• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun temizliği sonrası geçmeyen tıkanıklık

esoes60

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
28
9
1
29
Bebeğimin burnunu şırıngayla serum sıkarak temizliyorum ama sonrasında genzindeki doluluk devam ediyor sanki aniden burnunu çeker gibi yapıp sonrasında da öksürüyor genzi tıkalı olsa bu şekilde temizleyince geçmesi gerekmez mi farklı bişey mi yapmam lazım

Bebeğimin burnunu şırıngayla serum sıkarak temizliyorum ama sonrasında genzindeki doluluk devam ediyor sanki aniden burnunu çeker gibi yapıp sonrasında da öksürüyor genzi tıkalı olsa bu şekilde temizleyince geçmesi gerekmez mi farklı bişey mi yapmam lazım
Burun aspiratörü ile çekmiyor musunuz

Çekiyorum normal sümüğü çıkıyor ama yine de arka tarafta bi doluluk kalıyor nedense anlayamadım
Aynı konudan muzdaribim.
Sanırım doluluk çok fazla öksürerek ile atmayı tam olarak beceremediği için de (en azından biz öyleyiz :) 3.ayı yeni bitirdik) tam anlamıyla temizlenmiyor.

Balgamı da düşündüm ama normal zamanda öksürüğü öyle dolu dolu olmadı hiç dediğim gibi burnundan genzine kaçıyo da peşine öksürüyo gibi zannediyorum. Bir buçuk aylık benim bebeğim de geçer diye bekliyorum ama düzelir umarım sizinki de en kısa zamanda öyle rahatsız olduğunu gördükçe üzülüyorum 😔

Balgamı da düşündüm ama normal zamanda öksürüğü öyle dolu dolu olmadı hiç dediğim gibi burnundan genzine kaçıyo da peşine öksürüyo gibi zannediyorum. Bir buçuk aylık benim bebeğim de geçer diye bekliyorum ama düzelir umarım sizinki de en kısa zamanda öyle rahatsız olduğunu gördükçe üzülüyorum 😔
Biz kullandık kullandık sorunu çözemedik doktor et var burnunda dedi😔

Back