• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu sertliğini ne zaman gidiyo

Blackdaisy27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
374
88
98
25
Merhaba herkese, 1 yil oldu ameliyat olali falat hala burun ucum sert kullanamıyorum burnu silemiyorum rahat rahat elim çarpınca agriyo. Gülünce neden sarkmiyo onu da anlamadım doğal bağlar koptuğu için mi? Eskiden gülünce burun ucum oynardı insansi bi ozellik bi konuşurken de burun ucumuz hareket ediyor fakat şu an burnum gülünce falan dimdik duruyo kolumellaya bakinca içine çubuk yerleştirilmiş gibi bir görüntü var sert ve dik duruyo. Bir de ucunun düşmesini istiyorum biraz daha yumuşayınca düşer mi acaba? Benzer deneyimlerk olan?

Bende de aynisi ,1 sene oldu ama halen çok sert ve his yok.güldüğümde hiç oynama yok ve burnumu halen silemiyorum ,ruj sürdümde dudaklarımı çok zor birleştiriyorum sanki kas oynamiyor.

Merhaba herkese, 1 yil oldu ameliyat olali falat hala burun ucum sert kullanamıyorum burnu silemiyorum rahat rahat elim çarpınca agriyo. Gülünce neden sarkmiyo onu da anlamadım doğal bağlar koptuğu için mi? Eskiden gülünce burun ucum oynardı insansi bi ozellik bi konuşurken de burun ucumuz hareket ediyor fakat şu an burnum gülünce falan dimdik duruyo kolumellaya bakinca içine çubuk yerleştirilmiş gibi bir görüntü var sert ve dik duruyo. Bir de ucunun düşmesini istiyorum biraz daha yumuşayınca düşer mi acaba? Benzer deneyimlerk olan?
Gülünce sarkmaz artık sabitlenmiş çünkü kikirdak ile dikiyorlar , yani bir kere de olsanız 5 kere de o burun artık sabit kalır ama silememene şaşırdım korkuyormuş bozulacak diye yoksa silebilirsin bence , birde birinin yanlışlıkla eli değdi mi aciyor altta yumuşak doku yerine kikirdak olduğu için diye düşünüyorum.

1.senem bitti o sertlik geçmiyor ilerde belki biraz yumuşar doğal burnu gibi yumuşak esnek olmaz doktorlar bunu anlatmıyor ne yazık ki…

merhaba aynı dertten bende yakınıyordum çok iyi anlıyorum sizi. Geçiyor 2022 de oldu ben baya uzun sürdü o burun ucu şişlik ve sertlik silerrken garip his. Geçti kalmadı 18 aya kadar devam etti bende de

merhaba aynı dertten bende yakınıyordum çok iyi anlıyorum sizi. Geçiyor 2022 de oldu ben baya uzun sürdü o burun ucu şişlik ve sertlik silerrken garip his. Geçti kalmadı 18 aya kadar devam etti bende de
Su an nasil peki istediğiniz yöne oynatabiliyo musunuz her iki kanadı tutup sıkarak burun silebiliyor musunuz

Benim de ameliyat olalı 8 ay oldu ama kanatlarından birinde destek kıkırdak olduğu için hala biraz sertlik var. Ucu zaten taş gibi. Ben de rahatça silemiyorum. Bi arkadaşımın 10 yıl oldu hala sert ucu. Sanırım ucuna destek koyunca öyle oluyor. Çünkü benim destek olmayan kanadım baştan bu yana yumuşaktı.

Merhaba, maalesef düşmez mudahale edilmesi gerekiyor columellaya destek konulan bir burun asla gülerken düşmez gülme kası etkisiz hale geliyor. Tipplasti olabilirsin

Tekrar aynı doktor düzeltme yaptıysa ve hala olmadıysa bence başka doktora başvur
Siz deyince hatirladim da revizyondan önce burnumun sert olmasindan sikayetciydim adam dedi ki tamam yumuşak yaparım revizyon esnasında. Ama sonra dedi ki orta derece yunusak yaptim... hala sert 1 yil oldu şimdi sadece yumusamasi için tekrar o masaya yatmak çok korkutucu. Sadece 2, 3 milim daha düşse burnum başka bi sey istemiyorum

bence o sertlik kıymetli benim ilk ameliyatta burnum sertti rahatsızlık duyuyordum normalleşmesini istiyordum burnumun ucuna dokunduğumda yapay geliyordu burun. burnum fazla uzun bırakıldığı için uzun yıllar sonra revizyon oldum, revizyon sonrası hamur gibi bir burun oluştu, dokunmaya korkuyordum yumuşaktı zamanla biraz sertleşti sanırım ödemlerden ötürü ama ilk burnuma göre yine de çok çok yumuşaktı ve maalesf şekli çok çabuk bozuldu, şimdi tekrar revizyon oldum, alçım alındı ama bantlar duruyor hala , çok merak ediyorum umarım ilk ameliyatımdaki gibi sert bir burun olur da şekli sabit kalır. ve evet eğer sert bir burunsa kıkırdak desteğiniz güçlüdür çok düşme olmayacaktır çok çok kalkık değilse dert etmemelisiniz yıllar sonra yaşa bağlı zaten düşecek.

bence o sertlik kıymetli benim ilk ameliyatta burnum sertti rahatsızlık duyuyordum normalleşmesini istiyordum burnumun ucuna dokunduğumda yapay geliyordu burun. burnum fazla uzun bırakıldığı için uzun yıllar sonra revizyon oldum, revizyon sonrası hamur gibi bir burun oluştu, dokunmaya korkuyordum yumuşaktı zamanla biraz sertleşti sanırım ödemlerden ötürü ama ilk burnuma göre yine de çok çok yumuşaktı ve maalesf şekli çok çabuk bozuldu, şimdi tekrar revizyon oldum, alçım alındı ama bantlar duruyor hala , çok merak ediyorum umarım ilk ameliyatımdaki gibi sert bir burun olur da şekli sabit kalır. ve evet eğer sert bir burunsa kıkırdak desteğiniz güçlüdür çok düşme olmayacaktır çok çok kalkık değilse dert etmemelisiniz yıllar sonra yaşa bağlı zaten düşecek.
Bu konulan desteğe rağmen düşme olur mu acaba

kesinlikle bir miktar olur benim ilk burnum yani sert bırakılmış olan burnum ilk açıldığında domuz gibi hissetmiştim kalkıklığından ötürü hatta fotolarda beğenmiyordu. sonra aşırı bir düşme olmadı ama normalleşti de, yapay kalkıklık geçti, doğallaştı.

Back