• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası kemer

denizcim,herkesin derisi dokusu farklı.benim kalın derili etli bir burun yapım var,o yuzden senin sıkıntın süreç icinde gecebilir umarım benim yasadıklarımı yasamazsın.su sıteye her gırdıgımde ,amelıyat sonrası cok mutlu olan ınsanları gordukce kendım ıcın cok uzuluyorum.yanlıs tercıhın mı kurbanıyım yoksa şansın mı bılemıyorum ama sunu bılıyorum mutlu değilim.en uzucusu de operasyon sonrası donemde sahıp cıkılmamak:(sussan olmuyor susmasan olmaz..

ben de 4 ay oldu olali ameliyat ve burnumun kemeri agiriyor sisligi farkediyorum ve ben de cok mutsuzum bu konuda kemerli yani kavisi biraktim duz bir burun sirtine bile raziyim artik o durumdayim ve egri..ve yine nefes problemim var...ulkeye donuste doktoruma gidecem bakalim ne diyecek 6 ay bekle demisti bana ama hic duzelmiyo ki...tam bir hayal kirikligi oldu benim icin..

Ameliyat olali 1 ay oldu benim de burnum kemerliydi simdi de biraz kemer var.Doktorum dogal durmasi maksatiyla kikirdak koydugunu dikkatli bakmadikca belli olmayacak bi cikinti olcagini soyledi ama benim kafam cok karisik

canım doktor her burna farklı bir masaj veriyor zannedersem...bana mesela baş parmağımı 2 burun deliğinin ortasındaki direğe sabitlemek suretiyle, işaret parmağımı da tümsekliğin olduğu burun sırtından başlayarak yukarıdan aşağıya bastırarak (çok değil) masaj vermişti..ama masadan sonra 2 gün şiş geziyorum, 4 günde inik...öyle de bir durum var :)) ama şuan yine o tümseklik tamamaen geçmedi 1 seneye kadar kalan %10 nuda geçer..ama ufakda olsa tümsekliğin kalıcağını düşünüyorum...kalıcı doku ve ödem diyorlar galiba buna..umarım seninki çabucak geçer..ama doktoruna sor senin burnuna farklı bir masaj verir belki

Fotograf yuklemen mumkun mu?

arkadaşlar ben de ameliyat olalı 11 gün oldu . ama şu an soldan bakınca düz sağdan bakınca hafif kemerli bir görünüme sahip.sizce düzelir mi çünkü burnum çok yeni?

Son düzenleme:
bu burun kemeri gecmeyecek mi ya. doğal buurn isteyenlerin başına geliyor bu sanırım. bana da kıkırdak koydular bende de kemer kaldı. 2 ay oldu gitmedi daha. ama doktor 6 ay da ineceiğini söylüyor.ben inanmıyorum. cunku burada yazan bir çok kişi gecmediğini söylemişler. o yuzden umudum kalmadı artık benim. genede eski burnumu göre iyi burnum bunada şükür. hepimize gecmiş olsun.

:nazar::40::37::21::17::1::nazar::nazar:
slm arkadaşlar bir ay önce ameliyat oldum benimde sağ profil düz ama sol tarafta göze yakın kısımda kemik çıkıntısı var ve burnum sağa doğru eğri eskiden de eğriydi ama hala öyle demekki tek ben değilim sıkıntı yaşıyan ve 2 .ameliyat olmak istemiyorum daha çok berbat olduğunu söyleyenler var yani başta güzel olmadımı olmuyor....inş hepimizin burnu düzelir...inanın arkadaşlar burun estetiği tamamen şans çok iyi bir doktor kötü yapar yada hiç tanınmayan doktor iyi yapar hepsi şans.....sevgiler...

ben de 4 ay oldu olali ameliyat ve burnumun kemeri agiriyor sisligi farkediyorum ve ben de cok mutsuzum bu konuda kemerli yani kavisi biraktim duz bir burun sirtine bile raziyim artik o durumdayim ve egri..ve yine nefes problemim var...ulkeye donuste doktoruma gidecem bakalim ne diyecek 6 ay bekle demisti bana ama hic duzelmiyo ki...tam bir hayal kirikligi oldu benim icin..

Mrb, ben ameliyat olali 3 ay oldu cok bariz belirgin bir kemer var hic gecicek gibi durmuyor senin gwctimi

bu burun kemeri gecmeyecek mi ya. doğal buurn isteyenlerin başına geliyor bu sanırım. bana da kıkırdak koydular bende de kemer kaldı. 2 ay oldu gitmedi daha. ama doktor 6 ay da ineceiğini söylüyor.ben inanmıyorum. cunku burada yazan bir çok kişi gecmediğini söylemişler. o yuzden umudum kalmadı artık benim. genede eski burnumu göre iyi burnum bunada şükür. hepimize gecmiş olsun.

Cnm gecmedimi senin?

Cnm bende tam 3 ay once ameliyat oldum.bariz kemer olustu. Kemik kaynarken kausmu ne olusmus tumsek olusturmus iyilesmesi 1 yili geceblr dedi dr tabi iyilesmeme durumuda var. Sana nededi dr. Acayip moralim bozuk

benim 6 bucuk ay oldu kemer falan kalmadı. zaten benim ki mikro cerrahi olmuştu. yani burun kırılmadan yapıldı. sadece düzeltme işlemi yapılmıştı. burun kırılmadan yapılırsa kavis olmaz zaten. benim şimdi düz bir burnum var ve de cok memnunum :))

Cnm bende tam 3 ay once ameliyat oldum.bariz kemer olustu. Kemik kaynarken kausmu ne olusmus tumsek olusturmus iyilesmesi 1 yili geceblr dedi dr tabi iyilesmeme durumuda var. Sana nededi dr. Acayip moralim bozuk

canım benimde öyle yaaa ameliyattan önce çok belirgin bi kemer wardı o alındı şişken belli olmuyodu ama şişlerim geçince tekrar kemer belirdi hafif bişey ama dikkatli bakınca belli oluyo :( geçmez mi o ay 4. aya girmek üzereyim ::(

Back