• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası kemer

cnm valla artık bilemicem ne olacak da su sivilcelerim sisliklerim ve göz altı sarılıklarım gecseee artık oyuntusunu fln düsünmücemm 2 ay oldu hala dün ameliyat olmus gibiyim yaa fenalık bastı beni aynaya bakınca gözlerim doluyor yaa

CANIM YA BENIMDE AYNEN OLE MORLUKLAR HALA GEÇMEDI KAHVERENGI BIR ŞEKILDE DURUYORLAR GARIP BIR ŞEKILDE YANAKLARIM ŞİŞ SIVILCELER CABASI YA KILLANMALARIMA NE DEMELI İLAÇLARDAN HORMANEL DENGEMMI BOZULDU NE TUYSUZ BEN TUYLENDIM YA:(

arasam arasam ,bana bukadar uygun baska baslık bulamazdım... ama sorun su kı baslıga dert yanan arkadasların cogu yok!acaba bundan ,kımsenın kemerının gecmedıgı ve memnun olmadıgı manasını mı cıkarmalıyız:(( umarım değildir yoksa tum umutlarımız soner:(( forumda bu sıkıntıyı yasayan topu topu bı avuc bayanız,lutfen durumla ılgılı bırbırımızı bılgılendırelım.harbıden o kemer ınıyomu yoksa omur boyu bıze arkadas mı olacak?? bazı arkadaslar alcıdan cıktıgı vakıt cok guzel oldugunu sonradan bozuldugunu soyluyo.bızımkısı ıse alcıdan yamuk cıktı umarım sonradan guzellesır:P

arkadaşlar bende ameliyat oldum 10 gün oluyo sanki burun ucumu fazla kaldırmış baya bi kalkık duruyo acaba bu kalkıklık inermi

Benimde kemerli olan tarafta cok hafif elime gelen çıkıntı war ama görüntü olarak belli deil elimde hissediyorum sadece bugün 16. Gunüm bakalım nolcak

merhaba,
ben bu konuyu doktoruma sormuştum benimde sol taraf kemer daha yukarda sağ daha aşağıda duruyor gibi,bu yüzden kemer varmış gibi duruyor,doktor;kemer yavaş yavaş birleşir şu an ayrık durur ve kemikler tomurcuk şeklinde iyileşir dedi,kemer dediğiniz şey ve elinize gelen minik parçalar varsa düzelecektir

merhaba. ben 30 gün önce amelyat oldum burun yanlarında şişlikler vardı. onlar indi sayılır ama kemer oluşmaya başladı. kötü bir görütü ortaya çıkıyor. amelyat öncesi burnum kemerli değildi fazla. şimdi daha fazla kemer var. ben içte eğrilik oldugu için amelyat oldum ve sadece uc tarafına estetik uygulandı. (kaldırma değil. ucunu sivriliği gitti) başlarda çok iyidi ama şimdi kemer çıktı ve güzel bir görüntü olmadı. acaba zamanla geçer mi ? yoksa tekrar amelyat mı gerekiyor ? LÜTFEN YARDIMCI OLUN !

Canım ben ameliyat olalı 3,5 ay oldu. İlk 1. ayda benim de elime kemerin başladığı yerde sert bi tümsek geliyodu. Kemeri yeteri kadar törpülemedi demek ki diye düşünmeye başlamıştım.

3. ay kontrolümde yaptığımız profil karşılaştırmalarında tümseğin fark edilir derecede azaldığını gördük. Profil resimlerime bakarsan hala burun kökünde ufak bi tümsek göreceksindir... Doktorum o daha da iner dedi... O yüzden artık kafama takmıyorum ben de... Sen de akışına bırak biraz. 14. gün daha çok erken. 1 veya 1,5 ayı geride bırakmalısın en azındaki bence o bile erken... Ben kendi kendime bir söz verdim: "6 ayı bitirmeden burnumla ilgili kesin yargılara varmayacağım" diye... Hiç acele etme, burun işi sabır işi...

Geçmiş olsun, hoşçakal.

benimde aynı şekilde şuan 45. günümdeyim.:Peki kemer kısmı tümsek gibi durup uç kısmı da bu yüzden çukur mu duruyodu.çok takıyorum bende.şiş olduğu çok belli zaten.doktor da ödem oluşmuş dedi.ama yine de insan güzel şeyler duymak istiyo tabi offfff çok zormuş çokkkk

merhaba,
ben bu konuyu doktoruma sormuştum benimde sol taraf kemer daha yukarda sağ daha aşağıda duruyor gibi,bu yüzden kemer varmış gibi duruyor,doktor;kemer yavaş yavaş birleşir şu an ayrık durur ve kemikler tomurcuk şeklinde iyileşir dedi,kemer dediğiniz şey ve elinize gelen minik parçalar varsa düzelecektir

varya yazdığın cevap nasıl içimi rahatlattı anlatamam.benim de böyle yuvarlak yuvarlak oraları ve tümsek şeklinde duruyo yandan bakınca da orası tümsek ucu da çukurmuş gibi duruyo doktor ödem olmuş dedi geçmezse çok kısa bi işlemle hallederiz dedi.her gün aynaya bakıp aynı görüntüyü görmek deli ediyo beni.umarım dediğiniz gibi geçer.çok sağolun.

evet o çıkıntıdan bendede var.yandan tümsek ve ucuda çukur duruyor,sırtında tümseklik olduğundan....ilk bandaj çıktığından beri vardı, şuan 8.ayımdayım masajlarla %70 gitti ama %30 u duruyor şuanda...kalıcı ödemden korkuyorum.kalın derililerde oluyormuş...

evet o çıkıntıdan bendede var.yandan tümsek ve ucuda çukur duruyor,sırtında tümseklik olduğundan....ilk bandaj çıktığından beri vardı, şuan 8.ayımdayım masajlarla %70 gitti ama %30 u duruyor şuanda...kalıcı ödemden korkuyorum.kalın derililerde oluyormuş...

o yüzde 70 i nasıl bi masajla gitti bana da anlatır mısın çok sinirlerimi bozuyo bu durum.

canım doktor her burna farklı bir masaj veriyor zannedersem...bana mesela baş parmağımı 2 burun deliğinin ortasındaki direğe sabitlemek suretiyle, işaret parmağımı da tümsekliğin olduğu burun sırtından başlayarak yukarıdan aşağıya bastırarak (çok değil) masaj vermişti..ama masadan sonra 2 gün şiş geziyorum, 4 günde inik...öyle de bir durum var :)) ama şuan yine o tümseklik tamamaen geçmedi 1 seneye kadar kalan %10 nuda geçer..ama ufakda olsa tümsekliğin kalıcağını düşünüyorum...kalıcı doku ve ödem diyorlar galiba buna..umarım seninki çabucak geçer..ama doktoruna sor senin burnuna farklı bir masaj verir belki

canım doktor her burna farklı bir masaj veriyor zannedersem...bana mesela baş parmağımı 2 burun deliğinin ortasındaki direğe sabitlemek suretiyle, işaret parmağımı da tümsekliğin olduğu burun sırtından başlayarak yukarıdan aşağıya bastırarak (çok değil) masaj vermişti..ama masadan sonra 2 gün şiş geziyorum, 4 günde inik...öyle de bir durum var :)) ama şuan yine o tümseklik tamamaen geçmedi 1 seneye kadar kalan %10 nuda geçer..ama ufakda olsa tümsekliğin kalıcağını düşünüyorum...kalıcı doku ve ödem diyorlar galiba buna..umarım seninki çabucak geçer..ama doktoruna sor senin burnuna farklı bir masaj verir belki

teşekkür ederim canım.benim doktorum 1. ay kontrolüne gittiğimde ödem oluşmuş dedi eğer geçmezse kısa bi işlemle alırız dedi.ama çok sinir bozucu sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim.

Rica ederim canım..umarım en kısa zamanda geçer...Zor işler zooorrrr...Sabır gerek, sağlam bir bünye gerek, çok kafaya takmamak gerek,çook iyi bir doktor gerek, kanaatkar olmak gerek, gerekde gerekkk :((

kızlar merhaba! alçım çıktığında bu kemer bende de vardı baya bi korkunçtu hatta şimdi ondan eser kalmadı geçiyor merak etmeyin... ama benim şimdi de burun kavisinin bittiği burun ucuna doğru geçiş kısmında tümsek var resmen, bu yüzden de burun ucum biraz aşağı doğru duruyor:( şişlik mi bu nedir ya? bu kemer gibi şişliği önceden de duymuştum o yüzden sakinliğimi koruyabilmiştim ama bu şimdiki yerde şişlik olduğunu hiç duymadım daha önce ya öyle kalırsa?! :( bileniniz var mıdır?

kızlar merhaba! alçım çıktığında bu kemer bende de vardı baya bi korkunçtu hatta şimdi ondan eser kalmadı geçiyor merak etmeyin... ama benim şimdi de burun kavisinin bittiği burun ucuna doğru geçiş kısmında tümsek var resmen, bu yüzden de burun ucum biraz aşağı doğru duruyor:( şişlik mi bu nedir ya? bu kemer gibi şişliği önceden de duymuştum o yüzden sakinliğimi koruyabilmiştim ama bu şimdiki yerde şişlik olduğunu hiç duymadım daha önce ya öyle kalırsa?! :( bileniniz var mıdır?

canım bende de var şu an aynı dert sen kaçıncı ayındasın??..küçük gibi ama yine de şekil bozukluğu yaratıyor gibi..geçici mi bu acaba..sert bir tümsek var resmen 1. ayım yeni doldu..kalıcılığından korkuyorum..

canım bende de var şu an aynı dert sen kaçıncı ayındasın??..küçük gibi ama yine de şekil bozukluğu yaratıyor gibi..geçici mi bu acaba..sert bir tümsek var resmen 1. ayım yeni doldu..kalıcılığından korkuyorum..

cnm benim 17. günüm ama o bana pek şişlik gibi gelmedi açıkçası:( taktım günde 100 tane foto çekip bakıyorum eskisi gibi bi tümsek kıvrımı var orda burnumun:s
foto da ekledim zaten, istersen ekle beni bakarsın senin de aynı mı?

cnm benim 17. günüm ama o bana pek şişlik gibi gelmedi açıkçası:( taktım günde 100 tane foto çekip bakıyorum eskisi gibi bi tümsek kıvrımı var orda burnumun:s
foto da ekledim zaten, istersen ekle beni bakarsın senin de aynı mı?

cnm ama benim kemerin alındığı yerde değil göz pınarımın altı gibi..yani profilden de belli olmuyor da 45 derecelik açılı resimlerde..doktorumla konuştum bugün Can Kopal'la..sıkıntıya gerek yok dedi..sert bir tümsek olduğunu söyledimm..geçicekmiş hepsi sabredicez yani..sen de daha 17.günündesin çok yeni daha burda bir ton yok ameliyat oluruz yok 10 dk lık operasyon yorumlarını okuyup kafayı yemek yerine doktorumuzla konuşmak mantıklı..cnm geçicek yani sabırlı olalım...

Slm kızlar misafir olarak yorumları okuduktan sonra dayanamayız aranıza katıldım. Bende burun ameliyatı oldum bugün 12. Gunüm sag tarafımda belirgin bı sislikler var çok sınır bozucu aynayı elimden düşürmüyorum. Geçeceğini söyledi doktorum zamanla ama ben çok sabirsizim :((

cnm ama benim kemerin alındığı yerde değil göz pınarımın altı gibi..yani profilden de belli olmuyor da 45 derecelik açılı resimlerde..doktorumla konuştum bugün Can Kopal'la..sıkıntıya gerek yok dedi..sert bir tümsek olduğunu söyledimm..geçicekmiş hepsi sabredicez yani..sen de daha 17.günündesin çok yeni daha burda bir ton yok ameliyat oluruz yok 10 dk lık operasyon yorumlarını okuyup kafayı yemek yerine doktorumuzla konuşmak mantıklı..cnm geçicek yani sabırlı olalım...

evet ama muayeneme daha çoook var zaten biraz ukala benim doktorum inandırıcı cevaplar alacağımı sanmıyorum.. bir de çok başarılı bir doktor aslında Murat Tezcan böyle bir hata yapmış olabilir mi diyorum ama sargılarım çıktığında da yandan çok değişme olmaz önden değişecek burnun demişti pff valla operasyon değil işin zoru beklemek gerçekten insan kafayı yiyebilir...

Back