katılıyorum aynısı benim kardeşimede oldu...
Gecmedimi peki kardedininki. Nekadar oldu ameliyat olali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılıyorum aynısı benim kardeşimede oldu...
ya arkadaşlar kuzenimin 1 ay oldu burnunda kökünden aşağı doğru hala acaip bir ağrı sıkışma var diyo ve burnun iki yanına doğru elimize kemik gibi bi çıkıntılar gelio ki ağrılar oralarda daha çok birde aşağı indikçe sanki sıkışmış kıstırılmış gibi geriliyo birde burnun iki yanında kırmızı kesik mi desem iz gibi çukur gibi bişeyler kaldı geçmio bi türlü ?? ucuna doğruda dümdüz ne bir kavis ne bişey sanki eski halinden büyük gibi ucu top gibi o uç kavislenir mi bu izler çıkıntılar geçici mi ödem mi nolur yardımcı olun sürekli ağlıo üzülüyoruz çok
Kenarda kemık gıbı elınıze gelen cıkıntılar kemıgın kırıldıgı yerler kaynadıkca gecıcek. Odemler sıskınler 3 ayda anca ınıyor daha zmnla ınıcek ve odemler ındıkte kavıs varsa eger belırgınlesır.
merhaba kızlar,
ben yaklaşık 3 ay önce burnumda ameliyat oldum.
hem eğrilik hem kemik vardı hemde şeklini beğenmiyordum ne var ne yok yap dedim doktoruma ve öylece girdim ameliyata.
güvendiğim birisi kendisi ve şu anda herşey yolunda gibi ancak burnumda 1 aydır kötü kokular hissediyorum , iltihap kokuyor gibi.
sizde böyle şeyler oldu mu hiç merak ediyorum?
selam canım bu sitedeki ilk yazım şu an doğru yere de yazdığımdan emin değilim senin dediğin olay bende de var şu an 13. günüm ve sağ tarfta boşluk gibi sol taraf da yani karşısı ona nispeten daha düz kavissiz iki profili karşılaştırıyorum aynı gibi ama aynı açılardan farklı görümüyor yani diğeri karşı tarafa göre daha kavisliymiş gibi canım doktor diyor burun deliklerindeki ufak asimetrilerden tutun şişlikler inince o durum düzelir diye ve benim şu an sana yazma amacım iki tarafın eşitlendi mi şu am durumun nedir düzeldi mi ? aynı sorundan mağdur olunca sonucunu merak ettim canım senin ben açıkcası çok korkuyorum çünkü bu konuda çok kompleksliydim ve her şeyimi ortaya koyarak bu ameliyatı oldum sonucun olumsuz olmasıyla depresyona girerim herhalde lütfen kızlar yardım edinMerhabalar..Ameliyat sonrasi 14.gunum..Ancak burnumun sol tarafinda kucuk bir cokme ve tam bunun karsi tarafinda sisme var..Bu durumda, ozellikle soldan bakildiginda kemer varmis gibi duruyor..Onun haricinde burnum duzgun ve hafif kalkik.Bu sislik zamanla Gecer mi?Yoksa 14.gunde boyle bir durum olmasi kotuye mi isaret?
Ameliyattan sonra 1 ay sislikler olabilir diyor doktorum.Elle muayene ettiginde ise hersey normal, o cikintilar kirdigimiz kemiklerin kenarlari dedi..Ben mi abartiyorum, yoksa bunlar ödem mi?Nolur bir fikir verin..Bariz bir cikinti var; bu sis mi kemik mi ödem mi anlamiyorum.Tam burnumun ortasinda bir egrilik var yani (soldan biri vurmus, orasi cokmus diger taraf sismis gibi).Eskisi gibi kemer duruyor soldan bakinca.Doktorum ankara gazi reha hoca.
BENZER BIR DURUM YASAYAN VAR MI?
şu an burnumun şeklinden memnunum doktorumu da çok seviyorum çok sıcakkanlı ve sevecen bir insan istediğim gibi bir burun yaptı bana ama sadece o eşitsizlik moralimi bozuyor lütfen beni son durumundan haberdar eder misinselam canım bu sitedeki ilk yazım şu an doğru yere de yazdığımdan emin değilim senin dediğin olay bende de var şu an 13. günüm ve sağ tarfta boşluk gibi sol taraf da yani karşısı ona nispeten daha düz kavissiz iki profili karşılaştırıyorum aynı gibi ama aynı açılardan farklı görümüyor yani diğeri karşı tarafa göre daha kavisliymiş gibi canım doktor diyor burun deliklerindeki ufak asimetrilerden tutun şişlikler inince o durum düzelir diye ve benim şu an sana yazma amacım iki tarafın eşitlendi mi şu am durumun nedir düzeldi mi ? aynı sorundan mağdur olunca sonucunu merak ettim canım senin ben açıkcası çok korkuyorum çünkü bu konuda çok kompleksliydim ve her şeyimi ortaya koyarak bu ameliyatı oldum sonucun olumsuz olmasıyla depresyona girerim herhalde lütfen kızlar yardım edin
Canım bendede aynı sorun var ameliyat olalı 15 gün oldu senin kemer geçtimiMerhabalar..Ameliyat sonrasi 14.gunum..Ancak burnumun sol tarafinda kucuk bir cokme ve tam bunun karsi tarafinda sisme var..Bu durumda, ozellikle soldan bakildiginda kemer varmis gibi duruyor..Onun haricinde burnum duzgun ve hafif kalkik.Bu sislik zamanla Gecer mi?Yoksa 14.gunde boyle bir durum olmasi kotuye mi isaret?
Ameliyattan sonra 1 ay sislikler olabilir diyor doktorum.Elle muayene ettiginde ise hersey normal, o cikintilar kirdigimiz kemiklerin kenarlari dedi..Ben mi abartiyorum, yoksa bunlar ödem mi?Nolur bir fikir verin..Bariz bir cikinti var; bu sis mi kemik mi ödem mi anlamiyorum.Tam burnumun ortasinda bir egrilik var yani (soldan biri vurmus, orasi cokmus diger taraf sismis gibi).Eskisi gibi kemer duruyor soldan bakinca.Doktorum ankara gazi reha hoca.
BENZER BIR DURUM YASAYAN VAR MI?
kıkırdak oluyo bazılarında bnmde sol burun ucumun yanında var başta daha çoktu ama indi kendim hissedebiliyorm anca daha çok erken düzelir inşallah sıkıntı yapma akışına bırakMerhaba arkadaşlar aynı dertten bende muzdaribim benimde ameliyatımın 13. Günü törpületme ameliyatı oldum ancak sağ tarafımda bir şişlik var dokununca elime kemik gibi sert geliyo doktoruma sordum fakat kendisi şiş olduğuna dair bişey söylemedi sadece üst kısmı biraz mor o yüzden göz yanılsaması dedi ama ben dokununca bariz iki taraf arasında fark var ne düşünmem gerektiğini şaşırdım. Şiş deseydi sabrediyim geçecek diye düşünürdüm ama şimdi böyle diyince ne düşünmem gerektiğini şaşırdım. Yeniden kemik oluşur diye çok korkuyorum.
saol tubikurk zamana bırakıcam artık napıyım çok rahatsız etmiyo beni ama sonrası düşündürüyo peki sen masaj falan yaptın mı yoksa kendiliğinden mi geçti masaja kimi iyi diyo kimi kötü napıcağımı şaşırdım