Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki olmuşsunuz ,ben çok beğendim yeni halini . Ben de revziyon oldum 1 ay oldu bugün ama bende çok fazla ödem var ve burnumun şeklini tam olarak anlayamadım, ucu çok sert ve toparlak ,Dr um revziyon olduğu için iyileşme sürecinin sabır gerektiğini söyledi , 6 ay 1 yıl gibiBı taraf iyiydi ama öbür taraf kötü bide önden çok yamuktu
Sadece burun ucum değil şiş olan , özellikle sabahları iki göz aram çok şiş oluyor kendimden korkuyorum aynaya bakınca3.5 ay oldu benimde on kısımda şişlik var daha ucu tam şekillenmiş değil gerçektende uzun bı süreç bekliyor.ilk ay çok şiş oliyor gerçekten 3. Ayda fln tatmin edici olmaya başlıyor
Henüz cokbyeni çünkü sonradan bişey monte edilmis gibi derisi fln çok yapay oluyor bu ara aynaya pek bakmayın derim cidden çok fark olacak diğer aylardaSadece burun ucum değil şiş olan , özellikle sabahları iki göz aram çok şiş oluyor kendimden korkuyorum aynaya bakınca
doktorunuzu ve ücreti öğrene bilirmiyimArkadaşlar merhaba..revizyon ameliyatımin üzerinden 2 ay 10 gün geçti.sureclerimi paylaşmak aynı durumları yaşayan arkadaşlarla süreçleri değerlendirmek için böyle bir konu açtım.tabiki herkesin süreci farklı geçiyor ama aynı durumlari yaşayanlar olarak birbirimize destek olup fikir alışverişi yaparız diye düşündüm.hem de burdan bende yıllar sonra bile olsa durum takibi yapabilirim kendi adıma.oncelikle başarısız olan ilk ameliyatimin üzerinden 5 yıl geçmiş halini koyuyorum sonrada ameliyat sonrasini.en sorunlu bulduhum yer yandan kalkiklik bu arada.ne diyorsunuz o yandan uzun duruş değişir mi çok sivri geliyor gözüme.ozelkikke filtresiz makyajsız fotolardan seçtim sizin için.simdiden teşekkürler.surekli durum paylaşımı planlıyorum ameliyat olacaklar içinde süreç fikri olsun sevgiler
Merhaba bende 1 buçuk ay önce revizyon oldum, 2 hafta sonra bantları aldırmaya gittiğimde doktorum ameliyattan sonra burun ucunda ödem kaldığını ve şimdi tekrar ameliyat olunca daha fazla ödem oluşacağını söyledi ve geçmesi çok zor olduğu için kortizon iğne vurdu, eğer gerekirse 1 ay sonra tekrar vuralım dedi, şuanda şişliklerimin hepsi burun ucuma indi haftaya kontrolüm var bakalım tekrar vuracakmı kortizon, aklınızda bulunsun eğer geçmezse şişlikleriniz doktorunuza sorun bi iğne vurulmayı3.5 ay oldu benimde on kısımda şişlik var daha ucu tam şekillenmiş değil gerçektende uzun bı süreç bekliyor.ilk ay çok şiş oliyor gerçekten 3. Ayda fln tatmin edici olmaya başlıyor
Kime oldunuzMerhaba bende 1 buçuk ay önce revizyon oldum, 2 hafta sonra bantları aldırmaya gittiğimde doktorum ameliyattan sonra burun ucunda ödem kaldığını ve şimdi tekrar ameliyat olunca daha fazla ödem oluşacağını söyledi ve geçmesi çok zor olduğu için kortizon iğne vurdu, eğer gerekirse 1 ay sonra tekrar vuralım dedi, şuanda şişliklerimin hepsi burun ucuma indi haftaya kontrolüm var bakalım tekrar vuracakmı kortizon, aklınızda bulunsun eğer geçmezse şişlikleriniz doktorunuza sorun bi iğne vurulmayı
Yusuf öztürkçüyeKime oldunuz
Benim eski burun amaliyatimda ilk sizinki gibiydi berbat olmustu simdi 28 gun oldu ikinci amaliyatim revize oldum yaniBurnum s çiziyordu tek tarafım nefes almıyordu ön kısmında kıkırdak kayması olmuş bide yani tamamen hatalarla doluydu.
Yusuf öztürkçüye
Kikirdak kaymasi disaridan belli olan bir durum mu bende supheleniyorum daBurnum s çiziyordu tek tarafım nefes almıyordu ön kısmında kıkırdak kayması olmuş bide yani tamamen hatalarla doluydu.