Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
varsa eger lutfen msj yazzın bana şimdi kafam çook karıstı tutup 6 milyar vermem imkansız barış çakıra neden bilmiyorum ama ona amliyat olmak istiyorum ama çok pahalı yapıo adam ya bu nee fakir fukara yapamıcakmı ille zenginleremi çalışıyolar ben ev hanımıyım belki çalışsam birktircem o parayı ama 2 sende 3 sende ne yapıcam eşimden o kadar alamıyorum para offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff birazda bütçe meselesi dotorun iyisi varsada bütçe yarı yolda bıraktımı kalıyosun işte aynen ucuz yapana böle güvenemiyorum hep bi acaba oluo içimde ben bebek düşünmeden bu sorunumu halletmek istiyorum ama ne zaman.............................. bu fiyat pahalılıgı ne zaman iner sizce........
sen oldunmu resimlerine bakabilirmiyim varsa sonuc suanda memnunmusundur bı arastırayım dedigin doktoru devlettemi kendisi acaba fiayt olarak kaca yapaıo yapan arkadaslar yazabilirmi
ben malatyaya gidebilirim ama dedigim gibi arastırmam gerek sigortam var faydalansam ii olur :) bilge beyin sayadını yazarmısın canım
barış çakır benden 6000 istedi benim butcem o kadarına yetmıo yani ona para dayanmaz
:) ben malatyada bilge bey varmış onu arastıryorum malatyaya gidebilirim çünkü avantajım malatyalıyım :)
ya önemli içime sinen biri olsun bakalım bilge beye mail attım acaba sitede bilge beye amlıyat olan varmı varsa msj atsın kızlarr
" Dr.Bilge Türk Bilen hasta yorumları" başlığındaki arkadaşlarla görüşebilirsin tatlım.barış çakır benden 6000 istedi benim butcem o kadarına yetmıo yani ona para dayanmaz
:) ben malatyada bilge bey varmış onu arastıryorum malatyaya gidebilirim çünkü avantajım malatyalıyım :)
ya önemli içime sinen biri olsun bakalım bilge beye mail attım acaba sitede bilge beye amlıyat olan varmı varsa msj atsın kızlarr
dr kim acaba yardımcı olabilir misiniz4 milyar pahali diyorsunuz ama ucuz diye bilinmedik doktorlara ameliyat olanlarida goruyoruz:) benim odedigim ucret normalde bilmiyorum 300e nasil bi ameliyat yaparlar ama arastirirsaniz genelde doktorlarin verdigi fiyat 3000-5000 arasi
kızlar ben ankara gazı hastanesınde oldum ve hıc para odemedım.bosuna özel hastanelere gıtmeyın.burnum cok cok guzel oldu ve doktorum ankaranın en ıyı doktoruydu.
Var elbettee :))ben mesela 5.500tl Dr.Barış Çakır..feda olsun diyorum değdi yani buna :))mutlyuz..nazar değmesin inşallahVerdigi paranin hakkını alabilen varmı kızlar
kızlar ben ankara gazı hastanesınde oldum ve hıc para odemedım.bosuna özel hastanelere gıtmeyın.burnum cok cok guzel oldu ve doktorum ankaranın en ıyı doktoruydu.