Bekleyın hanmefendi ben kullanıyorm ınanamazsnız degısımeCanım ben 2. Kutuda 3. Serumdayım şimdiye kadar her gece aynı saatte düzenli olarak sürdüm bir tek dün gece çok rahatsız olduğum için unutmuşum. Başladığımda 86 cm idi göğüs ölçüm şimdi ölçtüm hiçbir değişiklik yok. Cm olarak büyümeyi geçtim bi sertleşme bi gerilme hiçbir şey yok. Açıkçası ümidimi yitirdim diyebilirim şuan sadece para verdiğim için kullanmaya devam edicem. Bir ilerleme olursa yine yazarım buraya
Ben o numarayı arayıp istedm 2.kutudaym 5 kutu aldm ınanılmaz dolgun ve dikkeşti cok sönuk ve sarkıktı zayıfladgm anıden ama moralimi cok bozuyordu bu durum. Simdik guvenm geldı kasımtı bendede var 20 gbdur kullanıyoruKullanıp etki gören birisi var konuşmanın başında o yazsa aslında çok güzel olur benimde içim rahatlar
Kullandm arkdsm ben 20gündğr etkısını ınanılmaz gördum goji krem verdıker o kırısıklık gderıci bı krem goji meyvesının kremiYa hic kullanip etkisini goren yok mu lutfen acil cevappp lutfen
Ben o numarayı arayıp istedm 2.kutudaym 5 kutu aldm ınanılmaz dolgun ve dikkeşti cok sönuk ve sarkıktı zayıfladgm anıden ama moralimi cok bozuyordu bu durum. Simdik guvenm geldı kasımtı bendede var 20 gbdur kullanıyoru
Ben o numarayı arayıp istedm 2.kutudaym 5 kutu aldm ınanılmaz dolgun ve dikkeşti cok sönuk ve sarkıktı zayıfladgm anıden ama moralimi cok bozuyordu bu durum. Simdik guvenm geldı kasımtı bendede var 20 gbdur kullanıyoru
Merhaba 3.kutuya başladım ben ama dolgunluktan başka büyüme olmadı bende açıkçası tedirgin olmadım değil..Bekleyın hanmefendi ben kullanıyorm ınanamazsnız degısıme
02127022667Meb ebru1980... hangi numaradan sipariş verdin. Ürünümün orijinalligi konusunda tereddütlerim var. Ben face de reklamını görerek vermiştim.
Teşekkür ederim ebru1980. Bugün başladım bakalım...hayırlısı...02127022667
Bayanlar bugün serumu başka sitelerden de araştıradım dedim ve yorumları okuyayım dedim ne gördüm biliyor musunuz?bizim bu başlıkta yazdığımız olumlu yorumları aynen başka bir isimle paylaşmislar.hatta bir yorumda direkt benim nickimi kullanarak yorumumu paylaşmislar. Merak edenlere sitenin adresini verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?