Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burun aspiratörü ile çekmiyor musunuzBebeğimin burnunu şırıngayla serum sıkarak temizliyorum ama sonrasında genzindeki doluluk devam ediyor sanki aniden burnunu çeker gibi yapıp sonrasında da öksürüyor genzi tıkalı olsa bu şekilde temizleyince geçmesi gerekmez mi farklı bişey mi yapmam lazım
Çekiyorum normal sümüğü çıkıyor ama yine de arka tarafta bi doluluk kalıyor nedense anlayamadımBurun aspiratörü ile çekmiyor musunuz
Balgam mı var acaba bence Bi doktora gösterinÇekiyorum normal sümüğü çıkıyor ama yine de arka tarafta bi doluluk kalıyor nedense anlayamadım
Aynı konudan muzdaribim.Çekiyorum normal sümüğü çıkıyor ama yine de arka tarafta bi doluluk kalıyor nedense anlayamadım
Biz kullandık kullandık sorunu çözemedik doktor et var burnunda dediBalgamı da düşündüm ama normal zamanda öksürüğü öyle dolu dolu olmadı hiç dediğim gibi burnundan genzine kaçıyo da peşine öksürüyo gibi zannediyorum. Bir buçuk aylık benim bebeğim de geçer diye bekliyorum ama düzelir umarım sizinki de en kısa zamanda öyle rahatsız olduğunu gördükçe üzülüyorum
Geçmiş olsun ne kadarlıkken söyledi bizde de varsa şimdi belli olur mu acaba gitsekBiz kullandık kullandık sorunu çözemedik doktor et var burnunda dedi
2.ayında söyledi doktor hep hırhır ediyor çocuk temizliyoruz nafileGeçmiş olsun ne kadarlıkken söyledi bizde de varsa şimdi belli olur mu acaba gitsek
Evet özellikle sabaha karşı tıkanıyor resmen düzelir inşallah bakalım2.ayında söyledi doktor hep hırhır ediyor çocuk temizliyoruz nafile