• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Busty serum kullananlar ?

Kızlar ilerlemeleri sizinle paylaşmak istiyorum.iki gündür dokununcu hafif bir acı hissediyorum. Bu acıyi ilk ergenlik döneminde goguslerim oluşmaya başlarken de hissetmiştim.ikincisi de hamilelikte goguslerim süt dolarkendi.bu kasların geliştiğini işaret ediyor sanirim.çok yavaş da olsa büyümeyi fark eduyorum.üçüncü kutunun bitmesine 4 serum kaldı.

Merabalar.. bende aldm busty serum bugun geldi. Ama orjinalligi konusunda kafam karisti uzerinde hologram yok. Yardm edermisiniz lutfennnn nerden aldniz siz hangi site kafam cok karisik

Merabalar.. bende aldm busty serum bugun geldi. Ama orjinalligi konusunda kafam karisti uzerinde hologram yok. Yardm edermisiniz lutfennnn nerden aldniz siz hangi site kafam cok karisik
Benimkinin de hologrami yok. ArayıP sordum biz garanti veriyoruz dediler.holograma gerek yok dediler.ikna edici başka şeyler de söylediler. Siz de arayın sorun.

Nesli er. Tesekkur ederim cok cvp verdigin icinn. :KK24:Evet bnde aradm aynen ikna edici konustular ama henuz bir tane denedim siz ne zamandr kullaniosunuz etki ediyor mu urun aceba:silah: ?

Nesli er. Tesekkur ederim cok cvp verdigin icinn. :KK24:Evet bnde aradm aynen ikna edici konustular ama henuz bir tane denedim siz ne zamandr kullaniosunuz etki ediyor mu urun aceba:silah: ?
ben 3.kutuyu bitirmek üzereyim. Evet faydasını görüyorum.büyüme var. Ilk serumda görünüşte değil ama his olarak serlestigini hissetmiştim.bir kullanın ilk serum sonrası ne hissettiğinizi yazın lütfen

Ya eczanelere getiriliyormus istekle yazıyor sitelerinde ama eczanede satılıyor diye illa ise yarayacak mı ki burda sadece bi kişi var kullanan çokta ucuz bir şey değil sonuçta
Yıllar önce Ibrahim Saraçoğlu'nu izlemiştim bi tv programında. Orada "guava meyvesi göğüs büyütür. Kuru da yenebilir " demişti. Büyük kuruyemiscilerde falan satılıyor. Ben denemedim kesin mi bilmiyorum ama denemekte fayda var bence deneyin

Şimdi internette gordum yeni bir göğüs büyütme yöntemi daha ama tabi ise yarar mı yaramaz mı diye buraya bakayım dedim konuda açılmamış eczanelere getirtiliyormus sitelerindeki yorumlarda ise yaradığını söyleyenler var ama ne derece doğru o da meçhul var mı kullanan memnun kalan acaba?
Bende indirimden yaralanip 72 li getirtiyorum insallah ise yarar evlenmeden once 75 bedenken iko cocuktan sonra bos deri parcasi gibi kaldi acayip psikolojimi bozuyor artik sutyenler tamamen gostermelik suan da insallah ise yarar da bende rahatlarim.herhangi bi yan etki olmayacagi dogum emzirme gibi olaylar olsa bile tekrar eskisi gibi bozulmalar olmayacagi soylendi bana

Buradaki yorumları okuduktan sonra bugün ben de satın aldım. 3 gün içinde elimde olurmuş. 36lı set yeterli olur dediler ama ben 60lık aldım. Gelir gelmez hemen kullanmaya başlayacağım 60 gün sonunda kesin olarak 2 beden büyüme dediler. Değişiklikleri elimden geldiğince buraya yazarım umarım işe yarar

5 kutu almıştım .3.ye yeni başladım. Ben 3 beden büyüsün istiyorum.85 beden iyi olur bence.
Merhabalar. Ben de bugün temin ettim; 3 kutu. Kullanım kılavuzunun olduğunu söylemişlerdi, fakat paketin içinde herhangi bir şey göremedim. Serumları adet ve günlük olarak mı kullanıyorsunuz ? Uygulama sonrası herhangi bir koku kalıyor mu ? Ve sanırım sizin Serumlar bitti ☺ Henüz başlamaya çekimser olan biri olarak, bana olumlu haberler verebilir misiniz ? ☺

Buradaki yorumları okuduktan sonra bugün ben de satın aldım. 3 gün içinde elimde olurmuş. 36lı set yeterli olur dediler ama ben 60lık aldım. Gelir gelmez hemen kullanmaya başlayacağım 60 gün sonunda kesin olarak 2 beden büyüme dediler. Değişiklikleri elimden geldiğince buraya yazarım umarım işe yarar
Mutlaka bildirin bize de gelişmeleri :)

60 gün sonunda büyüme olmazsa para iaedesi yapıyorlarmıymış ? :))

Merhabalar. Ben de bugün temin ettim; 3 kutu. Kullanım kılavuzunun olduğunu söylemişlerdi, fakat paketin içinde herhangi bir şey göremedim. Serumları adet ve günlük olarak mı kullanıyorsunuz ? Uygulama sonrası herhangi bir koku kalıyor mu ? Ve sanırım sizin Serumlar bitti ☺ Henüz başlamaya çekimser olan biri olarak, bana olumlu haberler verebilir misiniz ? ☺
Benim kutularımda da kullanım kılavuzu çıkmadı. Sipariş verdiğim sitede kullanım videosu vardı.onu izledim.serumları bir taneyi iki goguse bölüp günlük kullanıyorum.3.kutum bitti ve ölctum toplamda 4cm büyüme oldu.benim icin yeterli degil.cunku daha yeni 79cm oldu bedenim.Bugün 4.kutuya başlıyorum.tereddüt etmeyin başlayın.kokusu oldukça güzel. Ama kullanım sonrası koku gidiyor.

Kizlar benim serumlarin uzerinde lift max yaziyor.sizinkinde ne yazıyor?

Benümkünde de kullanım kılavuzu yoktu.kızlar ayrıntılı yazabilirmisiniz.nasıl kullanılıyor.bi de sürdükten bikaç dk sonra kuruyor.

Kullanim klavuzu ve hologrami benimde yoktu. Cok tereddut ederek kullandim 7. Gun bugun. Benim goguslerim duz ve sekil bozuklugu vardi. Suan biraz duzelme var. Ama adetim yakin o yuzden mi sislik var serummu fayda gosterdi ayrt edemiyorum.. ben her aksam beser dakika masaj yapiyorum serumu surup.

Benim kutularımda da kullanım kılavuzu çıkmadı. Sipariş verdiğim sitede kullanım videosu vardı.onu izledim.serumları bir taneyi iki goguse bölüp günlük kullanıyorum.3.kutum bitti ve ölctum toplamda 4cm büyüme oldu.benim icin yeterli degil.cunku daha yeni 79cm oldu bedenim.Bugün 4.kutuya başlıyorum.tereddüt etmeyin başlayın.kokusu oldukça güzel. Ama kullanım sonrası koku gidiyor.

Bugün 3. Günüm. Ölçmeden başladım, çünkü regl dönemindeyim 3 kutuya bir 4 cm; sanki biraz yetersiz gibi geldi bana? Ben de dolgulu 80 kullanıyorum ama hızla kilo verdiğim için çok hafif sarkma ve küçülme oldu Umarım bende işe yarar. Zirâ pişman olmaya başladım gibi.

Back