Merhaba sedacığım.. tamamen Dr araştırılmalı dıye düşünüyorum ya da yakın çevremizden amelıyat olan birine yani refanransa ihtiyaç var .. evet ben çok uzun yıllar önce oldum hayatımın şokunu yaşadım o zaman sadece oluyumda bundan kötü olmaz herhalde dedim ama fiyasko sadece açmış kapatmış sonra düzeltirmek için bir kaç operasyon geçirdim yani oldu mu eh işte .. çevremde muhammet dilber e ameliyat olanlar var gerçekten başarılı ama 50000 den bahsedıyorlar yani.. eğer burnunda çok büyük problem yoksa dolgu dene derim canım çünkü sonuç gerçekten içacıcı oluyor hem atıyorum beğenmesen bile 1-1.5 yıl sonra erıyor ve birkaç kez yaptırdıktan sonra kalıcılığı oluyorÖncelikle herkese merhaba :) çok araştırdım ama forumda bununla ilgili bir konu göremedim yakın zamanda yaptırmayı düşündüğüm bir ameliyat fakat daha önce bu ameliyatı olan arkadaşların yardımını bekliyorum burun estetiğinde kaçıncı yılınız uzun dönem olan var mı etrafımda gördüklerim hep 2 ci yılında çökmeler düşme vs sorun yaşıyor açıkçası tek seferde olup yıllarca sorun yaşamayan arkadaşlar var ise veya olmuş kısa sürede sorun yaşayan arkadaşların ne gibi sorunlar yaşadığını kısaca bu süreci anlatmaları benim gibi düşünen arkadaşlar için faydalı olur diye düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederimMerhaba sedacığım.. tamamen Dr araştırılmalı dıye düşünüyorum ya da yakın çevremizden amelıyat olan birine yani refanransa ihtiyaç var .. evet ben çok uzun yıllar önce oldum hayatımın şokunu yaşadım o zaman sadece oluyumda bundan kötü olmaz herhalde dedim ama fiyasko sadece açmış kapatmış sonra düzeltirmek için bir kaç operasyon geçirdim yani oldu mu eh işte .. çevremde muhammet dilber e ameliyat olanlar var gerçekten başarılı ama 50000 den bahsedıyorlar yani.. eğer burnunda çok büyük problem yoksa dolgu dene derim canım çünkü sonuç gerçekten içacıcı oluyor hem atıyorum beğenmesen bile 1-1.5 yıl sonra erıyor ve birkaç kez yaptırdıktan sonra kalıcılığı oluyor
Öncelikle herkese merhaba :) çok araştırdım ama forumda bununla ilgili bir konu göremedim yakın zamanda yaptırmayı düşündüğüm bir ameliyat fakat daha önce bu ameliyatı olan arkadaşların yardımını bekliyorum burun estetiğinde kaçıncı yılınız uzun dönem olan var mı etrafımda gördüklerim hep 2 ci yılında çökmeler düşme vs sorun yaşıyor açıkçası tek seferde olup yıllarca sorun yaşamayan arkadaşlar var ise veya olmuş kısa sürede sorun yaşayan arkadaşların ne gibi sorunlar yaşadığını kısaca bu süreci anlatmaları benim gibi düşünen arkadaşlar için faydalı olur diye düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederimEvet çok büyük bir sorun yok fakat gerçekten pskilolojimi çok etkiliyor eğilmesi ameliyat olup daha kötü olmasın dan yada yıllar sonra sorun yaşamaktan korkuyorum
Geçmiş olsun canım gerçekten üzüldüm 2 ci ameliyatlar daha zor ve maliyetli oluyor bildiğim kadarıyla dolgu ile düzelir mi bilmiyorum fakat dolgu yaptırmakta istemiyorum açıkcası sürekli yenilemem gerekiyor ben ameliyat olup kurtulmak istiyorum aslında ama pek mümkün değil sanırım eğrilikler tam düzelmez diyor herkes napıcam bilmiyorum canım çok sıkılıyor 3 ay da oldu bu durum öncesi çok güzel bir burnum vardı aklımda asla estetik yoktu burnuma darbe alıpta yamuluncaya kadar sıkıntılı bir süreç sanırım doktor seçimi gerçekten çok kafa karıştırıyor emin olamıyorummerhaba. Kemerli büyük Ama eğrilik vs olmayan bir burnum vardı. Temmuz 2018de Ameliyat oldum. Atel varken dahi burnumda eğrilik olduğunu düşünüyordum, doktor ödem diyordu. Atel çıktı aylar geçti derken ilk etaptaN itibaren eğri olduğu bariz belli de olsa ödem sayesinde diğer kusurlar belli olmuyordu. Zamanla ödem indikçe burnumdaki kıkırdak kusurları ortaya çıktı ki bu 6-7.ay civarına tekabül ediyor. Burun ucu da düşmeye başladı derken 2.senenin sonunda patlıcanımsı eğri büğrü ucu düşük bir burnum olmuştuTabi yine ilk haline kıyasla iyiydi belki görüntüsü ama hatalı işlem vardı sonuçta. 11 gün önce revizyon oldum. Eğrilik hala var giderememiş doktor anlaşamamışız Sanırım :):):):) ama yeniden kıkırdakta vs deformasyon olacak mı ya da burun ucu düşecek mi zaman gösterecek bunu. Yani deformasyon olmazsa ve burun ucu düşmezse bu eğri burun da bana yeter gibi geliyor. Ama sonucun garantisi De yok işte ihtimaller üzerinden konuşuyorum hep..
diyeceğim o ki ciddi anlamda şans işi bu ameliyatlar.. doktoruma çok güvenmiştim, çok içime sinmişti, hakkında hiç kötü yorum da bulamamıştım o vakit. Sonradan çok pişman oldum ama geç kalmıştım artık tabi :):)
ama pişmanlığım “keşke yaptırmasaydım” değil “keşke başka doktora yaptırsaydım” şeklinde. Yani doktor seçimi çok önemli.
seni rahatsız eden kısım dolgu ile halledilecek bir şey ise bence de dolgu yaptırman daha iyi olur gibi :)
Saol canım araştırıcam mutlaka sen ona mı oldun memnunmusunCanım Dr.Erkan soyluya bak derim
Bu arada 2 ci ameliyat için kıkırdağı kaburganız dan mı aldılar yoksa burun içinde yeterli kıkırdak varmıydımerhaba. Kemerli büyük Ama eğrilik vs olmayan bir burnum vardı. Temmuz 2018de Ameliyat oldum. Atel varken dahi burnumda eğrilik olduğunu düşünüyordum, doktor ödem diyordu. Atel çıktı aylar geçti derken ilk etaptaN itibaren eğri olduğu bariz belli de olsa ödem sayesinde diğer kusurlar belli olmuyordu. Zamanla ödem indikçe burnumdaki kıkırdak kusurları ortaya çıktı ki bu 6-7.ay civarına tekabül ediyor. Burun ucu da düşmeye başladı derken 2.senenin sonunda patlıcanımsı eğri büğrü ucu düşük bir burnum olmuştuTabi yine ilk haline kıyasla iyiydi belki görüntüsü ama hatalı işlem vardı sonuçta. 11 gün önce revizyon oldum. Eğrilik hala var giderememiş doktor anlaşamamışız Sanırım :):):):) ama yeniden kıkırdakta vs deformasyon olacak mı ya da burun ucu düşecek mi zaman gösterecek bunu. Yani deformasyon olmazsa ve burun ucu düşmezse bu eğri burun da bana yeter gibi geliyor. Ama sonucun garantisi De yok işte ihtimaller üzerinden konuşuyorum hep..
diyeceğim o ki ciddi anlamda şans işi bu ameliyatlar.. doktoruma çok güvenmiştim, çok içime sinmişti, hakkında hiç kötü yorum da bulamamıştım o vakit. Sonradan çok pişman oldum ama geç kalmıştım artık tabi :):)
ama pişmanlığım “keşke yaptırmasaydım” değil “keşke başka doktora yaptırsaydım” şeklinde. Yani doktor seçimi çok önemli.seni rahatsız eden kısım dolgu ile halledilecek bir şey ise bence de dolgu yaptırman daha iyi olur gibi :)
Bu arada 2 ci ameliyat için kıkırdağı kaburganız dan mı aldılar yoksa burun içinde yeterli kıkırdak varmıydı
Geçmiş olsun canım gerçekten üzüldüm 2 ci ameliyatlar daha zor ve maliyetli oluyor bildiğim kadarıyla dolgu ile düzelir mi bilmiyorum fakat dolgu yaptırmakta istemiyorum açıkcası sürekli yenilemem gerekiyor ben ameliyat olup kurtulmak istiyorum aslında ama pek mümkün değil sanırım eğrilikler tam düzelmez diyor herkes napıcam bilmiyorum canım çok sıkılıyor 3 ay da oldu bu durum öncesi çok güzel bir burnum vardı aklımda asla estetik yoktu burnuma darbe alıpta yamuluncaya kadar sıkıntılı bir süreç sanırım doktor seçimi gerçekten çok kafa karıştırıyor emin olamıyorum
Umarım bu sefer istediğiniz sonuca ulaşırsınızTeşekkür ederimmm öncelikle
Burun içinde yeterli kıkırdak varmış doktorun dediğine göre. 11.gün bugün biraz iç dikişlerim de sızlıyor, endişelenmedim değilbakalım sonuç nasıl olacak
Umarım bu sefer istediğiniz sonuca ulaşırsınıziyileştikten sonra bilgi verirseniz sevinirim ameliyat olmadan önce süreçleri öğrenmek istiyorum korkuyorumda açıkcası çok sıkıntılı bi süreç gerçekten
Öyle tabi ki insan psikolojik olarak çok etkileniyor İstanbul’da mı ameliyat oldunuzfiziksel olarak rahat oluyor aslında ağrı acı durumu fakat psikolojik olarak çok zor olabiliyor gerçekten. İlk ameliyatımda neredeyse hiç ağrım olmamışken hemen iyileşmişken bu sefer ilk 3gün dehşet ağrım sızım oldu konuşamıyordum bile tampon baskı yaptığı için, 3.gün tamponları çıkarmak durumunda kaldık ve sonra çok rahatladım. Ara sıra minik sızılar oluyor asla dayanılmayacak gibi değil ama işte hemen “acaba normal mi” diye psikolojik baskı altına sokuyor insan kendisini
EvetÖyle tabi ki insan psikolojik olarak çok etkileniyor İstanbul’da mı ameliyat oldunuz
Doktorun ismi nedir acaba? Lütfen bizimle paylasinmerhaba. Kemerli büyük Ama eğrilik vs olmayan bir burnum vardı. Temmuz 2018de Ameliyat oldum. Atel varken dahi burnumda eğrilik olduğunu düşünüyordum, doktor ödem diyordu. Atel çıktı aylar geçti derken ilk etaptaN itibaren eğri olduğu bariz belli de olsa ödem sayesinde diğer kusurlar belli olmuyordu. Zamanla ödem indikçe burnumdaki kıkırdak kusurları ortaya çıktı ki bu 6-7.ay civarına tekabül ediyor. Burun ucu da düşmeye başladı derken 2.senenin sonunda patlıcanımsı eğri büğrü ucu düşük bir burnum olmuştuTabi yine ilk haline kıyasla iyiydi belki görüntüsü ama hatalı işlem vardı sonuçta. 11 gün önce revizyon oldum. Eğrilik hala var giderememiş doktor anlaşamamışız Sanırım :):):):) ama yeniden kıkırdakta vs deformasyon olacak mı ya da burun ucu düşecek mi zaman gösterecek bunu. Yani deformasyon olmazsa ve burun ucu düşmezse bu eğri burun da bana yeter gibi geliyor. Ama sonucun garantisi De yok işte ihtimaller üzerinden konuşuyorum hep..
ama pişmanlığım “keşke yaptırmasaydım” değil “keşke başka doktora yaptırsaydım” şeklinde. Yani doktor seçimi çok önemli.
seni rahatsız eden kısım dolgu ile halledilecek bir şey ise bence de dolgu yaptırman daha iyi olur gibi :)
Hangi doktora yaptırdınızmerhaba. Kemerli büyük Ama eğrilik vs olmayan bir burnum vardı. Temmuz 2018de Ameliyat oldum. Atel varken dahi burnumda eğrilik olduğunu düşünüyordum, doktor ödem diyordu. Atel çıktı aylar geçti derken ilk etaptaN itibaren eğri olduğu bariz belli de olsa ödem sayesinde diğer kusurlar belli olmuyordu. Zamanla ödem indikçe burnumdaki kıkırdak kusurları ortaya çıktı ki bu 6-7.ay civarına tekabül ediyor. Burun ucu da düşmeye başladı derken 2.senenin sonunda patlıcanımsı eğri büğrü ucu düşük bir burnum olmuştuTabi yine ilk haline kıyasla iyiydi belki görüntüsü ama hatalı işlem vardı sonuçta. 11 gün önce revizyon oldum. Eğrilik hala var giderememiş doktor anlaşamamışız Sanırım :):):):) ama yeniden kıkırdakta vs deformasyon olacak mı ya da burun ucu düşecek mi zaman gösterecek bunu. Yani deformasyon olmazsa ve burun ucu düşmezse bu eğri burun da bana yeter gibi geliyor. Ama sonucun garantisi De yok işte ihtimaller üzerinden konuşuyorum hep..
Merhaba çoksa güzel bi konu açmışsınız.Benim de çok merak ettiğim konuydu bu.uzun dönem memnun olan hiç görmedim duymadım nerdeyse.En fazla ameliyat sürecinden 2 yıl geçip memnun olanları biliyorumÖncelikle herkese merhaba :) çok araştırdım ama forumda bununla ilgili bir konu göremedim yakın zamanda yaptırmayı düşündüğüm bir ameliyat fakat daha önce bu ameliyatı olan arkadaşların yardımını bekliyorum burun estetiğinde kaçıncı yılınız uzun dönem olan var mı etrafımda gördüklerim hep 2 ci yılında çökmeler düşme vs sorun yaşıyor açıkçası tek seferde olup yıllarca sorun yaşamayan arkadaşlar var ise veya olmuş kısa sürede sorun yaşayan arkadaşların ne gibi sorunlar yaşadığını kısaca bu süreci anlatmaları benim gibi düşünen arkadaşlar için faydalı olur diye düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim
Evet maalesef ama kimse yazmıyorMerhaba çoksa güzel bi konu açmışsınız.Benim de çok merak ettiğim konuydu bu.uzun dönem memnun olan hiç görmedim duymadım nerdeyse.En fazla ameliyat sürecinden 2 yıl geçip memnun olanları biliyorum