Ameliyatı kıme oldunuzArkadaşlar merhaba..revizyon ameliyatımin üzerinden 2 ay 10 gün geçti.sureclerimi paylaşmak aynı durumları yaşayan arkadaşlarla süreçleri değerlendirmek için böyle bir konu açtım.tabiki herkesin süreci farklı geçiyor ama aynı durumlari yaşayanlar olarak birbirimize destek olup fikir alışverişi yaparız diye düşündüm.hem de burdan bende yıllar sonra bile olsa durum takibi yapabilirim kendi adıma.oncelikle başarısız olan ilk ameliyatimin üzerinden 5 yıl geçmiş halini koyuyorum sonrada ameliyat sonrasini.en sorunlu bulduhum yer yandan kalkiklik bu arada.ne diyorsunuz o yandan uzun duruş değişir mi çok sivri geliyor gözüme.ozelkikke filtresiz makyajsız fotolardan seçtim sizin için.simdiden teşekkürler.surekli durum paylaşımı planlıyorum ameliyat olacaklar içinde süreç fikri olsun sevgiler
Neden revizyon oldunuzÖncesi fotoğrafların bir kısmı yüklenmemiş
Burnum s çiziyordu tek tarafım nefes almıyordu ön kısmında kıkırdak kayması olmuş bide yani tamamen hatalarla doluydu.Neden revizyon oldunuz
Revizyon olan burnunuz güzel olmuş delikleri kapatmış. Size yakışmış.Arkadaşlar merhaba..revizyon ameliyatımin üzerinden 2 ay 10 gün geçti.sureclerimi paylaşmak aynı durumları yaşayan arkadaşlarla süreçleri değerlendirmek için böyle bir konu açtım.tabiki herkesin süreci farklı geçiyor ama aynı durumlari yaşayanlar olarak birbirimize destek olup fikir alışverişi yaparız diye düşündüm.hem de burdan bende yıllar sonra bile olsa durum takibi yapabilirim kendi adıma.oncelikle başarısız olan ilk ameliyatimin üzerinden 5 yıl geçmiş halini koyuyorum sonrada ameliyat sonrasini.en sorunlu bulduhum yer yandan kalkiklik bu arada.ne diyorsunuz o yandan uzun duruş değişir mi çok sivri geliyor gözüme.ozelkikke filtresiz makyajsız fotolardan seçtim sizin için.simdiden teşekkürler.surekli durum paylaşımı planlıyorum ameliyat olacaklar içinde süreç fikri olsun sevgiler
İyiki revizyon olmuşsunuz bu hali guzelliginizi bozuyormusÖncesi fotoğrafların bir kısmı yüklenmemiş
Ewet ilk ameliyat gibi morluklar vardı.korkmayin diye eklemek istemedim resimleri:) acı zaten olmuyor burun ameliyatlarında sadece ağızdan nefes almaktan uyandığımda dilim kurumuş oluyordu en büyük zorluğu bu diyebilirim.revizyon ameliyatımda hem iç hem dışa mudehale edildi hatta burun kanatlarımda bile dikişler vardı birazda oyuzden daha fazla ödem oldu sanırım.ikk ameliyatımda nefes yoluna mudehale olmamıştı işin ilginç kısmı ameliyattan önce nefeste bı sorunumda yoktu sadece ucunu kaldırmak ve kemeri aldırmak istemiştim.ama ameliyattan sonra tek tarafım da kapandı oyuzden revizyon istemiştimHanım efendi revizyon süreciniz ilk ameliyat gibi cok mı acılıydı aynı şişlikler oldu mı adan zye kemikle de mi oynanıldı sadece uc mu düzeltildi bir de süreci biraz anlatır mısınız yenı hali cok güzel burnunuzun bu arada
Bende ödem olmasını ümit ediyorum çünkü burun kanatlarıma da mudehale oldu ayrıca sigara kullanıyorum çok az su tüketiyorum karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum bunlar ödem arttırıcı şeyler aslında biraz geç atacağım odemleri sanırım.carpraz açıdan çok kötü görünüyor gözüme umarım istediğimiz şekle kavuşuruz en yakın zamandaBurun ucunun sivriliginin sebebi ucundaki ödem sanırım. Benimki de öyle. Siz daha iyi bilirsiniz tabi ödem sürecini. Benimki de kalkik ve hafif kavisli. Ben de kalkikliktan sikayet ediyorum ama kalkikligini en kötü gösteren de ucundaki o sivrilik
Çok korkuyorum inanın pskolojim alt üst olmus durumda doktorum 15 20 dakikalık bir işlem diyor ucuyla ilgili sadece ama korkuyorum cunku yine uyutacak ve narkoz sizin kemikle vs oynandı mı ne kadar sürmüştü? Yani size doktorunuz kıkırdak vs alacağız demiş miydi? Alındı mı kusura bakmayın detay soruyorum cunku cok mutsuzumEwet ilk ameliyat gibi morluklar vardı.korkmayin diye eklemek istemedim resimleri:) acı zaten olmuyor burun ameliyatlarında sadece ağızdan nefes almaktan uyandığımda dilim kurumuş oluyordu en büyük zorluğu bu diyebilirim.revizyon ameliyatımda hem iç hem dışa mudehale edildi hatta burun kanatlarımda bile dikişler vardı birazda oyuzden daha fazla ödem oldu sanırım.ikk ameliyatımda nefes yoluna mudehale olmamıştı işin ilginç kısmı ameliyattan önce nefeste bı sorunumda yoktu sadece ucunu kaldırmak ve kemeri aldırmak istemiştim.ama ameliyattan sonra tek tarafım da kapandı oyuzden revizyon istemiştim
Tşk ederimRevizyon olan burnunuz güzel olmuş delikleri kapatmış. Size yakışmış.
Bı taraf iyiydi ama öbür taraf kötü bide önden çok yamuktuYandan gördüğüm kadarıyla ilk hali daha dogalmis. Tabi tercih meselesi. İlk halinin ön profili atabilir misiniz?
Yok olurmu est.bu konuyu birbirinize yardımcı olalım diye açtım zaten.benim iç dış kanat vs. Heryerjne mudehale edildi.ben şehir dışından gittim ve açınca neye ihtiyacı olacak kaburga fln belli olacaktı.ama gerek olmadı.sanirim 3-4 saat sürmüştür.narkozdan korkmayın artık risk taşıyan bı durumu yok ben 3 haftalıkken burnum baska bı ameliyat daha oldum hatta .biraz ayrıntı verirseniz daha iyi anlayabilirim sizi nezman ameliyat oldunuz sorun ne? Hatta fotoğraf olursa daha gerçekçi yorumlayabiliriz süreciniziÇok korkuyorum inanın pskolojim alt üst olmus durumda doktorum 15 20 dakikalık bir işlem diyor ucuyla ilgili sadece ama korkuyorum cunku yine uyutacak ve narkoz sizin kemikle vs oynandı mı ne kadar sürmüştü? Yani size doktorunuz kıkırdak vs alacağız demiş miydi? Alındı mı kusura bakmayın detay soruyorum cunku cok mutsuzum
İlk ameliyat gerçekten kötü olmus. Revizyon ameliyatınızi kim yaptı. Oldukça basarili olmuş.Bı taraf iyiydi ama öbür taraf kötü bide önden çok yamuktu
Özelden yazıyorum şimdi yanıltıcı olmasın nede olsa zamanla çıkıyor sorun fln varsaİlk ameliyat gerçekten kötü olmus. Revizyon ameliyatınızi kim yaptı. Oldukça basarili olmuş.