• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası kemer

Pakten merhaba orada mısın,
Ben uzun zamandır sizi okuyorum.Ameliyat olmaya karar verdim.Aklımda iki dr. var.Fakat kararsızım.
ılk gittiğim kbb ci.Estetikçi ile birlikte gireceğini söyledi.Onun yaptığı iki sonucu gördüm arkadaşlarımda.
Fakat hiç bu kemikten falan bahsetmediler.Görünürdede bir şey yok.Ama masaj yaptıklarını biliyorum.

merhaba nehir,
herkeste olmuyo, topu topu bunca insan içinde 3-5 kişiyiz gördüğün gibi.. ben sürekli ameliyat sonrası albüm koyan arkadaşların fotolarını takip ediyorum mesela kimsede görmedin, bi oyuntu olması gereken yerde çıkıntı denmesede bi pürüz var yani, ama takip ettiğin kadarıyla bilirsin 22 nisanda ameliyat oldum son sözümü söyleyebilmem için ameliyatımın üzerinden en az 1 sene geçmesi gerekir.. ama şu an içim biraz buruk açıkçası:))

:lepi:

ebrus aklıma geldi de, bugün birinde okudum, onunki de dümdüzmüş, daha sonra doğal bi oyuntu oldu demişti..

cnm valla artık bilemicem ne olacak da su sivilcelerim sisliklerim ve göz altı sarılıklarım gecseee artık oyuntusunu fln düsünmücemm 2 ay oldu hala dün ameliyat olmus gibiyim yaa fenalık bastı beni aynaya bakınca gözlerim doluyor yaa

evet haklısın sinir bozucu katılıyorum.... reha beye tekrar mı görünse bi faydası olur mu bilmiyorum dermatologoda gitmissin dur bakalım biraz kullan verilen kremi

valla reha beye de bir kac hafta önce gittim o bana dedi istersen dermatologa yönlendireyim dedi bende gecmezse giderim demistim ama dayanamadım gittim, o gecer diyor ne sorsan öyle diyo zaten :D bakalım bir kac hafta kullanayım da cok kafama takarsam giderim yine napiiimm

arkadaşlar foruma yeni üye oldum. o yüzden mesajı doğru yere mi yazdığımın bile farkında değilim. Ben de burnuma estetik yaptırdım. ameliyat olalı 2 ay oldu. kemer yok oldu ancak burnumun ortasından itibaren ucuna doğru dışbükey bir şekil oluştu. dokununca iniyor gibi ama şu haliyle oldukça kötü görünüyor. yani kemerden kurtuldum ama sanki küçük bir karga burnu anımsatan tümseğe kavuştum. çok moral bozucu bir durum. Bu kadar süreden sonra bu şekil değişir mi?

egisu28 gecmis olsun öncelikle, 2 ay zaten daha cok yeni, cok sey degisir burnunla ilgili, o tümsege parmagını deydirince icine dogru iniyorsa eger o sisliktir bence zamanla gecer tahminimce, zaten bu ameliyatta 1 yılı beklemek gerekiyor kesin bir sekil icin o nedenle hemen heyecan yapma moralini bozma bence

ben geldimmm ama online kimse yok :(
sonra mesaj atıyonuz gelmiyon kayboldun işin bitti dimi diye :olmaz:
benim pc servise gitti 15 günden önce de gelmesi zor gibi :gitme: evde bir pc daha var ama milattan önce kalma gezinirken donup duruyor bende nerde pc bulursam ordan gelip size bakıyorum :sinifsinif:
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler :)
kızlar bişey sorucam ya ben bu başlığı görünce kafama takıldı,haklısınız ameliyattan sonra burunlarımız çok değişime uğradı ama eski hallerindende mi kötü,bu kadar kafaya takıyorsunuz
benim burnumdada tümsek oluşmuştu ilk zamanlar kiii şimdi 2 ay oldu ama hiçbiriniz kafama taktığımı gördünüzmü ben eski burnumdan okadar dertliydimki yeni burnum hem kendime olan güvenimi hemde sağlıklı psikolojimin simgesi oldu
sabredin biraz nolur 6 ay geçmeden kendinize bu kadar dert etmeyin biraz iyi düşünün ve iyi olucak diyin
elbetteki benimde sorunlarım oldu doktorumu aradım sordum
nolur kendinizi yıpratmayın yeni burnunuz bozuk psikolojiniz olmasın
arada geldikçe yazarım sizi seviyorum :1hug:

benim burnumun üstünde ve çeşitli yerlerinde elime gelen çıkıntılar vardı onlar şişlik değil kemikmiş-tatlicadiarzu-

kızlar sizlerin burnunu reha beymi yaptı, ben reha bey, ferruh bey, yada nebil beye gidicem, ankarada dr araştırdığımda bu kişiler ön plana çıktı forumda. ama hiçbirinin sonuçları hakkında bir fikrim yok, forumda koymamış kimse nedense, sizlerden bu 3 dr.a giden varsa lütfen beni uyarsın...

Merhaba arkadaşlar, ameliyat olalı 7 hafta oldu... Benimde kemer kısmımda hafif bir çıkıntı var... Çıkıntının bittiği yerde burun ucuma doğruda kavis var.. Düşündüğümde o uçdaki kavis olmasa kemer çıkıntısıda olmayacak gibi geliyor... Ya da o çıkıntı inse kavisle birlikte çok güzel olucak..Hakikaten benimde kafam çok karıştı... inşallah hepimizin ki zamanla iner :)) Ama doktorumun dediğine göre oraya kıkırdak yerleştirmiş ve zamanla inecekmişşş... inşallah dediği gibi olur...

benim burnumun üstünde ve çeşitli yerlerinde elime gelen çıkıntılar vardı onlar şişlik değil kemikmiş-tatlicadiarzu-

bendede var kaşımın ortasında burnumun başladıgı yerde ufak bıse gelıyor elıme korktum yaaa ne olcak o yarın doktoruma sorucammm :18::18::18::18::18:

merhaba kizlarrr,

eda ozerkan in burun ameliyati kim tarafindan yapildigini biliyormusunuzzz??? bilennn varmiiii????

Badehan ben de Reha Beye yaptirdim burnumu ve ilk ayda burnum dümdüz görünüyordu, fakat sonra bir cikinti belirginlesti! Kemerin oldugu yerde... Simdi korkuyorum ki acaba iyicene düzlemedi mi diye!!! Acaba kalacak mi ya da sadece bir sislikmidir?!! Bunu sadece zaman gösterecek! Sabirli olmak gererk!!
Burda önceden kemerleri kaldigini yazan arkadaslar aktüel durumlarini aciklasalar cok sevinirim! Cünkü bayagi bir zaman gecti aradan, gercekten bir sislikmiydi ya da bir kemermiydi??????????????????
:18:

slm arkadaslar bende 4 hafta önce 2. ameliyatimi oldum. 1. ameliyatta kemer aldirtmistim ama oyuk olmadiydi sadece düz olmusdu ve burun ucu düsmüstü. 2. ameliyati 7 sene sonra oldum burun ucu kaldirildi ve hafif üstünden oyuk dursun istemistim ama oyuk durmuyo tam tersine hafif bir kemer var sanki simdi. ilk gün burnum cok güzeldi ama 1 hafta sonra hafif kemer cikti ve hic gitmedi daha.. acaba gecermi sizce?? almanyada kaldigim icin doktorumada gidemem malesef.
burnum daha güzel oldu önceki haline bakarak ama istedigim gibi deyil. ve o kemikmi sislikmi anlamadim ama sert bisey.

Arkadaşlar merhaba,
bende ameliyat olalı tam tamına 2 ay 65 gun oldu yanı ıkı ay 5 gun benımde burnumun ust tarafında hafıfı bır kemer tumsek şeklınde ve burnumun uç kısmı oturdukça tumsek dahada belırgınleşıyor aynaya bakmaktan nefret ettım dış ags-rısı olur ya boyle yanaklarınız şışer dışten dolayı aynen ole yanaklarda şiş kızlar odemmıdır acaba bu yanaklardakı ben burnumun duzelıcegınden hiç umutlu degılım sanırım ıkıncı amelıyat şart ama nışanım var ıkı ay sonra anca nışandan sonra kızlar dua edın bana en azından nışana kadar duzelsın:(

Back