- 21 Ekim 2018
- 119
- 44
- 30
Ozan luay abbas, mesut kaya açıkçası barış çakırı falan beğeniyorum ama onlara yaklaşamam ben :)Aklınızda hangi doktorlar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozan luay abbas, mesut kaya açıkçası barış çakırı falan beğeniyorum ama onlara yaklaşamam ben :)Aklınızda hangi doktorlar var
Evet Barış hoca nın yüksek fiyatı.Mesut kayayı benimde aklımda.Ama karar veremedim henüz daha.İstanbul olsa çok daha iyi olurOzan luay abbas, mesut kaya açıkçası barış çakırı falan beğeniyorum ama onlara yaklaşamam ben :)
İstanbuldakilerde genel sorun fiyat yüksek ve doktorlqr ulaşılmaz.Dm atıyosun asistanı dönüyor 2021 full doldu falan yazıyor gıcık oluyorum ben bu kadar ulaşılmaz bi doktor istemiyorum açıkçası yaEvet Barış hoca nın yüksek fiyatı.Mesut kayayı benimde aklımda.Ama karar veremedim henüz daha.İstanbul olsa çok daha iyi olur
Öyle canım ben orda oturduğum içim orası olsun istiyorum.Bakaljm araştırıyorumİstanbuldakilerde genel sorun fiyat yüksek ve doktorlqr ulaşılmaz.Dm atıyosun asistanı dönüyor 2021 full doldu falan yazıyor gıcık oluyorum ben bu kadar ulaşılmaz bi doktor istemiyorum açıkçası ya
Anladım ben de ankaradayım o yüzden ankara araştıryorum
Ben orhan aydin da oldum 3. Ayim bitmek uzere sorulariniz var memnuniyetle cevaplayabilirimOrhan aydın var bi de onun da iyi duruyor yaptığı burunlar
Merhaba burnunuzun fotografini benimle paylaşabilir misiniz? Ben de olmayı düşünüyorum. Menunsunuz sanırımBen orhan aydina oldum 3. Ayim bitmek uzere merak ettiklerinizi cevaplayabilirim
Merhaba burnunuzun fotografini benimle paylaşabilir misiniz? Ben de olmayı düşünüyorum. Menunsunuz sanırım
Normal yüz görüntüsünde paylaşamaz mısınız ameliyat masasındakilerden bişey anlamıyorumBen cok memnunum oncesini bilmeyenler kesinlikle estetik olduguna inanmiyor cok dogal burun yapiyor orhan hocam sonrasida cok konforlu rahat bir surec gecirdim...
Hakan soygür, Orhan Aydın, elvan yükselAklınızda hangi doktorlar var
Sanırım sizin fotoğrafınızı hocanın Instagram hesabında görmüştüm. Ancak sonraki zamanlarda ait iyileşmiş halleri pek yok paylaşımlarında. Sizden rica etsem şu anki halınızı de atar mısınız
Normal yüz görüntüsünde paylaşamaz mısınız ameliyat masasındakilerden bişey anlamıyorum
Merhaba acaba Hakan beyin ameliyat ücreti hakkında bilginiz var miHakan soygür, Orhan Aydın, elvan yüksel