- 3 Ocak 2017
- 27
- 7
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikinci paketteyken degisikligi gordum.ama sunu soyleyeyim cok cok buyuk bir buyume yok. Dördüncü kutum bitmek üzere.bir arkadas biraz zan altinda birakmis yalan söylüyorlar diye. Ben facede gordum reklamini ve oyle aldim.sizlerden bir farkim yok yani sirketin adamlari falan demis ya baskasini bilmem ama benim hic işim olmaz . bu tur seylerden para kazanmak gibi bir derdim de olamaz.ben de buyume istedigim oranda olmuyor diye kac kez aradım. Hic mi olmadi dediler oldu dedim yalan soyleyecek değilim. O zaman kullanmaya devam edin dediler.besinci kutuya gecmek üzereyim.Nesli hanım en eski kullanan sizsiniz sanırım kaçıncı kullanımdan sonra değişiklik hissettiniz? Yardımcı olur musunuz
Ben ikinci paketteyken degisikligi gordum.ama sunu soyleyeyim cok cok buyuk bir buyume yok. Dördüncü kutum bitmek üzere.bir arkadas biraz zan altinda birakmis yalan söylüyorlar diye. Ben facede gordum reklamini ve oyle aldim.sizlerden bir farkim yok yani sirketin adamlari falan demis ya baskasini bilmem ama benim hic işim olmaz . bu tur seylerden para kazanmak gibi bir derdim de olamaz.ben de buyume istedigim oranda olmuyor diye kac kez aradım. Hic mi olmadi dediler oldu dedim yalan soyleyecek değilim. O zaman kullanmaya devam edin dediler.besinci kutuya gecmek üzereyim.
Tabikide nesli er tesekkur ederim kendi adima paylastiniz bende sizden biriyim bi umut aldim ama henuz 2. Kutuya yeni gectim suan bi degisim yok. olur die devam ediyorum.
Basturk1 , ben henüz ürüne başlamadım.sömestr için şehir dışında olduğumdan rahat kullanamaz diye dönüşe bıraktım. Sonuç alabildin mi? Yorumlarına çok ihtiyacım var. İade edebilirim.Bende bu numaradan sipariş verdim faturalı barkod numaralı geldi ürün bende ayni tedirginliği yaşamıştım hala daha içimde öyle bi kuşku var işe taramasını bekliyorum sabırla
Canım ben 2. Kutuda 3. Serumdayım şimdiye kadar her gece aynı saatte düzenli olarak sürdüm bir tek dün gece çok rahatsız olduğum için unutmuşum. Başladığımda 86 cm idi göğüs ölçüm şimdi ölçtüm hiçbir değişiklik yok. Cm olarak büyümeyi geçtim bi sertleşme bi gerilme hiçbir şey yok. Açıkçası ümidimi yitirdim diyebilirim şuan sadece para verdiğim için kullanmaya devam edicem. Bir ilerleme olursa yine yazarım burayaBasturk1 , ben henüz ürüne başlamadım.sömestr için şehir dışında olduğumdan rahat kullanamaz diye dönüşe bıraktım. Sonuç alabildin mi? Yorumlarına çok ihtiyacım var. İade edebilirim.
bu işin tek çözümü ameliyat cnm.. kalan herşey para tuzağı.. keşke yıllarca böyle ürünlere harcayacağıma daha erken ameliyat olsaymışım.. 3 hafta oldu istediğim ölçüye kavuştum çok şükür..Canım ben 2. Kutuda 3. Serumdayım şimdiye kadar her gece aynı saatte düzenli olarak sürdüm bir tek dün gece çok rahatsız olduğum için unutmuşum. Başladığımda 86 cm idi göğüs ölçüm şimdi ölçtüm hiçbir değişiklik yok. Cm olarak büyümeyi geçtim bi sertleşme bi gerilme hiçbir şey yok. Açıkçası ümidimi yitirdim diyebilirim şuan sadece para verdiğim için kullanmaya devam edicem. Bir ilerleme olursa yine yazarım buraya
Maliyet kısmı belimi büküyor ya yoksa biliyorum kesin çözümü ama öğrenci olduğum için şuan ameliyat parasını karşılamam mümkün değil ailem zaten karşı çıkıyor ameliyata ne yapıcam bilmiyorumbu işin tek çözümü ameliyat cnm.. kalan herşey para tuzağı.. keşke yıllarca böyle ürünlere harcayacağıma daha erken ameliyat olsaymışım.. 3 hafta oldu istediğim ölçüye kavuştum çok şükür..
Kendin kazancını sağladığın zaman yaptırırsın cnm hem uçuk rakamlar değil eskisi gibi ben 5500 tl oldum bir arkadaş devlette 3750 tl olmuş.. zamanı gelince araştırır olursun köklü çözüm yaşın genç daha demekki sıkıntı yapma, ama evlenince emzirince büyür lafları hikaye..Maliyet kısmı belimi büküyor ya yoksa biliyorum kesin çözümü ama öğrenci olduğum için şuan ameliyat parasını karşılamam mümkün değil ailem zaten karşı çıkıyor ameliyata ne yapıcam bilmiyorum
2. Kutunun bitmesine 2 serum kaldı. Sonuç resmen hüsran ne görüntü ne his olarak hiçbir değişiklik yok kullandım olumlu sonuç aldım diyene de inanmam artık. Bundan sonra almaya niyetlenen varsa kesinlikle vazgeçsin boşuna para kaybı ve en yakın zamanda hukuki süreç başlatacağım...
Merhaba ben 16 ocakta 5 kutu sıparıs ettım her aksam yatmadan sürüyorum ve inanırmısınız 20 günde göguslerm buyudu dolgunlasti dikleşti.. inanılmaz guvenım geldi.Ben 36 yasndaym cocugm yok ama zayıfladgm için sarktı ve söndü göğüslerm suankı degısıme inanamazsnız. İlk baslarda bende cok tereddut ettm daha 2.kutumdayım bitmek üzere ama tavsiye ederm kızlarrMerhabalar. Ben de bugün temin ettim; 3 kutu. Kullanım kılavuzunun olduğunu söylemişlerdi, fakat paketin içinde herhangi bir şey göremedim. Serumları adet ve günlük olarak mı kullanıyorsunuz ? Uygulama sonrası herhangi bir koku kalıyor mu ? Ve sanırım sizin Serumlar bitti ☺ Henüz başlamaya çekimser olan biri olarak, bana olumlu haberler verebilir misiniz ? ☺