- 7 Şubat 2015
- 32
- 24
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı canımBenim de ilk zamanlarda gülerken acıyordu ama 10. günden sonra yok oldu nerdeyse. Çok bir sıkıntı olmaz ya :) Doktor canın yanar ya da çok sarsılırsan kanaman olur diye demiştir bence :) Ben durduramadım hiç bayağı bayağı güldüm hep
Hepinize çok çok çok teşekkür ederim :)
Evet burnumda çok fazla ödem ve şişlik var şu an :) Ama bu hali bile beni çok mutlu etti :)
İnanın 45 dakikaya ben de hala akıl sır erdiremiyorum Tampon meselesinde de tampon kullanmayan başka doktorlar da varmış. Tamponu koyma sebebi kanama olması ve içerden ödemle birlikte burun derisinin birbirine yapışmaması içinmiş. Başka bir doktora sorduğumda, senin burnunun yapısını doktorun biliyordur zaten dedi. Ben de rahatladım bu sayede :)
Ameliyatı Mersinde oldum, doktorum Mahmut Gökdoğan, diğer işleri de çok hoşuma gitmişti. Özel hastahanede oldum ve sigortam yok. Bir gece hastahanede kaldım hepsi dahil 4000 tl verdim :) Size de tavsiye ederim çok sorunsuz ve rahat bir dönem geçirdim. Tam tarif ettiğim gibi bir burun çıktı, yüzüme de güzel gitti. Sargılarım açıldığında ödemim iyice azalmış olacak, o zamanı bekliyorum şimdi heyecanla :)
upss, canım kemer düzeltildi, kanatlar inceldi, ucu kaldırıldı. Ucunun şekli değişmedi sadece :)
Canım ilk yapıldığında herkesinki kalkık görünüyor şişlikten dolayı, bir süre sonra oturacak burnun. Herkes aynı durumdan şikayetçi, aynı şeyden korkuyor ama hep düzeliyor hiç endişelenme :)
Bu arada burnumun 11. Günü
Genelde insanlar ilk bantlar açıldığında, tamponlar çıktığında beğenmiyor burnunu. Şimdiden başla, hergün fotoğrafını çek. Aynaya baktığında göremediğin değişimi fotoğraflarda çok net görüyorsun çünkü. İçin rahatlar, ben öyle sakinleştim :))
Kizlar merhaba benim burnumda kemer vardi onden gorunumunden sikayetci degildim fazla ama yandan kotuydu bu yuzden ameliyat oldum bugun 8. Gunum dun alcimi aldi doktorum ve masaj yapti bastirarak bana bu masajlari sen de yapacaksin dedi ama gozumden yas geldigi icin masaji yaparken cesaret edemedim neyse bantli hali cok kotu gorunmuyodu eve gidince banti cikarabilirsin banyo yapabilirsin vs dedi eve geldim banti cikarinca sok oldum boyle bi sey yok yani eski burnum bundan 100 kat daha iyiydi resmen avatara benziyorum gozlerim ayrik duruyo birbirinden ve burun sirtimda ufak bi yerde morluk gibi bi sey var bunlar gececek diyo herkes ama gercekten moralim cok bozuk tecrubeli olanlar bana yardimci olabilir mi lutfen bantsiz gezmek istemiyorum resmen ve sanki burnum yamuk gibi geliyo kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim ayni seyleri yasayan var mi??
Kizlar merhaba benim burnumda kemer vardi onden gorunumunden sikayetci degildim fazla ama yandan kotuydu bu yuzden ameliyat oldum bugun 8. Gunum dun alcimi aldi doktorum ve masaj yapti bastirarak bana bu masajlari sen de yapacaksin dedi ama gozumden yas geldigi icin masaji yaparken cesaret edemedim neyse bantli hali cok kotu gorunmuyodu eve gidince banti cikarabilirsin banyo yapabilirsin vs dedi eve geldim banti cikarinca sok oldum boyle bi sey yok yani eski burnum bundan 100 kat daha iyiydi resmen avatara benziyorum gozlerim ayrik duruyo birbirinden ve burun sirtimda ufak bi yerde morluk gibi bi sey var bunlar gececek diyo herkes ama gercekten moralim cok bozuk tecrubeli olanlar bana yardimci olabilir mi lutfen bantsiz gezmek istemiyorum resmen ve sanki burnum yamuk gibi geliyo kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim ayni seyleri yasayan var mi??
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkürler doktorum bana bant takmana gerek yok dedi şuan takmıyorum ama aynaya bakınca ağlamak istiyorum resmen eski kemerli halime bakıp keşke olmasaydım diyorum yüzüm mü şiş burnum mu bilmiyorum bir de burnumun sırt kısmında eskiden kemer olan yerde hafif bi morluk var herkeste oluyo mu genelde olmuyo diye biliyorum ama canım çok sıkıldı ya seninki ne durumda kaçıncı günündesin?Ama masajını ihmal etme doktorların bardır bi bildiği
ya bende yaptırcaktım ama ameliyattan 1 sene sonra düşüyo diye duydum o yüzden cesaret edemiyorum gercekten oluyor mu biliyomusunuz