- 9 Aralık 2019
- 32
- 7
- 34
- Konu Sahibi Ozlem bolat
Aynısını ben yaşıyorum :) hala dudakları tam içeri alamıyorm orta kısım okdr gerginki. Daha kötüydü açıldı biraz zamanla ama hala tam olmadı. Aynaya baktığımda ben baya baya maymuna benzediğimi düşünüyorm.Ya ne demek rica ederim bu burunla hiç kötü hissetmene gerek yok gerçekten Benim burnumun ucunda sanki kemik konmuş gibi bir sertlik vardı mesela daha yeni yeni yumuşuyor diyebilirim. Hani ruj sürünce dudakları birleştirip dağıtırız ya, o hareketi yapamıyordum üstten o kadar geriliyordu ki, bunu daha yeni yeni yapabilmurun olmus eye başladım üstelik benim cildim çok ince. Burnumun üzeri de aynı şekilde yeni yeni yumuşuyor. Başlarda o gerginlikten dolayı sen mimik yapsan da burun sabit duruyor kalıp gibi, o yüzden de komik oluyor biraz ifadeler kendine zaman tanı en azından bi 6ayı doldur sonra hala bu kadar kötü hissediyor musun bidaha düşün
Senin fotolarınada baktım. Aslında ben senn burnunun ucu gibi istemiştim. Dr a da bi dünya örnek gösterdim hafif hokka uçlu.
Birde gerçekten biz eski burunlarımıza çok alışmışız. Bu halleri garip geliyor. İnce derili arkdsm 3 sene önce ameliyat olmustu. Dr la kavga ettim eski burnum daha iyiydi pişman oldum demişti. Ama 6.ayda burnum tamamen oturdu ve hiç değişmedi sonra dedi. Aşırı da memnun. Ben 3.ay olduğu için panikliyorm ama senn daha da yeni. Ve gerçekten samimi söylüyorm güzel bi burun olmus
Biraz alışmak birazda zaman işte.