Enfla C önermişti doktorum ve yeşilçay kullanıyorum ödemler için sizde sorup kullanabilirsiniz çok etkililer ödem atmaktaEvet gördüm artık geçip geçmiyeceğini bekleyip göreceğiz beklemekten başka çaremiz yoködem atıcı şeyler tüketebilirsin bir de masaj
Merhaba maalesef düzelmiyor gülünce yandan burun içiniz görünüyor muHer iki yandan böyle
eklediğim fotoğraftaki gibi gülünce etkilemiyor delikleriMerhaba maalesef düzelmiyor gülünce yandan burun içiniz görünüyor mu
Bende yaptırdım ucu aynı sebebide kaldırmaması düzelmez ben ucu için revizyon istiycem dr undanÖnden kötü amasadece ucundan memnun değilim
Aynı maalesef inmediMerhaba burun ucu ödeminiz indi mi?
düştü gibi sanki tam anlayamıyorum ama düşükPeki ucu daha çok düştü mü 2.aydsyım benimde burun ucum çok düştü daha da düşer mi
ucu düşük dediğimde düşük olmadığını iddia ediyor o yüzden ne diyebilirim ki.. Üstelik botox da olsa geçici oluyor sonuçta tekrar güzelleşsin diye uğraşcaksam boşuna para vermişim maalesefDoktorunuzla konuşsanız revizyon değilde botoxla kaldıramazmı?
doktora söyledin mi pekiBurun estetiği kumar işi gibi resmen bende hiç memnun değilim o kadar acıyı boşa çekmişim diyorum
Fotoğraf var mı acaba güncel haliucu düşük dediğimde düşük olmadığını iddia ediyor o yüzden ne diyebilirim ki.. Üstelik botox da olsa geçici oluyor sonuçta tekrar güzelleşsin diye uğraşcaksam boşuna para vermişim maalesef