- 13 Mayıs 2024
- 855
- 2.002
Acımamıştır ne demek ya ? Kolunuzu yanlışlıkla çarpsanız acıyor ki bile isteye anlık SAVUNMA mekanizması ile gözü dönerek vuruyor bir insan size nasıl acıtmasın ? İsterse 500 kilo olsun erkek kadın fark etmez canı yanar ve şiddetin her türlüsü travma bırakır bu kadar travmadan bahsediyorsak eğer.Acımamıştır merak etmeyin. Çağırıp özür dileyin. Travmanizdan haberi var mıdır bilmiyorum ama bize anlattığınız gibi ona da anlatın. Anlayış göstereceğini düşünüyorum. Kadınlar bu konuda pozitif ayrımcılığı hakkediyor diye düşünüyorum.
Ayrıca ne yazık ki cinsiyeti yok şiddetin. Eşiniz size saldırsaydı anlık gafletle ay bana bağırıcan vurucan sandım diyip o zaman ne düşünürdünüz konu sahibi ? Ay kendini savunmak istemiş diyip affeder miydiniz ? Destek almalısınız şiddet hafife alınmaz. Oldu olacak cinnet geçirip karısına şiddet uygulayanları da bir anlık bir şeydi diyerek savunalım veya sarhoş sarhoş dövenlere ay ama sarhoşmuş diyelim. Bunlar böyle söylenince sert geliyor ancak bir kadın ben şiddet gördüm o yüzden de gözüm döndü şiddet uyguladım diyince pozitif ayrımcılık yapasımız geliyor ne hikmetse. Çok yanlı bakıyoruz olaya.