Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy korkutmayın benii :))
bende koyktummm :ecrin_bebek:
daha iki gün var burnumu görmeme allah muhavaza :1shok:
nerden okudum ben yaaa kızlar artık çıkmaz aklımdan burnumu görene kadar yoksada düşünmekten çıkar yanii :çok üzgünüm:
:uhm: canım inşallah öyle bir sorunla karşılaşmazsın ben karşılaşmadım henüz süprizzzzz dua edelim de hiç karşılaşmayız :Saruboceq: :jeyyar:
:uhm: canım sen burnunu gördün değilmi yanlış hatırlamıyorum
arkadaşların dediği olay ilk gördüklerinde çıkmıyormu karşılarına ben öyle anladım
gamje sanırım sorun çok kişide var ama çözüm için birileri bişeyler yapmamış geçer diyemi bence başka doktorlarada görününn
ya tamam siz karşılaşmazsınız inşallah da biz karşılaşanlarr çözüm arıyoruz, on kere sordum kimse cevap vermedi yaa.. doktorunuz ordaki tümsek kemer yada şişlik herneyse, onun için belli bir masaj önerdi mi? lütfen bilen arkdşlar bi bakın yaa
selam gamje, benim albümdeki fotolara bakarsan bende aynı dertten muzdaripim.. bi memnuniyetsizliğim yok aslında genel olarak yüz hatlarımla uyumlu oldu ama tabi orda o çıkıntının olmamasını tercih ederdim seçme şansım olsaydı.. şimdi ilk ay kontrolümde doktoruma sorduğumda " doktor bu ne " diye:))
bi kısmı kemer bi kısmı şişlik dedi, zamanla daha da kibarlaşıcak dedi.. ama tamamiyle geçicek orda kavis oluşucak die bi garanti vermedi açıkçası, o kemik bize lazım sağlamlığı açısından,kendisine revizyona- 2. ameliyat olmaya gelen burnu düşen delik açılan çoğu rinoplasti hastasının dediği ilk şey 6.-8. ayda burnum çok güzeldi olurmuş..ama öle bişe olsa bütün herkesin sağlam olsun die yeni burnunda kemik olması lazımdı ama ben çeşitli illerde, doktorlarda operasyon geçiren çok iyi örnekler gördüm burdaki arkadaşlar arasında..şu anda 2,5 ay oldu, bu ay sonunda yine kontrole gideceğim..
görüntü tam net değil:) ama ilerde ne olur bilemem benim için şu anda erken birşey söylemek için.. yani mutsuz değilim tabii öyle bir way neden oldu die sızlanmıyorum ama olmasaydı nasıl bir sonuç olurdu onu da merak etmiyor değilim..:)
bizim doktor da hep zamanla kibarlasacak düzelicek gecicek diyoo ama sonucta bi düzelme yokk hala aynıı yani benim durumum da aynı kemer yok ama baska her türlü sey var benneyaptımki