Her iki yandan böyleAslinda dusukluk yandan daha net anlasilabilir yandan foto atma sansiniz varmi
Yandan çok hoş duruyor bence. Ne fazla kalkık ne de düşük, tam olması gerektiği gibi.Her iki yandan böyle
Önden kötü amaYandan çok hoş duruyor bence. Ne fazla kalkık ne de düşük, tam olması gerektiği gibi.
O burun ucunuzdaki ödemden kaynaklı. Ödem en geç uçta iniyor. Masaj önerdi mi doktorunuzÖnden kötü amasadece ucundan memnun değilim
Evet alttan üste burun sırtına ve yanlara yapıyorum. Umarım dediğiniz gibidir o kadar çok istiyorum ki geçmesiniO burun ucunuzdaki ödemden kaynaklı. Ödem en geç uçta iniyor. Masaj önerdi mi doktorunuz
Denerim teşekkür ederimBurun ucunuzu alttan parmağınızla destekleyerek (düşmesin diye) sırtta üstten alta da yapabilirsiniz burun ucu için oldukça faydalı
teşekkür ederim yanıtınız beni rahatlattıYandan hicbir sorun yok belli ki Burun ucunuz odemli
Ya siz kime karar verdinizzYandan görünüşü çok hoş. Bu doktorların çoğu önden görünüşü ayarlamakta sıkıntı yaşıyor, ya çok kaldırıp delikleri belli ediyorlar ya da hiç kaldırmıyorlar. Ödemler indikçe burun daha da iner bildiğim kadariyla. Genel bakışta kötü görünmüyor burnunuz, özellikle yandan çok güzel. Ben de kredi kullandım ameliyat için, kötü sonuç olursa ne yaparım ben de bilmiyorum, revizyon fiyatları hem fazla hem de tekrar kredi vs çok zor
Henüz karar veremedimYa siz kime karar verdinizz
Özelde mi oldunuz? Fiyat nedir acabaHer iki yandan böyle
Evet gördüm artık geçip geçmiyeceğini bekleyip göreceğiz beklemekten başka çaremiz yokMerhaba burnunuz ödemli olduğu belli burun sırtınız inecektir muhtemelen. Ucunda da ödeminiz var zamanla ödemler uca doğru iniyor en son da ucu iniyor diye biliyorum ama burnunuz şuan yandan çok hoş duruyor. ben de konu açtım bakarsanız eğer benim yandan belli oluyor uç kısımın şişliği önden çok doğal normal duruyor
Özelde 30 bine oldumÖzelde mi oldunuz? Fiyat nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?