Burun estetiği sohbet

Ozan luay abbas, mesut kaya açıkçası barış çakırı falan beğeniyorum ama onlara yaklaşamam ben :)
Evet Barış hoca nın yüksek fiyatı.Mesut kayayı benimde aklımda.Ama karar veremedim henüz daha.İstanbul olsa çok daha iyi olur☺️

Evet Barış hoca nın yüksek fiyatı.Mesut kayayı benimde aklımda.Ama karar veremedim henüz daha.İstanbul olsa çok daha iyi olur☺️
İstanbuldakilerde genel sorun fiyat yüksek ve doktorlqr ulaşılmaz.Dm atıyosun asistanı dönüyor 2021 full doldu falan yazıyor gıcık oluyorum ben bu kadar ulaşılmaz bi doktor istemiyorum açıkçası ya

İstanbuldakilerde genel sorun fiyat yüksek ve doktorlqr ulaşılmaz.Dm atıyosun asistanı dönüyor 2021 full doldu falan yazıyor gıcık oluyorum ben bu kadar ulaşılmaz bi doktor istemiyorum açıkçası ya
Öyle canım ben orda oturduğum içim orası olsun istiyorum.Bakaljm araştırıyorum

Eklentiler

• 8D63A03F-73DA-4C39-B324-CAF1AD7E8AEB.jpeg
    8D63A03F-73DA-4C39-B324-CAF1AD7E8AEB.jpeg
    189,2 KB · Görüntüleme: 205
Ben cok memnunum oncesini bilmeyenler kesinlikle estetik olduguna inanmiyor cok dogal burun yapiyor orhan hocam sonrasida cok konforlu rahat bir surec gecirdim...

Sanırım sizin fotoğrafınızı hocanın Instagram hesabında görmüştüm. Ancak sonraki zamanlarda ait iyileşmiş halleri pek yok paylaşımlarında. Sizden rica etsem şu anki halınızı de atar mısınız

X