BURUN ESTETİĞİ TECRÜBEM, (FOTOĞRAFLI)

Benim de ilk zamanlarda gülerken acıyordu ama 10. günden sonra yok oldu nerdeyse. Çok bir sıkıntı olmaz ya :) Doktor canın yanar ya da çok sarsılırsan kanaman olur diye demiştir bence :) Ben durduramadım hiç bayağı bayağı güldüm hep :KK70:

Benim de ilk zamanlarda gülerken acıyordu ama 10. günden sonra yok oldu nerdeyse. Çok bir sıkıntı olmaz ya :) Doktor canın yanar ya da çok sarsılırsan kanaman olur diye demiştir bence :) Ben durduramadım hiç bayağı bayağı güldüm hep :KK70:
Çok teşekkür ederim içim rahatladı canım

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim :)
Evet burnumda çok fazla ödem ve şişlik var şu an :) Ama bu hali bile beni çok mutlu etti :)

İnanın 45 dakikaya ben de hala akıl sır erdiremiyorum :KK70: Tampon meselesinde de tampon kullanmayan başka doktorlar da varmış. Tamponu koyma sebebi kanama olması ve içerden ödemle birlikte burun derisinin birbirine yapışmaması içinmiş. Başka bir doktora sorduğumda, senin burnunun yapısını doktorun biliyordur zaten dedi. Ben de rahatladım bu sayede :)

Ameliyatı Mersinde oldum, doktorum Mahmut Gökdoğan, diğer işleri de çok hoşuma gitmişti. Özel hastahanede oldum ve sigortam yok. Bir gece hastahanede kaldım hepsi dahil 4000 tl verdim :) Size de tavsiye ederim çok sorunsuz ve rahat bir dönem geçirdim. Tam tarif ettiğim gibi bir burun çıktı, yüzüme de güzel gitti. Sargılarım açıldığında ödemim iyice azalmış olacak, o zamanı bekliyorum şimdi heyecanla :)

Geçmiş olsun bence gayet güzel olmuşş..

Sanırım senin sadece kemer vardı dimi, burun ucun eski halinde de iyiydi sanki. Sadece kemer olunca böyle kısa mı sürüyormuş acaba ?

Kızlar bende 3 gün önce ameliyat oldum. Suratım çok morarmadı ama şişti diyebilirim. Benim sormak istediğim şey burnum çok kalkık duruyo tamponlardan dolayı mıdır sizce çünkü doktoruma 50 kez söyledim çok kalkık Olmasın diye. Sizde tampon varken ucu nasıl duruyordu onu merak ettim.

upss, canım kemer düzeltildi, kanatlar inceldi, ucu kaldırıldı. Ucunun şekli değişmedi sadece :)

Canım ilk yapıldığında herkesinki kalkık görünüyor şişlikten dolayı, bir süre sonra oturacak burnun. Herkes aynı durumdan şikayetçi, aynı şeyden korkuyor ama hep düzeliyor hiç endişelenme :)

Bu arada burnumun 11. Günü

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 413
Son düzenleme:
upss, canım kemer düzeltildi, kanatlar inceldi, ucu kaldırıldı. Ucunun şekli değişmedi sadece :)

Canım ilk yapıldığında herkesinki kalkık görünüyor şişlikten dolayı, bir süre sonra oturacak burnun. Herkes aynı durumdan şikayetçi, aynı şeyden korkuyor ama hep düzeliyor hiç endişelenme :)

Bu arada burnumun 11. Günü

....
Ay çok teşekkür ederim canım benden tecrübeli insanlardan güzel Şeyler duymak beni çok mutlu etti. Inşallah benimde Perşembe çıkacak tamponlarım bende resim atarım. Ayrıca burnun çok hoş gözüküyor inşallah istediğin gibi olur

Genelde insanlar ilk bantlar açıldığında, tamponlar çıktığında beğenmiyor burnunu. Şimdiden başla, hergün fotoğrafını çek. Aynaya baktığında göremediğin değişimi fotoğraflarda çok net görüyorsun çünkü. İçin rahatlar, ben öyle sakinleştim :))

Genelde insanlar ilk bantlar açıldığında, tamponlar çıktığında beğenmiyor burnunu. Şimdiden başla, hergün fotoğrafını çek. Aynaya baktığında göremediğin değişimi fotoğraflarda çok net görüyorsun çünkü. İçin rahatlar, ben öyle sakinleştim :))

....
Öyle yapıyorum canım bu şekilde şişliklerimin ve azıcık oluşmuş morluklarımın iyileşmesini daha iyi anlayabiliyorum. Bu arada koku duyun nasıl ve üst dudağını oynatıp gülmede sıkıntı yaşıyor musun

Başlarda yaşıyordum ama sanırsam 10. günden sonra gülümsemekte ve şu ruj yedirirken yaptığımız dudak hareketinde sıkıntı yaşamamaya başladım. Koku alma meselem 2. haftadan itibaren ara ara gidip gelmeye başladı. Bugün 17. günüm olması lazım. Ameliyat olmadan önceki kadar keskin bir burnum yok ama koku alabiliyorum şu an.

Kizlar merhaba benim burnumda kemer vardi onden gorunumunden sikayetci degildim fazla ama yandan kotuydu bu yuzden ameliyat oldum bugun 8. Gunum dun alcimi aldi doktorum ve masaj yapti bastirarak bana bu masajlari sen de yapacaksin dedi ama gozumden yas geldigi icin masaji yaparken cesaret edemedim neyse bantli hali cok kotu gorunmuyodu eve gidince banti cikarabilirsin banyo yapabilirsin vs dedi eve geldim banti cikarinca sok oldum boyle bi sey yok yani eski burnum bundan 100 kat daha iyiydi resmen avatara benziyorum gozlerim ayrik duruyo birbirinden ve burun sirtimda ufak bi yerde morluk gibi bi sey var bunlar gececek diyo herkes ama gercekten moralim cok bozuk tecrubeli olanlar bana yardimci olabilir mi lutfen bantsiz gezmek istemiyorum resmen ve sanki burnum yamuk gibi geliyo kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim ayni seyleri yasayan var mi??

Kizlar merhaba benim burnumda kemer vardi onden gorunumunden sikayetci degildim fazla ama yandan kotuydu bu yuzden ameliyat oldum bugun 8. Gunum dun alcimi aldi doktorum ve masaj yapti bastirarak bana bu masajlari sen de yapacaksin dedi ama gozumden yas geldigi icin masaji yaparken cesaret edemedim neyse bantli hali cok kotu gorunmuyodu eve gidince banti cikarabilirsin banyo yapabilirsin vs dedi eve geldim banti cikarinca sok oldum boyle bi sey yok yani eski burnum bundan 100 kat daha iyiydi resmen avatara benziyorum gozlerim ayrik duruyo birbirinden ve burun sirtimda ufak bi yerde morluk gibi bi sey var bunlar gececek diyo herkes ama gercekten moralim cok bozuk tecrubeli olanlar bana yardimci olabilir mi lutfen bantsiz gezmek istemiyorum resmen ve sanki burnum yamuk gibi geliyo kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim ayni seyleri yasayan var mi??

...
Canım bende geçen hafta aynı dertten yanıyordum. Ama bugün doktora gittim ve doktorum çıkardığı zaman aynaya baktım. Gözlerime inanamadım hala Şiş olmasına rağmen çok iyi Şükürler olsun seninde inecek öyle olacak merak etme salon korkma

Ama masajını ihmal etme doktorların bardır bi bildiği

Ama masajını ihmal etme doktorların bardır bi bildiği
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkürler doktorum bana bant takmana gerek yok dedi şuan takmıyorum ama aynaya bakınca ağlamak istiyorum resmen eski kemerli halime bakıp keşke olmasaydım diyorum yüzüm mü şiş burnum mu bilmiyorum bir de burnumun sırt kısmında eskiden kemer olan yerde hafif bi morluk var herkeste oluyo mu genelde olmuyo diye biliyorum ama canım çok sıkıldı ya seninki ne durumda kaçıncı günündesin?

Benim şuan 12 gün oldu. Düzeliyor hiç merak etme, canını sıkma. Benim burnumda sürekli bandaj var ondan öyle bir şey olduysa bile bilemem ama sonuçta burnu değiştiriyorlar yani morarması normaldir. Şuan burnun da Şiş yüzünde inanki her şey normale donecek sonra çok rahatlicaksın. Benim şuan tek sıkıntım burnum çok değişmiş ve bende değiştim haliyle o. Ama alışılacak her türlü ondan onunda çok düşünmüyorum.

ya bende yaptırcaktım ama ameliyattan 1 sene sonra düşüyo diye duydum o yüzden cesaret edemiyorum gercekten oluyor mu biliyomusunuz

Bende istiyorum yaptirmayi ama hic cesaretim yok hemde utaniyorum yani bi yandanda hani özgüven sorunu komplex falan bide kendime güvenemiyorum.. cok güzel olmus gercekten degmis yani cok begendim :)

Utanacak hiçbir şey yok. Ayrıca hiç panik yapmayın herkesin burnu ilk açıldığında yamuk yumuk birşey çıkıyor :KK70:

Merhabalar, tum tavsiyeler ve deneyiminizi paylastiginiz icin tesekkur ederim.
Ben 1 Nisan Cuma gunu ameliyat olup, 11 Nisan gunu de isime geri donmek istiyorum. Sizce 1 hafta izin yeterli olur mu? Yoksa en az 2 hafta mi almaliyim?
Deneyimli arkadaslardan yorum alabilirsem cok sevinirim :KK70: Simdiden tesekkurler.

X