2.kutu yarı oldu işte ama fazla bi değişiklik yok gibiBen 60 li set aldm 5 kutu cunku goguslerim duz yok gbi birde sekil bozuklugu var. Suan biraz duzelme var hafifde dolgunluk. Ama adetim yakin ondan mi serumdan mi ayirt edemiyorum suan. Sizin kacinci gun ?
kaç gündür telefondan giriş yapamıyorum pc de de dönem sonu işlerden dolayı takip edemedim.bende de bir kez kaşıntı yaptı iki gün sürdü.hatta küçük küçük yaralar cıktı.Ben de aradım döneriz dediler ama sonra sebebini kendim keşfettim.Ben normalde iki günde bir duş alan biriyim.o dönem adet dönemimdi.Adetliyken duş alınca günlerim uzuyor diye birkaç gün almamıştım.Sanırım yıkamadan serumları üst üste kullanınca kaşıntı yaptı.Duştan sonra kaşıntı geçti.Bir daha da hiç olmadı.tavsiyem serumu kullanmadan önce en azından sadece göğsünüzü yıkayın ve kuruladıktan sonra serumu kullanın.yine de devam ederse numarayı arayın ama bende geçti.ben de o iki gün kendimi inanılmaz kandırılmış hissettim.Sizi anlıyorum.Diğer sayfalarda yazan numaradan ben de sipariş vermiştim, ürün aynı.Hijene dikkat edin inşallah etkisini göreceksiniz.Evet ben de büyüme var 4. kutuyu kullanıyorum.benim özellikle sol göğsüm inanın sadece büzüşmüş bir deriydi.İlk halini net hatırlıyorum bunun içinMerhaba.
Kızarıklık ve kaşıntıdan bahsetmişler.Sen de böyle bir durum oldu mu ?
Ayrıca bayanlar, Serumlarda yeniyim. Henüz bir gelişme yok. Ama psikolojikmen midir bilmiyorum, dolgunlaştığını ve hafif de olsa hassaslaştığını hissediyorum. Olumlu ya da olumsuz durumlarda bilgi veririm. Ama tavsiyem kızarıklık veya kaşıntı gibi durumlarda daha fazla kullanmayın, zira leke kalma durumu da söz konusu.
Evet ben iki gündür temizlemeden sürdüm demek ki ondan çok teşekkür ederimkaç gündür telefondan giriş yapamıyorum pc de de dönem sonu işlerden dolayı takip edemedim.bende de bir kez kaşıntı yaptı iki gün sürdü.hatta küçük küçük yaralar cıktı.Ben de aradım döneriz dediler ama sonra sebebini kendim keşfettim.Ben normalde iki günde bir duş alan biriyim.o dönem adet dönemimdi.Adetliyken duş alınca günlerim uzuyor diye birkaç gün almamıştım.Sanırım yıkamadan serumları üst üste kullanınca kaşıntı yaptı.Duştan sonra kaşıntı geçti.Bir daha da hiç olmadı.tavsiyem serumu kullanmadan önce en azından sadece göğsünüzü yıkayın ve kuruladıktan sonra serumu kullanın.yine de devam ederse numarayı arayın ama bende geçti.ben de o iki gün kendimi inanılmaz kandırılmış hissettim.Sizi anlıyorum.Diğer sayfalarda yazan numaradan ben de sipariş vermiştim, ürün aynı.Hijene dikkat edin inşallah etkisini göreceksiniz.Evet ben de büyüme var 4. kutuyu kullanıyorum.benim özellikle sol göğsüm inanın sadece büzüşmüş bir deriydi.İlk halini net hatırlıyorum bunun içinşimdi bayağı değişiklik var.gelişmeleri paylaşalım.birbirimize destek olalım.inşallah çok iyi bir sonuç alırız da ruhen mutlu oluruz.
Hep o şekilde yatıyodum zaten dün yıkadıktan sonra kullandım fakat gece kaşıntıdan uyandım düşünün artık sabah tekrar yıkadım şuan bi kaşıntı yok bir de sürdükten sonra siliyo musunuz ?bayanlar bir tavsiyede daha bulunmak istiyorum serumu gece uyumadan önce sürünve sütyen takmadan uyuyun.
Hayır silmiyorum.serum tam cekinceye kadar masaj yapıyorum.Hep o şekilde yatıyodum zaten dün yıkadıktan sonra kullandım fakat gece kaşıntıdan uyandım düşünün artık sabah tekrar yıkadım şuan bi kaşıntı yok bir de sürdükten sonra siliyo musunuz ?
güzel fikir teşekkürler.Arkadaşlar ben serumu uygularken eldiven kullanıyorum dr eldiveni. Çünkü farkettim ki çıplak elle sürdüğümde bi kısmını ellerim emiyor daha 4. Serumdayım ama sızlama hissediyorum sanırım eldiven olduğu için serumun tümünü göğüsler emiyor. Size de o şekilde tavsiye ederim
Bende bu numaradan sipariş verdim faturalı barkod numaralı geldi ürün bende ayni tedirginliği yaşamıştım hala daha içimde öyle bi kuşku var işe taramasını bekliyorum sabırla02127022667 numaradan iki gün önce sipariş verdim. Ama İnternet'e gezisinde kuşkuya düştüm. Orijinal resmi sitesinde böyle bir numara yok. Sahte olabilir mi.
İlk bi kaç kullanımda kuruduktan sonra serum soyuldu döküldü evet ama artık önce gerilip sonra emiyor dökülme olmuyorMerhaba arkadaşlar ben daha yeniyim. Kullananlar için bir sorum olacak; serum kullandıktan sonra pul pul dökülme yaptı mı cildinizde ??
Anladım çok teşekkür ederim :)İlk bi kaç kullanımda kuruduktan sonra serum soyuldu döküldü evet ama artık önce gerilip sonra emiyor dökülme olmuyor
Bende 8 tane kullandım bi değişiklik yok olacağını da sanmıyorum iyice ümitsizlenmeye başladım. Yarın arayacağım sipariş verdiğim numarayı sorcam bakalım.Arkadaslar meraba bugun 17. Gun serumu kullanali ve hicbir gelisme yokSonuc alan var mi kizlar lutfen acil cevap
Nesli hanım en eski kullanan sizsiniz sanırım kaçıncı kullanımdan sonra değişiklik hissettiniz? Yardımcı olur musunuzKullanıyorum .Beş kutu almıştım. Henüz 3.kutudayım.Etkisini görüyorum. Biraz yavaş ilerliyor onu da iki çocuk emzirmeme bağladılar. Umutluyum açıkçası.Be kutunun sonunda iki beden büyüme olacağına garanti verdiler.Dedigim gibi umutla kullanıyorum etkisini de hem görüyor hem de hissediyorum.
Neyse ki alırkenki tüm konuşmalarımı ses kaydı almıştım tüketici mahkemesine veririm valla çünkü kesin sonuç dediler ihtimal bile vermediler değişmeyeceğine. Bizde parayı yolda bulmuyoruz. Buradaki kullanan fayda görmeyen hanımlarla birleşip beraber dava açarız :)Bu ürünü gerçekten kullanıp memnun kalan olduğuna inanmak isterdim ama yok gibi..Sitelerindeki kullanıp memnun olduğunu söyleyen isimler de sahte isimler gibi geldi bana. Yabancı sitelerde de bulamadım ben bu ürüne ait hiç bir şey. Kullananlar nerden duyup, öğrenip almışlar, orası ayrı muamma.. Kızmayın ama bana dolandırıcılık gibi geldi.. Çok isterim utanıp işe yarıyormuş demeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?