• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Busty serum kullananlar ?

Bugün 3. Günüm. Ölçmeden başladım, çünkü regl dönemindeyim 3 kutuya bir 4 cm; sanki biraz yetersiz gibi geldi bana? Ben de dolgulu 80 kullanıyorum ama hızla kilo verdiğim için çok hafif sarkma ve küçülme oldu Umarım bende işe yarar. Zirâ pişman olmaya başladım gibi.
kullanmaya devam et canım vazgeçme.ben şu halime ne bile razıyım:)Önceden varlıklarını bile hissetmiyordum :olamaz:şu anda dokununca hassaslaştıklarını hissediyorum bu da kasların harekete gectiğini gösteriyor.Tavsiyem aksatmadan kullan denemekte fayda var.

kullanmaya devam et canım vazgeçme.ben şu halime ne bile razıyım:)Önceden varlıklarını bile hissetmiyordum :olamaz:şu anda dokununca hassaslaştıklarını hissediyorum bu da kasların harekete gectiğini gösteriyor.Tavsiyem aksatmadan kullan denemekte fayda var.

Yararını görmene sevindim. Biraz sabırsızlık var bende ama aksatmamaya dikkat edeceğim. :KK16: Aklıma gelmişken, ürünün yanında 2 tane goji krem göndermişler. :KK48: Güya ürünün tanesi 100 küsür. :KK48: Sana da böyle bir şey geldi mi ?

Ürün elime ulaştı 0 (212) 702 26 67 bu numaradan sipariş vermiştim. Serumların yanında bir de hediye geldi kullananlardan onun ne olduğunu bilen varsa yazabilir mi lütfen? Ürün kutularında hologram yok faturasının üzerinde barkod numarası var. Teslim alır almaz kuruyu inceledikten sonra bu numarayı arayıp ürünün orijinalliğini nasıl anlayabilirim diye sordum birisi hologram dedi diğeri fatura dedi 3 kez arka arkaya arayıp netleştirmek için farklı kişilere sordum. Beni ikna ettiler. Şimdiden çok heyecanlıyım. Regl dönemim bitince kullanmaya başlayacağım. 22 yaşındayım evli değilim benim gibi ölçüsünden rahatsız bir sürü insan var biliyorum değişiklikleri buradan aktarırım umarım işe yarar çok umutluyum ❤️❤️

Bu krem için olumlu yorum yapanlar, yeni üyeler ve bu krem konusu haricinde hiç bir mesajları yok....

Bu krem için olumlu yorum yapanlar, yeni üyeler ve bu krem konusu haricinde hiç bir mesajları yok....
Şahsen ben burada serumla ilgili yorumları gördükten sonra aldım ve belki başkasına da faydam olabilir diye üye oldum. Neye dikkat çekmeye çalıştığınızı anlamadım.

Şimdi internette gordum yeni bir göğüs büyütme yöntemi daha ama tabi ise yarar mı yaramaz mı diye buraya bakayım dedim konuda açılmamış eczanelere getirtiliyormus sitelerindeki yorumlarda ise yaradığını söyleyenler var ama ne derece doğru o da meçhul var mı kullanan memnun kalan acaba?
Bende aldım 2.kutunun yarısındayım fakat içime kuşku düştü sürekli kaşınıyo göğüslerim ve kaşımaktan işçilik gibi yaralar çıktı arayıp sorduğumda etkisini gösterdiği için dediler sizde de oldu mu lütfen cevap verin

Bende aldım 2.kutunun yarısındayım fakat içime kuşku düştü sürekli kaşınıyo göğüslerim ve kaşımaktan işçilik gibi yaralar çıktı arayıp sorduğumda etkisini gösterdiği için dediler sizde de oldu mu lütfen cevap verin

Ben 10. Serumdaym suan kasnti yok kzarklik oldu bndede kafam cok karsik aldatlmis olmasak sagligimizada yan etkisi olmasa
Ya hic kullanip etkisini goren yok mu lutfen acil cevappp lutfen o_O

Ben 10. Serumdaym suan kasnti yok kzarklik oldu bndede kafam cok karsik aldatlmis olmasak sagligimizada yan etkisi olmasa
Bende aşırı bi kaşıntı var sorduğumda normal dedi kaşıntı ve karıncalanma olıyomuş etkisini gösterdiğine dair ilk başta 3 kutu yeter dediler sonra 5 kutu tamamen gelişmeyi sağlar dediler kutuların bitmesini bekliyorum

Bende aşırı bi kaşıntı var sorduğumda normal dedi kaşıntı ve karıncalanma olıyomuş etkisini gösterdiğine dair ilk başta 3 kutu yeter dediler sonra 5 kutu tamamen gelişmeyi sağlar dediler kutuların bitmesini bekliyorum

Insallah dediklwri gbidir. Peki gogusde buyume dolgunluk felan yok mu bi gelisme?

Ya bir de her aradığımda aynı kişi çıkıyo telefona bir de Google den araştırdığımda farklı farklı numaralarla karşılaştım siz hangi numaralarla sipariş verdiniz

Evet bi ara orjinal degildir die bile dsundum hologrami yoktu aradm sordum ikna ettiler 02127022667 bu numara

Benim 10. Gun bugun icime sinmeyen bseyler var. Yani kullanip kesin etki eden birini goremedim belki rahatlicam o zmn yapiyorum hergun ama sonuc ne olacak bilmiyorum

Kullanıp etki gören birisi var konuşmanın başında o yazsa aslında çok güzel olur benimde içim rahatlar

Ben 60 li set aldm 5 kutu cunku goguslerim duz yok gbi birde sekil bozuklugu var. Suan biraz duzelme var hafifde dolgunluk. Ama adetim yakin ondan mi serumdan mi ayirt edemiyorum suan. Sizin kacinci gun ?

Merhaba.

Kızarıklık ve kaşıntıdan bahsetmişler. :KK64:Sen de böyle bir durum oldu mu ?

Ayrıca bayanlar, Serumlarda yeniyim. Henüz bir gelişme yok. Ama psikolojikmen midir bilmiyorum, dolgunlaştığını ve hafif de olsa hassaslaştığını hissediyorum. Olumlu ya da olumsuz durumlarda bilgi veririm. Ama tavsiyem kızarıklık veya kaşıntı gibi durumlarda daha fazla kullanmayın, zira leke kalma durumu da söz konusu. :110:

Back