kızlar bende oldum 1 ay önce burnum çok guzel olmuş yaptırmak isteyenler hemen yaptırsın
canım ben antalyada oldum...akdeniz tıp fakültesinde kbb doktoru prof.oktay dinç...kemik eğriliğide vardı canım bende onun için kbb doktoru yaptı ameliyatımı...çokda memnunum tawsiye edebilirim şiddetlea.s
canım sekreterınden aldığım bilgiye göre ilk operasyon 4000 tl ,revizyon olacaksa burnun 6500 tl miş.
Bu aylarda yapiliyor cok da sakincali degil ama eziyetli olabilir belki.. Nazim Durak cok garip bir adam, benim calistigim yere geldi (restoran) ben tanimiyorum tabii, burnunu estetik yaptirmayi dusundun mu hic dedi ben de aklimdan cikmiyo ki dedim. o da kesin yaptirmalisin ne guzel minyon tipin var ama burnun mahvediyor o burunla nasil dolasiyorsun falan gibi sacma sapan laflar etti, internette arastirdim pek sevilmeyen biri, zaten memnun olmayanlari da duydum.. Ben Veli Aslan ve Serdar Ceylan'la gorusup icime en cok sinene olacagim artik fazla arastirinca kafayi yiyosun .. Malatya ya da civarinda olsaydim kesinlikle Bilge Turk Bilen'e olurdum ama Istanbul'dan biraz zor..ya bende estetık olmak ıstıorum ama nazım durak hakkında bı bılgısı olan var mı ve bua aylarda sakıncalımıdır
Bu aylarda yapiliyor cok da sakincali degil ama eziyetli olabilir belki.. Nazim Durak cok garip bir adam, benim calistigim yere geldi (restoran) ben tanimiyorum tabii, burnunu estetik yaptirmayi dusundun mu hic dedi ben de aklimdan cikmiyo ki dedim. o da kesin yaptirmalisin ne guzel minyon tipin var ama burnun mahvediyor o burunla nasil dolasiyorsun falan gibi sacma sapan laflar etti, internette arastirdim pek sevilmeyen biri, zaten memnun olmayanlari da duydum.. Ben Veli Aslan ve Serdar Ceylan'la gorusup icime en cok sinene olacagim artik fazla arastirinca kafayi yiyosun .. Malatya ya da civarinda olsaydim kesinlikle Bilge Turk Bilen'e olurdum ama Istanbul'dan biraz zor..
bende anlmırm
benim de yaşım 16-17 ve burnumu yaptırmak istiyorum sizce olur mu?
tmm sağol o zaman bi 18 i bekliyim ben =Dcanım kızlar 17-18 yaşlarda en erken yapılıyor benim tavsiyem en azından 18 yaşına bi gir o zaman olursun. yerimseniben