Bush'a atılan Ayakkabı

E

EU3

Ziyaretçi
2gxqtlu.jpg

pss2b.jpg

2qdtr3k.jpg

santa.gif

m91vsk.jpg

23vgu3n.jpg

Ve en sonunda kaçamadı :jeyyar:
29fcjko.jpg

Çok güzel öldüm gülmektennnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey acaba ayakkabı kaç no :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: tşkler paylaşım için:lepi:

Çok güsel ellerine klavyene saglık paylaşım müthiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
SAOLLL

çok güzel oldu
bence
sanırım ayakkabı
42 numaraydı arkadaşalar

ah birde tam suratına gelseydi süper olacaktı :jeyyar:
adamda iyi refleks varmış tutturamadı atan kişi Çok üzgünüm çoook

bush un refleksleri kadar beynide çalışsaydı keşkeee.....

Ellerine Sağlık:1hug:..Yanlız adam kahraman oldu birde denk getireydi ozaman tam süper olacaktıkaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook

Çok güzel öldüm gülmektennnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey acaba ayakkabı kaç no :roflol::roflol::roflol: tşkler paylaşım için:lepi:

haberlerde 44 numara demisti sanki

ben ilk gördügümde cok üzüldüm arkadaslar. olurmu böyle bisey ya.. sen tüm cesaretini topla.. firlat o ayakkabiyi.. ama tutturama..
ama yinede süper bi fikir.. salona ayakabiyla girmek hicde zor olmamis olmasi lazim..
:roflol::roflol:

1500 tane sparış almışlar ayakkabı için firma yetkıllıeriçıktı bıde açıklama yaptılar cok saçma geldı bana bide açıklama yapmaları

bushun suratındaki ayakkıbı izi çok komik ..kaydirigubbakcemile3
süt dökmüş kedi gibi görünüyo.
du bende atıyım :tomato:

En iyisi busha ayakkabı fırlatm oyununu oynayımda suratına dilediğimce fırlatayım :roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy bayıldım yaa yapanların ellerine sağlık süperdi

Emeğine sağlık canım.
Keşke o ayakkabı Irak a Amerikan askerlerinin girdiği ilk gün atılsaydı.:nazar:
Gazeteciyi tebrik ediyorum...
:lepi:

valla geç kalmış bi hareketti ama olsun geç olsun güç olmasın bence kafasına degil tam yüzüne atılmalı ve o insanlara o masumlara yaşattıgı hisleri yüzündeki kızarık yada morlukla yaşamasını isterdim ama ii olmuşş ooohhhhhh içimin yağları eridii :KK70:DDDD hahahahahah

:roflol::roflol::roflol::roflol:balsurat hastayım senin konularına nerden buluyon bunları:roflol:

bush okdr mahsum ıraklının canını katletti..gazetecinin biri ayakkabı fırlattı diye hapise atıldı o gazeteciyi idam ederlerse şaşırmam valla..keşke senin koydugun resim gibi tam suratına gelseydide içimin yagları erseydi:)

X