• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası kemer

merhaba bende ameliyat oldum ocak ayının 14'ünde ve benimde burnumda çok hafif bir tümseklik var. bildiğim kadarıyla en iyi sonuç için en az 6 ay beklemek gerekiyor sonuçta kırılan ve yeniden yapılan bir burun var şişlik olması gayet normal. burnum soğuk havada sanki daha çok şişiyormuş gibi geliyor aynaya baktığımda şiştiğini kesinlikle görebiliyorum özellikle törpülenen kemer kısmının olduğu yerler. ben burnumla fazla bir oynatma yapmadım ama aman aman istediğim gibi bir burunda olmadı açıkçası lakin sıkıntıda yapmıyorum sonuçta ameliyatsız halinden gayet iyi durumda. ameliyat sonrası 45 gün boyunca masaj önermişti doktorum 3 hafta kadar yaptım ama sanırım fazla bastırıp sert masaj yaptığımdan olsa gerek burnumda kanama oldu yoğun bir şekilde ve bende 3 hafta sonra bıraktım şeklinde bozulma olur diye. aslında revizyon yaptırma gibi bir düşünce var ama ne ameliyat korkusu ne de masrafı gözümü korkutmuyor ameliyat sonrası geçmeyen 1 günlük yatış kadar :17:

benim 9.günüm burnumun sırtı yandan çok düz duruyor sanki alnımdan başlıyor gibi. daha sonra bir kavis oluşur mu böyle birşey yaşayan var mıı??

cnm ama benim kemerin alındığı yerde değil göz pınarımın altı gibi..yani profilden de belli olmuyor da 45 derecelik açılı resimlerde..doktorumla konuştum bugün Can Kopal'la..sıkıntıya gerek yok dedi..sert bir tümsek olduğunu söyledimm..geçicekmiş hepsi sabredicez yani..sen de daha 17.günündesin çok yeni daha burda bir ton yok ameliyat oluruz yok 10 dk lık operasyon yorumlarını okuyup kafayı yemek yerine doktorumuzla konuşmak mantıklı..cnm geçicek yani sabırlı olalım...

mrb, ben 3. haftamdayım ve benim de sol tarafımda sert bir tümsek var ve profilden de önden de her türlü belli oluyor. alçı çıktığında da vardı ve hiçbir küçülme yok 2 haftadır. doktorumu aradım fotoğraflarımı yolladım o da masajlarını yap geçecek diyor. ama bu ödem gibi değil sanki ya öyle bastırınca filan küçülmüyor. moralim fena bozuk. sizin durumunuz nasıl? gerçekten geçiyor mu o tümsek?

Ameliyatımım 10 günü kemeri iyi yapamamış sanki doktor orada cıkıntı var masaj yaparken cok belli oluyor cepheden değil ama profilden çok net.
Kızlar orada yapılan işlem sonucu sert bir ödem oluşmuş olabilir mi ? Yoksa kemeri iyi törpülüyememiş mi doktor?

kızlarrr merhabaa benımde burnumda benzerı bı sorunn varrr burun ustumde kemer vrdıı sankı kemerıı yandan duz gorunck seklde torpulemıs ama yanlarına hıc dokunmamıs gbı yanıı karsıdan bakldıgnda burnm hala kemerlı gbıı yandan bakldıgnda deıl elme gelen o ckntılrda baya baya kemk gbıı hıc odem gbı deıll nolckk burnumm bole acba

kızlarrr merhabaa benımde burnumda benzerı bı sorunn varrr burun ustumde kemer vrdıı sankı kemerıı yandan duz gorunck seklde torpulemıs ama yanlarına hıc dokunmamıs gbı yanıı karsıdan bakldıgnda burnm hala kemerlı gbıı yandan bakldıgnda deıl elme gelen o ckntılrda baya baya kemk gbıı hıc odem gbı deıll nolckk burnumm bole acba

iyiakşamlar sanırımtammutlu olmamıssın doktoruna bu durumu anlat kesın bır cozumu vardır

şu an burnum yamuk yumuk bişeymiş gibi görünüyor, bir türlü sevinemiyorum..zate kimse fark etmedi bile (tabii bu doğallığındandır diyeceksiniz ama, sonuçta yamuk bir burnum vardı ve halaaaaa yamuk! )elime çökük bir kemik geliyor, diğer taraf ise çıkık..yani sanırım bu düzelecek bişey değil.inşallah siz haklı çıkarsınız da ben bu günlere üzüldüğüm için pişman olurum, ne diyim...bu kadar sıkıntı boşa gitmez inşallah.

kime ameliyat olduğunuzu sorabilir miyim?

bende 6 ay önce ameliyat oldum burnumda kemer vardı vede yamuk yumuktu
bandajlar açıldı aynaya bektığımda oda ne burnum hala yamuk:1shok:
şişler inince biraz geçer dedim dr da öle söledi daha şiş dedi..
moral bozmak gibi deil belkide aynı sorun deil ama şişler indikçe daha çok yamuldu ortaya çıktı yamukluk canım çektiğim sıkıntılara değmedi en çokda buna üzülüyorum psikolojim bozuldu..ve yaza Allah nasip ederse tekrar olucam başka bir dr a..her aynaya baktığımda sıkıntı basıyo inşallah düzelir çok yenisin sıkma canını biraz zamana bırak düşünmek üzülmekle sıkma kendiniyerimseniben

siz kime ameliyat olmuştunuz, öğrenebilir miyim?

kızlarr bugn ddoktorla konustmm o cıkntılrn ustune bastırdııı bastırdıı baya bastırdıı ıcerı gırdıler gercektende banada snde bastır yerne oturcak dedıı olurms bole tabı her burna olrmu blmıormm ama masaja gerk yok elne gelen cıkntıya bastır dedı bana sızde bı danısıpdoktorunza aynı yontemı kullanablrsnz suan kalıcı olrmu blmıorm devamlı tekrr ckıo o kemıkk ama bastırınca gdııo yerıne oturtucakmısız zmanla bı sonc olursa tekrr yazarm

kızlarr bugn ddoktorla konustmm o cıkntılrn ustune bastırdııı bastırdıı baya bastırdıı ıcerı gırdıler gercektende banada snde bastır yerne oturcak dedıı olurms bole tabı her burna olrmu blmıormm ama masaja gerk yok elne gelen cıkntıya bastır dedı bana sızde bı danısıpdoktorunza aynı yontemı kullanablrsnz suan kalıcı olrmu blmıorm devamlı tekrr ckıo o kemıkk ama bastırınca gdııo yerıne oturtucakmısız zmanla bı sonc olursa tekrr yazarm

öyle bastırınca geçiyormuymuş çok enteresan...

banada bıras enteresan gelıo ama kemk gırıo ıcerı snr tekrr ckıoo nasıı gecıcek blmıormm butn psıkoljm bozuldu ya ınsllah gecer yerıne oturur bana ole kalckms gbı gelıo ılk gun doktor yaptı dıe bı heycanlandm ama 1 dkka snr gerı ckıo kemık yanı sacma kemık deılms sanırm kıkrdakms zaten onlrn bırlesk durması gerkıoms benmkı ayrlıoms eskıden oldugu yere gıdıoms doktor bastırıp onu oturtucksn yerne dıo ama gene ckıo anlamadm gercekten

merhaba,
ben bu konuyu doktoruma sormuştum benimde sol taraf kemer daha yukarda sağ daha aşağıda duruyor gibi,bu yüzden kemer varmış gibi duruyor,doktor;kemer yavaş yavaş birleşir şu an ayrık durur ve kemikler tomurcuk şeklinde iyileşir dedi,kemer dediğiniz şey ve elinize gelen minik parçalar varsa düzelecektir

ya cnm ne durumda acaba kemerınn son bı durumun cnku benmde ole sag tarf dha yukrda duruoo hala baktıgn zman sagdn bı kemer vr cıkntı bı kemık vr bıde doktor ben o kemklerı bırlstırdm ama ayrılıolr elnle bastırıp bırlestırceksn dıo bızm skntımz aynı gbı geldı bana ne durumdasn suan cok merk edıorm cnku ben amelyt oalı 3 hafta kdr oldu

kızlar merhaba! alçım çıktığında bu kemer bende de vardı baya bi korkunçtu hatta şimdi ondan eser kalmadı geçiyor merak etmeyin... ama benim şimdi de burun kavisinin bittiği burun ucuna doğru geçiş kısmında tümsek var resmen, bu yüzden de burun ucum biraz aşağı doğru duruyor:( şişlik mi bu nedir ya? bu kemer gibi şişliği önceden de duymuştum o yüzden sakinliğimi koruyabilmiştim ama bu şimdiki yerde şişlik olduğunu hiç duymadım daha önce ya öyle kalırsa?! :( bileniniz var mıdır?

bıde cnm snınkı gectyse nekdr surede gectı o sıslk gbı deıl ama kemık gbı nekdr surede gectnı de solermsn

ameliyat olali 4 ay oldu ve burnum hala kemerli gozukuyor ve burnumu hic begenmiyorum yamukta gozukuyor sizce gecer mi?basarisiz bir ameliyat oldugunu dusunuyorum yamukta duruyor zaten ...sormak istedigim doktorum begenmedigim yerleri duzeltmek zorunda mi ?

arasam arasam ,bana bukadar uygun baska baslık bulamazdım... ama sorun su kı baslıga dert yanan arkadasların cogu yok!acaba bundan ,kımsenın kemerının gecmedıgı ve memnun olmadıgı manasını mı cıkarmalıyız:(( umarım değildir yoksa tum umutlarımız soner:(( forumda bu sıkıntıyı yasayan topu topu bı avuc bayanız,lutfen durumla ılgılı bırbırımızı bılgılendırelım.harbıden o kemer ınıyomu yoksa omur boyu bıze arkadas mı olacak?? bazı arkadaslar alcıdan cıktıgı vakıt cok guzel oldugunu sonradan bozuldugunu soyluyo.bızımkısı ıse alcıdan yamuk cıktı umarım sonradan guzellesır:P

pigme senin burnun son durumu nedir ya bilgi verirmisin

pigme senin burnun son durumu nedir ya bilgi verirmisin

deniz,bu msjı yazalı bayağı zaman olmuş,pek fazla siteye giremedim.gelelim asıl olaya; kötü hbr vermek istemezdim ancak benim burnumda zerre düzelme olmadı aksine daha da vahim haldeyim.hem nefes sorunum iyice arttı hem de görüntü olarak yandan kemerli ve önden şiş:(( 2yılı geçtim ve Rabbim nasip ederse revizyon işine karar verdim.aslında yazacak çok şey var ama bi yandan da 'sukut altındır' felsefesine inanan biri olarak susmak daha iyi diyorum...

deniz,bu msjı yazalı bayağı zaman olmuş,pek fazla siteye giremedim.gelelim asıl olaya; kötü hbr vermek istemezdim ancak benim burnumda zerre düzelme olmadı aksine daha da vahim haldeyim.hem nefes sorunum iyice arttı hem de görüntü olarak yandan kemerli ve önden şiş:(( 2yılı geçtim ve Rabbim nasip ederse revizyon işine karar verdim.aslında yazacak çok şey var ama bi yandan da 'sukut altındır' felsefesine inanan biri olarak susmak daha iyi diyorum...

şaka yapıyorsun yaa:18::18::18::18: bir daha aynı sıkıntılar mı çekicez :( benim burnum da alçıdan çıkalı 2 hafta falan oldu hafif kemer var off off bekliycem eğer geçmezse yine ameliyat mecbur :( umarım senin burnun da ameliyattan sonra bu kez istediğin gibi olur

şaka yapıyorsun yaa:18::18::18::18: bir daha aynı sıkıntılar mı çekicez :( benim burnum da alçıdan çıkalı 2 hafta falan oldu hafif kemer var off off bekliycem eğer geçmezse yine ameliyat mecbur :( umarım senin burnun da ameliyattan sonra bu kez istediğin gibi olur

denizcim,herkesin derisi dokusu farklı.benim kalın derili etli bir burun yapım var,o yuzden senin sıkıntın süreç icinde gecebilir umarım benim yasadıklarımı yasamazsın.su sıteye her gırdıgımde ,amelıyat sonrası cok mutlu olan ınsanları gordukce kendım ıcın cok uzuluyorum.yanlıs tercıhın mı kurbanıyım yoksa şansın mı bılemıyorum ama sunu bılıyorum mutlu değilim.en uzucusu de operasyon sonrası donemde sahıp cıkılmamak:(sussan olmuyor susmasan olmaz..

Back