• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Busty serum kullananlar ?

Ben 60 li set aldm 5 kutu cunku goguslerim duz yok gbi birde sekil bozuklugu var. Suan biraz duzelme var hafifde dolgunluk. Ama adetim yakin ondan mi serumdan mi ayirt edemiyorum suan. Sizin kacinci gun ?
2.kutu yarı oldu işte ama fazla bi değişiklik yok gibi

Merhaba.

Kızarıklık ve kaşıntıdan bahsetmişler. :KK64:Sen de böyle bir durum oldu mu ?

Ayrıca bayanlar, Serumlarda yeniyim. Henüz bir gelişme yok. Ama psikolojikmen midir bilmiyorum, dolgunlaştığını ve hafif de olsa hassaslaştığını hissediyorum. Olumlu ya da olumsuz durumlarda bilgi veririm. Ama tavsiyem kızarıklık veya kaşıntı gibi durumlarda daha fazla kullanmayın, zira leke kalma durumu da söz konusu. :110:
kaç gündür telefondan giriş yapamıyorum pc de de dönem sonu işlerden dolayı takip edemedim.bende de bir kez kaşıntı yaptı iki gün sürdü.hatta küçük küçük yaralar cıktı.Ben de aradım döneriz dediler ama sonra sebebini kendim keşfettim.Ben normalde iki günde bir duş alan biriyim.o dönem adet dönemimdi.Adetliyken duş alınca günlerim uzuyor diye birkaç gün almamıştım.Sanırım yıkamadan serumları üst üste kullanınca kaşıntı yaptı.Duştan sonra kaşıntı geçti.Bir daha da hiç olmadı.tavsiyem serumu kullanmadan önce en azından sadece göğsünüzü yıkayın ve kuruladıktan sonra serumu kullanın.yine de devam ederse numarayı arayın ama bende geçti.ben de o iki gün kendimi inanılmaz kandırılmış hissettim.Sizi anlıyorum.Diğer sayfalarda yazan numaradan ben de sipariş vermiştim, ürün aynı.Hijene dikkat edin inşallah etkisini göreceksiniz.Evet ben de büyüme var 4. kutuyu kullanıyorum.benim özellikle sol göğsüm inanın sadece büzüşmüş bir deriydi.İlk halini net hatırlıyorum bunun için :KK48:şimdi bayağı değişiklik var.gelişmeleri paylaşalım.birbirimize destek olalım.inşallah çok iyi bir sonuç alırız da ruhen mutlu oluruz.

kaç gündür telefondan giriş yapamıyorum pc de de dönem sonu işlerden dolayı takip edemedim.bende de bir kez kaşıntı yaptı iki gün sürdü.hatta küçük küçük yaralar cıktı.Ben de aradım döneriz dediler ama sonra sebebini kendim keşfettim.Ben normalde iki günde bir duş alan biriyim.o dönem adet dönemimdi.Adetliyken duş alınca günlerim uzuyor diye birkaç gün almamıştım.Sanırım yıkamadan serumları üst üste kullanınca kaşıntı yaptı.Duştan sonra kaşıntı geçti.Bir daha da hiç olmadı.tavsiyem serumu kullanmadan önce en azından sadece göğsünüzü yıkayın ve kuruladıktan sonra serumu kullanın.yine de devam ederse numarayı arayın ama bende geçti.ben de o iki gün kendimi inanılmaz kandırılmış hissettim.Sizi anlıyorum.Diğer sayfalarda yazan numaradan ben de sipariş vermiştim, ürün aynı.Hijene dikkat edin inşallah etkisini göreceksiniz.Evet ben de büyüme var 4. kutuyu kullanıyorum.benim özellikle sol göğsüm inanın sadece büzüşmüş bir deriydi.İlk halini net hatırlıyorum bunun için :KK48:şimdi bayağı değişiklik var.gelişmeleri paylaşalım.birbirimize destek olalım.inşallah çok iyi bir sonuç alırız da ruhen mutlu oluruz.
Evet ben iki gündür temizlemeden sürdüm demek ki ondan çok teşekkür ederim

Arkadaşlar temizleyip oyle kullanın. 5 gündür kullanıyorum.henüz bi değişiklik yok.ama göğsüme dokununca hafif agrı hissediyorum.

bayanlar bir tavsiyede daha bulunmak istiyorum serumu gece uyumadan önce sürünve sütyen takmadan uyuyun.

bayanlar bir tavsiyede daha bulunmak istiyorum serumu gece uyumadan önce sürünve sütyen takmadan uyuyun.
Hep o şekilde yatıyodum zaten dün yıkadıktan sonra kullandım fakat gece kaşıntıdan uyandım düşünün artık sabah tekrar yıkadım şuan bi kaşıntı yok bir de sürdükten sonra siliyo musunuz ?

Hep o şekilde yatıyodum zaten dün yıkadıktan sonra kullandım fakat gece kaşıntıdan uyandım düşünün artık sabah tekrar yıkadım şuan bi kaşıntı yok bir de sürdükten sonra siliyo musunuz ?
Hayır silmiyorum.serum tam cekinceye kadar masaj yapıyorum.

Arkadaşlar ben serumu uygularken eldiven kullanıyorum dr eldiveni. Çünkü farkettim ki çıplak elle sürdüğümde bi kısmını ellerim emiyor daha 4. Serumdayım ama sızlama hissediyorum sanırım eldiven olduğu için serumun tümünü göğüsler emiyor. Size de o şekilde tavsiye ederim

Arkadaşlar ben serumu uygularken eldiven kullanıyorum dr eldiveni. Çünkü farkettim ki çıplak elle sürdüğümde bi kısmını ellerim emiyor daha 4. Serumdayım ama sızlama hissediyorum sanırım eldiven olduğu için serumun tümünü göğüsler emiyor. Size de o şekilde tavsiye ederim
güzel fikir teşekkürler.

02127022667 numaradan iki gün önce sipariş verdim. Ama İnternet'e gezisinde kuşkuya düştüm. Orijinal resmi sitesinde böyle bir numara yok. Sahte olabilir mi.

02127022667 numaradan iki gün önce sipariş verdim. Ama İnternet'e gezisinde kuşkuya düştüm. Orijinal resmi sitesinde böyle bir numara yok. Sahte olabilir mi.
Bende bu numaradan sipariş verdim faturalı barkod numaralı geldi ürün bende ayni tedirginliği yaşamıştım hala daha içimde öyle bi kuşku var işe taramasını bekliyorum sabırla

Arkadaşlar bir de bişey rica edicem ben 10 Ocak'ta kullanmaya başladım yani daha ilk kutunun yarısındayım. Benden önce başlayanlar kesin değişiklik gördüyseler yazabilirler mi? Başlamak için adet dönemimin bitmesini bekleyecektim ama sabredemedim şuan adetimin 3. günündeyim bi sertlik var ama serumdan mı dönemsel mi bilemedim. Kullanan arkadaşlar beni ilk değişiklikleri ne zaman hissettiler yazarsa çok mutlu olurum

Merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim. Kullananlar için bir sorum olacak; serum kullandıktan sonra pul pul dökülme yaptı mı cildinizde ??

Merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim. Kullananlar için bir sorum olacak; serum kullandıktan sonra pul pul dökülme yaptı mı cildinizde ??
İlk bi kaç kullanımda kuruduktan sonra serum soyuldu döküldü evet ama artık önce gerilip sonra emiyor dökülme olmuyor

Arkadaslar meraba bugun 17. Gun serumu kullanali ve hicbir gelisme yok :KK61: Sonuc alan var mi kizlar lutfen acil cevap :olamaz:

Arkadaslar meraba bugun 17. Gun serumu kullanali ve hicbir gelisme yok :KK61: Sonuc alan var mi kizlar lutfen acil cevap :olamaz:
Bende 8 tane kullandım bi değişiklik yok olacağını da sanmıyorum iyice ümitsizlenmeye başladım. Yarın arayacağım sipariş verdiğim numarayı sorcam bakalım.

Kullanıyorum .Beş kutu almıştım. Henüz 3.kutudayım.Etkisini görüyorum. Biraz yavaş ilerliyor onu da iki çocuk emzirmeme bağladılar. Umutluyum açıkçası.Be kutunun sonunda iki beden büyüme olacağına garanti verdiler.Dedigim gibi umutla kullanıyorum etkisini de hem görüyor hem de hissediyorum.
Nesli hanım en eski kullanan sizsiniz sanırım kaçıncı kullanımdan sonra değişiklik hissettiniz? Yardımcı olur musunuz

Bu ürünü gerçekten kullanıp memnun kalan olduğuna inanmak isterdim ama yok gibi..Sitelerindeki kullanıp memnun olduğunu söyleyen isimler de sahte isimler gibi geldi bana. Yabancı sitelerde de bulamadım ben bu ürüne ait hiç bir şey. Kullananlar nerden duyup, öğrenip almışlar, orası ayrı muamma.. Kızmayın ama bana dolandırıcılık gibi geldi.. Çok isterim utanıp işe yarıyormuş demeyi...

Bu ürünü gerçekten kullanıp memnun kalan olduğuna inanmak isterdim ama yok gibi..Sitelerindeki kullanıp memnun olduğunu söyleyen isimler de sahte isimler gibi geldi bana. Yabancı sitelerde de bulamadım ben bu ürüne ait hiç bir şey. Kullananlar nerden duyup, öğrenip almışlar, orası ayrı muamma.. Kızmayın ama bana dolandırıcılık gibi geldi.. Çok isterim utanıp işe yarıyormuş demeyi...
Neyse ki alırkenki tüm konuşmalarımı ses kaydı almıştım tüketici mahkemesine veririm valla çünkü kesin sonuç dediler ihtimal bile vermediler değişmeyeceğine. Bizde parayı yolda bulmuyoruz. Buradaki kullanan fayda görmeyen hanımlarla birleşip beraber dava açarız :)

Back