayda var.
Bugün elime ulaştı regl dönemim bitince kullanmaya başlayacağım şuan ölçtüğümde net beden alamam diye. Gelişmelerden haberdar ederim :)Mutlaka bildirin bize de gelişmeleri :)
Şahsen ben burada serumla ilgili yorumları gördükten sonra aldım ve belki başkasına da faydam olabilir diye üye oldum. Neye dikkat çekmeye çalıştığınızı anlamadım.Bu krem için olumlu yorum yapanlar, yeni üyeler ve bu krem konusu haricinde hiç bir mesajları yok....
Bende aldım 2.kutunun yarısındayım fakat içime kuşku düştü sürekli kaşınıyo göğüslerim ve kaşımaktan işçilik gibi yaralar çıktı arayıp sorduğumda etkisini gösterdiği için dediler sizde de oldu mu lütfen cevap verinŞimdi internette gordum yeni bir göğüs büyütme yöntemi daha ama tabi ise yarar mı yaramaz mı diye buraya bakayım dedim konuda açılmamış eczanelere getirtiliyormus sitelerindeki yorumlarda ise yaradığını söyleyenler var ama ne derece doğru o da meçhul var mı kullanan memnun kalan acaba?
Bende aldım 2.kutunun yarısındayım fakat içime kuşku düştü sürekli kaşınıyo göğüslerim ve kaşımaktan işçilik gibi yaralar çıktı arayıp sorduğumda etkisini gösterdiği için dediler sizde de oldu mu lütfen cevap verin
Ya hic kullanip etkisini goren yok mu lutfen acil cevappp lutfen
Bende aşırı bi kaşıntı var sorduğumda normal dedi kaşıntı ve karıncalanma olıyomuş etkisini gösterdiğine dair ilk başta 3 kutu yeter dediler sonra 5 kutu tamamen gelişmeyi sağlar dediler kutuların bitmesini bekliyorumBen 10. Serumdaym suan kasnti yok kzarklik oldu bndede kafam cok karsik aldatlmis olmasak sagligimizada yan etkisi olmasa
Bende aşırı bi kaşıntı var sorduğumda normal dedi kaşıntı ve karıncalanma olıyomuş etkisini gösterdiğine dair ilk başta 3 kutu yeter dediler sonra 5 kutu tamamen gelişmeyi sağlar dediler kutuların bitmesini bekliyorum
Ya pek anlamıyorum ama hafif bi dolgunluk var gibiInsallah dediklwri gbidir. Peki gogusde buyume dolgunluk felan yok mu bi gelisme?
Ya bir de her aradığımda aynı kişi çıkıyo telefona bir de Google den araştırdığımda farklı farklı numaralarla karşılaştım siz hangi numaralarla sipariş verdinizYa pek anlamıyorum ama hafif bi dolgunluk var gibi
Ya bir de her aradığımda aynı kişi çıkıyo telefona bir de Google den araştırdığımda farklı farklı numaralarla karşılaştım siz hangi numaralarla sipariş verdiniz
Bende bu numaradan istedimEvet bi ara orjinal degildir die bile dsundum hologrami yoktu aradm sordum ikna ettiler 02127022667 bu numara
Kullanıp etki gören birisi var konuşmanın başında o yazsa aslında çok güzel olur benimde içim rahatlarBenim 10. Gun bugun icime sinmeyen bseyler var. Yani kullanip kesin etki eden birini goremedim belki rahatlicam o zmn yapiyorum hergun ama sonuc ne olacak bilmiyorum
Kullanıp etki gören birisi var konuşmanın başında o yazsa aslında çok güzel olur benimde içim rahatlar
kullanmaya devam et canım vazgeçme.ben şu halime ne bile razıyım:)Önceden varlıklarını bile hissetmiyordum şu anda dokununca hassaslaştıklarını hissediyorum bu da kasların harekete gectiğini gösteriyor.Tavsiyem aksatmadan kullan denemekte fayda var.