- 20 Şubat 2010
- 257
- 1
Metin Yılmaz sigortasız 5500 TL ama sigortayla 4500 TL özel hastanede yapıyo.
sigorta dediğiniz ssk mı?ssk burun estetiğini karşılıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metin Yılmaz sigortasız 5500 TL ama sigortayla 4500 TL özel hastanede yapıyo.
arkadaşlar imkanınız varsa yakup avşara olun derim kesinlikle... biliyorum çok pahalı ama adam gerçekten işin piri olmuş artık. çok yakın arkadaşlarım yaptırdılar burnunu,delirdim görünce. birini ameliyatın hemen ertesi gün gördüm,inanmadım bigün önce ameliyat olduğuna,ne yüzünde morluk,ne şişlik,ne burnunda tampon hiçbişey yoktu... diğer arkadaşlarımda iki gün sonra en geç işlerinin başına dönmüşlerdi. bana gelince o kadar parayı ben veremiyorum ama ne yalan söliyim arabamı bile satmayı düşünmedim diil... şimdi kasım gibi albülkadir beye ameliyat olmayı düşünüyorum. onunla ilgili de inanılmaz yorumlar duydum, hakkımda hayırlısı artık...:))
kızlar bende istiorum varmı tavsiye edebileceğiniz makul fiyata aeliyat yapan bir dr ?
onur erol suan da da mi $4000 a yapiyor? kenan atabay ve serdar eren hakkinda bilgisi olan var mi?
Bende gelecek sene yaptırıcam hayırlısıyla doktorumu buldum bile:)
mesela barış cakır bır tv programında burun estetigi için 3500 dedi ama ben mail yoluyla ucret sordugumda 6000 den bahsetti ne alakl anlamıyorum ama serdar ceylana yaptıran arkadaslar varmı acep bana msj yazabilirmi amlıyat olmayı istiyorum devlette serdar ceylan var oda olabilir sadece basarılı bı doktor arıyorum yardım..... kış gelmeden ameliyat olmak istiyorum ama dahha karar veremedim ne yapacagımı
mesela barış cakır bır tv programında burun estetigi için 3500 dedi ama ben mail yoluyla ucret sordugumda 6000 den bahsetti ne alakl anlamıyorum ama serdar ceylana yaptıran arkadaslar varmı acep bana msj yazabilirmi amlıyat olmayı istiyorum devlette serdar ceylan var oda olabilir sadece basarılı bı doktor arıyorum yardım..... kış gelmeden ameliyat olmak istiyorum ama dahha karar veremedim ne yapacagımı
taksit yapan estetikçi varmı acaba:)
amelıyatın nasıl memnun kaldınmı? ve acaba istanbulda muayenehanesi yokmu ?