Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefes sorununuz duzeldı mı neyden kaynaklanıyormuş2.5 aylık olduk bukezde makyajlı olsun
Doktorunuz kımdıBurnumda doğuştan gelen bı egrilik varmış ve ilk ameliyatta burun kuculunce sorun olarak ortaya çıkmış benim daha önce kemerin nefes sıkıntımı ortuyormus yani ve sırt kemiğim egrilmis bisuru etken yani.eskiden sol tarafa yatamiyirdum artık yatıyorum ama yinede diğer tarafa göre daha az nefes alıyorum henüz erken belki iç kısımda ödem vardır bilemiyorum doktora gittiğimde sorucam.
Burun kucultulunce burnunuzda bı baskı hıssettınız mı benımde burnum küçültüldü ve burnumda sureklı bır baskı hıssı varBurnumda doğuştan gelen bı egrilik varmış ve ilk ameliyatta burun kuculunce sorun olarak ortaya çıkmış benim daha önce kemerin nefes sıkıntımı ortuyormus yani ve sırt kemiğim egrilmis bisuru etken yani.eskiden sol tarafa yatamiyirdum artık yatıyorum ama yinede diğer tarafa göre daha az nefes alıyorum henüz erken belki iç kısımda ödem vardır bilemiyorum doktora gittiğimde sorucam.
Yok öyle bı his hissetmiyorumBurun kucultulunce burnunuzda bı baskı hıssettınız mı benımde burnum küçültüldü ve burnumda sureklı bır baskı hıssı var
Delikler kucultulunce dıkıs yerlerinde batma oldu mu konuşurken rahatsız ettı mı sızıBı taraf iyiydi ama öbür taraf kötü bide önden çok yamuktu
Bu tarz burunlar hosuma gidiyor baya degismis guzelken daha guzel olmussunjz MasallahArkadaşlar merhaba..revizyon ameliyatımin üzerinden 2 ay 10 gün geçti.sureclerimi paylaşmak aynı durumları yaşayan arkadaşlarla süreçleri değerlendirmek için böyle bir konu açtım.tabiki herkesin süreci farklı geçiyor ama aynı durumlari yaşayanlar olarak birbirimize destek olup fikir alışverişi yaparız diye düşündüm.hem de burdan bende yıllar sonra bile olsa durum takibi yapabilirim kendi adıma.oncelikle başarısız olan ilk ameliyatimin üzerinden 5 yıl geçmiş halini koyuyorum sonrada ameliyat sonrasini.en sorunlu bulduhum yer yandan kalkiklik bu arada.ne diyorsunuz o yandan uzun duruş değişir mi çok sivri geliyor gözüme.ozelkikke filtresiz makyajsız fotolardan seçtim sizin için.simdiden teşekkürler.surekli durum paylaşımı planlıyorum ameliyat olacaklar içinde süreç fikri olsun sevgiler
Çok tşk ederim tatlı yorumunuz içinBu tarz burunlar hosuma gidiyor baya degismis guzelken daha guzel olmussunjz Masallah
Rica ederim canım❤Çok tşk ederim tatlı yorumunuz için
Ameliyatınızı kim yaptı acaba?Özelden yazıyorum şimdi yanıltıcı olmasın nede olsa zamanla çıkıyor sorun fln varsa
revizyon daha sancılıHanım efendi revizyon süreciniz ilk ameliyat gibi cok mı acılıydı aynı şişlikler oldu mı adan zye kemikle de mi oynanıldı sadece uc mu düzeltildi bir de süreci biraz anlatır mısınız yenı hali cok güzel burnunuzun bu arada
Çok begendim çok güzel olmuş darısı başıma insallah2.5 aylık olduk bukezde makyajlı olsun
Tşk ederim uc kısım biraz kalınmış oyuzden bayağı ödem var masaj yapıyorumÇok begendim çok güzel olmuş darısı başıma insallah
Ince derilisiniz siz sanırım?