Ben de önümüzdeki ay ameliyat olacağım. Aynı merakı ben de yaşadım maksimum 3 yıl görmüştüm internette sonra çevremi araştırmaya başladım ve liseden arkadaşımın 10 yıl olmasına rağmen hala güzel bir burnu olduğunu gördüm.
Daha sonra arkadaşımın teyzesinin çoook uzun yıllar önce (piezo vs olmadan direkt kemiklerin kırılıp tekrar şekil verildiği) dönemlerde ameliyat olduğunu öğrendim ve şu anki fotoğraflarında da hiçbir sıkıntı gözükmüyordu gayet doğal ve güzeldi. Bi iki örnek daha var böyle.
Açıkçası ben onları gördükten sonra cesaretim arttı diyebilirim. Neticede insanlar sonuçtan memnun kalınca birdaha hiç internette burun estetiği sayfalarında zaman geçirmiyorlar. Talihsizlik yaşayanlar çözüm ya da şikayet için internete başvurduklarından dolayı daha çok görüyor olabiliriz.
Bilemiyorum yanılıyor olabilirim tabi ama ben kendimi bu şekilde rahatlatıyorum aksi halde hem ameliyatı beklerken hem de iyileşme sürecinde kendime hayatı dar edeceğim ve aynaya sürekli kusur arayarak bakacağım :)
Memnun olanda vardır tabi kide benim arkadaşımdan oldu 5 yıl önce memnun gayet bi bozulma falan olmadı ama burun dahada hassaslaşıyor çok dikkat etmek gerekiyor çocuğu olan için imkansız gibi bşey bende düşünüyorum olmayı ama aşırı korkuyorum özelliklede son dönemde artan haberlerden sonra vazgeçtim gibi bebeğim var 3 yaşında riske atmak istemiyorum kendi burnum bile küçücük bi kaza sonrası oldu darbe sen dolayı ki estetik olsam o darbe ile daha kötü olurdu acısını bile hissetmedigim bi darbde burun kemiğim yamuldu umarım sizin istediğiniz sonuç olur ömürlük olsun ben suan cesaret edemiyorumBen de önümüzdeki ay ameliyat olacağım. Aynı merakı ben de yaşadım maksimum 3 yıl görmüştüm internette sonra çevremi araştırmaya başladım ve liseden arkadaşımın 10 yıl olmasına rağmen hala güzel bir burnu olduğunu gördüm.
Daha sonra arkadaşımın teyzesinin çoook uzun yıllar önce (piezo vs olmadan direkt kemiklerin kırılıp tekrar şekil verildiği) dönemlerde ameliyat olduğunu öğrendim ve şu anki fotoğraflarında da hiçbir sıkıntı gözükmüyordu gayet doğal ve güzeldi. Bi iki örnek daha var böyle.
Açıkçası ben onları gördükten sonra cesaretim arttı diyebilirim. Neticede insanlar sonuçtan memnun kalınca birdaha hiç internette burun estetiği sayfalarında zaman geçirmiyorlar. Talihsizlik yaşayanlar çözüm ya da şikayet için internete başvurduklarından dolayı daha çok görüyor olabiliriz.
Bilemiyorum yanılıyor olabilirim tabi ama ben kendimi bu şekilde rahatlatıyorum aksi halde hem ameliyatı beklerken hem de iyileşme sürecinde kendime hayatı dar edeceğim ve aynaya sürekli kusur arayarak bakacağım :)
Merhaba benim 5. Senem 2016 yilinda Bursada Murat Cerana ameliyat oldum ve cok basarili bir doktor bende cok memnunum herhangi bir sikinti yasamadim. Benden sonra kardesim ve kuzenim de oldu onlarda gayet memnunlarÖncelikle herkese merhaba :) çok araştırdım ama forumda bununla ilgili bir konu göremedim yakın zamanda yaptırmayı düşündüğüm bir ameliyat fakat daha önce bu ameliyatı olan arkadaşların yardımını bekliyorum burun estetiğinde kaçıncı yılınız uzun dönem olan var mı etrafımda gördüklerim hep 2 ci yılında çökmeler düşme vs sorun yaşıyor açıkçası tek seferde olup yıllarca sorun yaşamayan arkadaşlar var ise veya olmuş kısa sürede sorun yaşayan arkadaşların ne gibi sorunlar yaşadığını kısaca bu süreci anlatmaları benim gibi düşünen arkadaşlar için faydalı olur diye düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim
Çok sevindim memnun olmanıza geçmiş olsunMerhaba benim 5. Senem 2016 yilinda Bursada Murat Cerana ameliyat oldum ve cok basarili bir doktor bende cok memnunum herhangi bir sikinti yasamadim. Benden sonra kardesim ve kuzenim de oldu onlarda gayet memnunlar
Ben olmadm canım suan ilerisin için düşünüyorum ama bakalım cesaret edebilirsemKime olmaya karar verdiniz
Benim çok güzel bir burnum vardı 5,6 ay önce falan burnuma darbe aldım ilk başta küçük kemik geldi elime zamanla kemiğim yamuldu gün ışığında bariz belli oluyor belirgin bir yamukluk yok ama ben aynaya bakınca farketdiyorum ucunun hafif düştüğünü falan burun orta hattı düzgün ama yan taraf kemik sanırım o kısımlarda var sorun aman aman biley değil ama önceki burnuma göre bariz yamukluk var eskisi gibi düzgün olsun istiyorum fakat daha KTÜ olursa DİE de korkuyorum. Acıkcası psikolojik olarak çok etkiler beni özelden önceki sonrası resminizi atmanız mümkün mü acaba fikir amaçlı bu ara da doktor ismi verebilirseniz iyi olur gitmek isteyen arkadaşlar içinBurun estetiği titizlik isteyen bir süreç. Karar verirken de çok düşünmek lazım. Doktor seçerken instagrama kanmamak gerekiyor. Tam bir yıl önce burun ameliyatı oldum iç dış düzeltme. Kalın derilirim. Önden geniş,yamuk bir burnum ve hafif bir kemerim vardı. Yanlardan daraltıldı kemer alındı. Çok küçüldü mü burnum? Maalesef... üstelik sol burun kemiğimi biraz eksik törpülemiş doktorum. Çok çok hafif bir asimetri var. Doktorum 6.ay kontrolünde düzeltiriz 1.yılın dolsun demişti. Şimdi yan çiziyor. 1.yıl kontrolüme gideyim diye randevuyu bile binbir zorlukla aldım. 10.ay kontrolünde yan çizmeye başlamıştı zaten. Simdi emin oldum gönülsüz yani düzeltmek istemiyor belli ki. Keşke bir hastane bünyesinde ameliyat olsaydım diyorum belgem vs olurdu en azından. Özel muayenesi olan doktoruma asistanı geçip ulaşamıyorum resmen.
Çarsamba günü -eğer ertelemezlerse- randevuma gidicem bakalım. Büyük ihtimal düzeltme olmayacağım çünkü gönülsüz işin sonucu iyi olmaz. Bir de daha kötü olur diye korkuyorum açıkçası. Dolgu vs bir şeyler yapabilir mi diye soracağım bakalım. Bari onu yapsın! O da olmazsa lanet olsun deyip yoluma bakıcam. Belki birkaç yıl sonra ufak bir düzeltme olurum bilemiyorum. Zamanla tüm şişlikler inerse daha zarif olur kimbilir...
bu arada burnumu genelde beğeniyorlar ve estetik olduğunu anlamıyorlar. Asimetrinin çok çok hafif olduğunu söylüyorlar. Ben de eskiye oranla daha az takılırım kafama ama o kadar para vermişken insan üzülüyor yani. Eskiye göre çok iyi tabi profilden de iyi ama önden düzgün bir hat gibi değil açıkçası...
geçmiş olsun, istanbulda mı ve kime ameliyat oldunuz acaba? aynı zamanda nefes probleminiz de varmıydı, sadece estetik amaçlı mı oldunuz? ben aynı zamanda nefes problemine de sahibim, hem estetik hemde nefes açısından memnun kalınan bir doktor arayısındayım da.Ben Fe yeni ameliyat oldum ve şimdilik çok memnunum. Sadece yüzümde çok fazla ödem var ve bu yüzden burnum büyük görünüyor :) ama onun dışında şekil ve nefes olarak sıkıntısız şu an. Bakalım önümüzde ki hafta 1. Ay kontrolüm var.
çok geçmiş olsun. insan hem çektiği sıkıntı hemde verdiği paraya değsin istiyor tabiki.Burun estetiği titizlik isteyen bir süreç. Karar verirken de çok düşünmek lazım. Doktor seçerken instagrama kanmamak gerekiyor. Tam bir yıl önce burun ameliyatı oldum iç dış düzeltme. Kalın derilirim. Önden geniş,yamuk bir burnum ve hafif bir kemerim vardı. Yanlardan daraltıldı kemer alındı. Çok küçüldü mü burnum? Maalesef... üstelik sol burun kemiğimi biraz eksik törpülemiş doktorum. Çok çok hafif bir asimetri var. Doktorum 6.ay kontrolünde düzeltiriz 1.yılın dolsun demişti. Şimdi yan çiziyor. 1.yıl kontrolüme gideyim diye randevuyu bile binbir zorlukla aldım. 10.ay kontrolünde yan çizmeye başlamıştı zaten. Simdi emin oldum gönülsüz yani düzeltmek istemiyor belli ki. Keşke bir hastane bünyesinde ameliyat olsaydım diyorum belgem vs olurdu en azından. Özel muayenesi olan doktoruma asistanı geçip ulaşamıyorum resmen.
Çarsamba günü -eğer ertelemezlerse- randevuma gidicem bakalım. Büyük ihtimal düzeltme olmayacağım çünkü gönülsüz işin sonucu iyi olmaz. Bir de daha kötü olur diye korkuyorum açıkçası. Dolgu vs bir şeyler yapabilir mi diye soracağım bakalım. Bari onu yapsın! O da olmazsa lanet olsun deyip yoluma bakıcam. Belki birkaç yıl sonra ufak bir düzeltme olurum bilemiyorum. Zamanla tüm şişlikler inerse daha zarif olur kimbilir...
bu arada burnumu genelde beğeniyorlar ve estetik olduğunu anlamıyorlar. Asimetrinin çok çok hafif olduğunu söylüyorlar. Ben de eskiye oranla daha az takılırım kafama ama o kadar para vermişken insan üzülüyor yani. Eskiye göre çok iyi tabi profilden de iyi ama önden düzgün bir hat gibi değil açıkçası...
Mesaj olarak atayım size.çok geçmiş olsun. insan hem çektiği sıkıntı hemde verdiği paraya değsin istiyor tabiki.
hastane bünyesinde ameliyat olsaydım demişsiniz, butun doktorla hastane bünyesinde ameliyat yapıyor, sadece muayenehanede çalışıp hastanede calısmayan doktorlardan birine oldunuz sanırım. benzer yanılgıya bizim de düşmememiz için doktor ismi de paylaşabilir misiniz?
GönderiyorumBenim çok güzel bir burnum vardı 5,6 ay önce falan burnuma darbe aldım ilk başta küçük kemik geldi elime zamanla kemiğim yamuldu gün ışığında bariz belli oluyor belirgin bir yamukluk yok ama ben aynaya bakınca farketdiyorum ucunun hafif düştüğünü falan burun orta hattı düzgün ama yan taraf kemik sanırım o kısımlarda var sorun aman aman biley değil ama önceki burnuma göre bariz yamukluk var eskisi gibi düzgün olsun istiyorum fakat daha KTÜ olursa DİE de korkuyorum. Acıkcası psikolojik olarak çok etkiler beni özelden önceki sonrası resminizi atmanız mümkün mü acaba fikir amaçlı bu ara da doktor ismi verebilirseniz iyi olur gitmek isteyen arkadaşlar için
Evet işte kimİyi bir burun estetiği örneği çok var. Yıllarca düşmeden, yamulmadan duran burunları biliyoruz. Başarılı doktor seçmek lazım sadece. Burada iş bize düşüyor.
Ben de doktor arıyorum hala canımBen olmadm canım suan ilerisin için düşünüyorum ama bakalım cesaret edebilirsem
Umarım doğru doktoru buluruz süreç zaten zor olur bide hayal kırıklığına uğrarsak daha zorBen de doktor arıyorum hala canım
Mesaj olarak atmayın buraya yazın ki kim öğrenelim yaptığının arkasında durmayan doktorMesaj olarak atayım size.
Mesajlar silinmiyor malum. O yüzden isim yazmak sıkıntı olabiliyor. Bu arada doktorumla zar zor bir randevunun ardından görüştüm. Bu sefer daha ılıman yaklaştım. O da daha sakindi. Dolgu ile düzelecekse ben kabul ettiğimi söyledim o da dolgunun çok işe yaramayacağını, ufak bir törpüleme yapabileceğini ama onun da tam olarak istediğimi vermeyebileceğini söyledi. Ben tedirgin olunca da istedigin zaman düzeltebiliriz istersen beş altı ay ya da bir yıl sonra düzeltiriz dedi. Gerçekten teminat veriyor musunuz dedim. Evet tabi dedi. Ama bi önceki buluşmada çok katıydı bu randevuyu da vermemek icin fazla zorladılar beni. Simdi de böyle deyince ben de su an ameliyattan korktuğun ve çocuk planım olduğu icin sözüne güvendim bakalım. Yine de diyorum yani daha düzgün olabilirdi. Beni bu kadar uğraştırmamalı gerekiyordu. Asistanının ihmali de olabilir bilemiyorum.Mesaj olarak atmayın buraya yazın ki kim öğrenelim yaptığının arkasında durmayan doktor
Aklınızda hangi doktorlar varMesaj olarak atmayın buraya yazın ki kim öğrenelim yaptığının arkasında durmayan doktor
Aklınızda hangi doktorlar varUmarım doğru doktoru buluruz süreç zaten zor olur bide hayal kırıklığına uğrarsak daha zor